Konvertera Belkin FM-sändare från batteriet till bil maktjag har en av de ursprungliga Belkin Tunecast FM-sändarna för min iPod. När jag matade den ett par AA-batterier bestämde jag att jag behövde ett bättre sätt. Så, här är hur jag konverterade en billaddare cigarettändare mobiltelefon till en metod som driver min sändare. Detta instructable är med en Belkin, men det kommer att fungera för alla sändare, eller ens någon batteridriven sak-a-majiggy som du vill ändra från batteriet till bil/cigarett lättare makt.

Lite av elektriska förklaring:
AA batterier lagt ut 1,5 volt, eftersom min FM-sändare använder två AA-batterier: 2 * 1, 5V = 3 volt

Jag använde en LM317 spänningsregulator variabel utgång så jag var tvungen att rigga upp några motstånd till få den rätt utgången. Om du använder en LM317, är formeln att avgöra utgången:
(Spänning ut) = 1,25 * (1 + (R2/R1))
Där R1 och R2 är ansluten sĺ som visas senare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Från batteriet till väggen vårta på 10 minuter (med ingen lödning)

om du gillar elektroniska prylar som jag gör, måste du ständigt ut många batterier, eftersom batteridrivna enheter är fortfarande mycket gemensamt. Men batterier förorena, förfogande har en kostnad, batterier själva är inte billig alls om du köper br...

Hur konvertera unix tidsstämplar automatiskt och i realtid till läsbar datum

Som systemutvecklare kan du vet problemet: du måste ta itu med fula timestamp format hela tiden. När du har att arbeta med unix tidsstämplar (tidigare sekunder sind 01.01.1970 till nu) har du att använda slumpmässiga online omformarna för att få en u...

(3.0) KONVERTERA ett löv nivå 1 (12AMP) laddare till en nivå 2 (12AMP) laddare

Min avsikt med denna design är att göra en liten, enkel, portabel nivå 2 laddare ur en nivå 1 laddare som kan fortfarande fungera som en nivå 1 laddare. Jag vill också att ske helt automatiskt med EVSE som styrenheten, reläer och en GFCI.Observera om...

(3.13) KONVERTERA en 2013 LEAF nivå 1 (12AMP) laddare till A nivå 2 (12AMP) laddare

min avsikt med denna design är att göra en liten, enkel, portabel nivå 2 laddare ur en nivå 1 laddare som kan fortfarande fungera som en nivå 1 laddare. Jag vill också att ske helt automatiskt med EVSE som styrenheten, reläer och en GFCI. Jag håller...

Konvertera den IKEA Stöllet hängande lampa till ett bättre bordslampa

IKEAs Stöllet lampa har mycket som händer för det:+ lager akryl "nyanser" på förnicklad stål bokhylla+ 10 halogen spets ljus inlägg+ kvalitet konstruktion.Inte illa. Men det har också problem med:-att vara en hängande lampa-avger en ganska hård...

Konvertera Xiaomi NightVision trådlös IP-kamera till en dörr fjärrskådare

Vill du undvika svarande som ringer på din dörr?Vill du interagera med dem avsides?Vill du ha extra trygghet?KickStarter projekt för dyrt? För mycket Hipster BS?Vill ha något gratis? (CC-Attribution)Tja kan du 3D utskrift ett hölje för att montera Xi...

Hur konvertera (nästan) alla 27 eller 49 MHz RC bil i en robot bil

jag undervisar en robotics kurs i mitt barn high school (Rambam Mesivta i Lawrence, NY). Jag letade efter ett kostnadseffektivt sätt att lära dem om priciples av roboten utan att spendera en arm och ett ben, och att få dem upphetsad om utsikterna för...

Dator PSU till lab makt leverans konvertering

IntroduktionComputer Power Supply enheter eller PSU, är utmärkta nätaggregat som kan återvinnas när datorn är föråldrade. I själva verket även när datorn är länge föråldrad, eller dess komponenter har misslyckats, det är mer än troligt att Nätaggrega...

Konvertera sömnad tråd Stand (hållare) till hängande tråd innehavaren

i ett försök att organisera och ge mitt hantverk rum mer användbart platt utrymme, jag konverterade normala stående tråd innehavare till en hängande en använder magnetiska krokar. Min lagring skåp är gjord av metall. Jag köpte den från Office Depot,...

Konvertera en gammal Burley trailer från unge till cargo carrier.

jag fick en gammal Burley trailer genom Craigslist för $30. Tyget hade vissa mögel men allt var bra.Försiktigt trimma sliten bort onödiga tyget och remmar, tätning någon avslutas med en ficklampa eller ljusare. Ta bort sidan ramar. För vanlig post, M...

Konvertera en dator förmåga tillförsel till en variabel bänk toppen Lab nätaggregat

priser dag för spänningsmatning lab väl överstiga $180. Men det visar sig en föråldrade dator nätaggregat är perfekt för jobbet i stället. Med dessa kostar dig endast $25 och med Kortslutningsskydd, värmeskydd, överbelastningsskydd och varierad tillv...

3D tryckt RC Tank

Har du någonsin velat ha en RC tank? Här är nästan helt 3D tryckt, så om du har tillgång till en 3D-skrivare, kan du bygga det! Det är mycket lätt att konstruera och när den är igång, det är häftigt! Rösta i 3D utskrift contest!Steg 1: DelarnaFörst m...

Uppladdningsbar ficklampa för bilen

detta är min post för ficklampa tävling.I detta instructable jag kommer att visa hur man gör en uppladdningsbar ficklampa att avgifterna från bilen. Jag fick denna idé som ofta tycker jag själv använder ficklampan som jag håller i min bil, men har ko...

Bil nr 05 tredje etappen (vanlig vanilj version)

Bil No.05 är projektet siktar på att göra en programmerad automatisk drivande bil.I första etappen, jag monterade en mindre svängradie R/C chassi och gjorde en relation tabell mellan styrning servo värde och vändradie.I andra etappen gjorde jag en Ex...

72 MHz till 2,4 GHz RC radio konvertering

detta Instructable visar hur konvertera en äldre 72/35 MHz radio till en som sänder på 2,4 GHz-området.Radio: Airtronics VG60002.4 ghz DIY kit: Corona 2.4 Ghz DIY modul & RX (DSSS)Detta Instructable kräver lödning baskunskaper, kolla in detta instruc...

Konvertera din Turtle Beach X4/X41 Headset från AAA-batterier till AA-batterier

föreställa sig detta, du och din trupp kompisar är Oscar Mike, inaktivera en destruktiv enhet. Når du ditt målområde och du se ditt mål över ett expansivt fält. Du närma försiktigt sig platsen, kan du höra insekter ringer till varandra, gräs prassel...

Aluminium Sulfate leda syra batteri konvertering

snabb hur man på aluminium sulfate elektrolyt för bly-syra batterier.Steg 1: Köpa ingredienser. behöver du aluminium sulfate, en hydrometer, destillerat vatten och en två hinkar.du behöver också en ansiktsmask. långa ärmar, skyddsglasögon och vatten...

Bluetooth FM-sändare för bil/hemmet

Detta är min första instructable så gå lätt på mig. Jag trodde att skapa enheten ett tag sedan och nu delar min idé med dig. Har du någonsin haft ett fordon utan BLUETOOTH inbyggd? Vad sägs om en utan även en AUX-ingången? Här är där min skapelse kom...

QRPp 5 volt sändare / solpanel

Detta är en mycket lägre makt ham radiosändare med en solpanel (konstruerad för att ladda en mobiltelefon) som kraftkälla.Steg 1: En soldriven mycket låg effekt (QRPp) sändarePå Leicester Hackspace hade vi möjlighet att använda donerade 5 volt solene...