Konvertera en PAPR Respirator till USB PowerDet finns många aktiviteter där en bör bära en respirator men en inte eftersom de är obekväma, varm och gör dina skyddsglasögon dimma upp.

En Powered luft-rening Respirator (PAPR) kombinerar förseglade ansiktsskydd med en batteridriven fläkt som driver luften genom filterpatroner. De har utvecklats för användning i gruvdrift, asbestsanering, katastrofinsatser, etc., så de är inte billiga, men de fungerar mycket bra.

Jag har haft en 3 M andas lätt enhet för ett antal år och NiCd batteriet är utslitet från användning. Detta Instructable visar hur du konverterar en PAPR (eller 5V anordning, verkligen) att vad som blivit den nya universal uppladdningsbart strömkällan: "USB-batteripack".

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konvertera en NES gamepad till USB med Arduino

Hej!I detta instructable, jag visar dig hur du koppla in en Nintendo Entertainment System control pad till en arduino, arduino är i sin tur kör en särskild skiss som gör det möjligt att visa upp till en dator som en USB-HID-joystick!Och om detta inte...

Hur konvertera en fläkt till USB

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du kan konvertera en gammal fläkt för en pc till USB-ström.Steg 1: Material som behövs För detta projekt behöver du:En pc-fläktsaxen USB-kabel (ingen spelar roll vad slutet av kabeln är så länge som ena än...

Extern slim IDE-enhet till USB power mod

God afton mina damer och herrar, idag kommer jag att täcka processen jag genomgick för att anpassa en inre 50pin IDE optisk enhet som ska användas som extern via USB, med hjälp av en gemensam, Billigt, kinesiska adapter och en 50pin-44pin mini IDE ad...

Hur till hacka Ps3 Portal av makt att lägga till USB Power

ursprungliga portalen av makt (pop) aldrig haft USB eller DC power. Dessa 3 AA batterier varje några dagar började bli irriterande.Jag är ingen expert på elektronik men lite läsning och verkar lite logik har arbetat här.Du behöver:En tråd strippaTång...

Ren och enkel konvertering ursprungliga Xbox controller till usb

Hi!Den ursprungliga xbox-handkontrollen är mycket välgjord, och den har en usb 1.1 spets, men med formen att arbeta endast med xbox-konsolen.Liksom många andra är detta en guide att sätta en USB-tips på bra styrenheten, så du kan använda på din pc/an...

Hacka 12 volt kinesiska led-lampa till usb power led lampa med stark ljusstyrka

Denna hobby kommer att göra dig använda rad makten från 3,3 volt till 12 volt (kanske här hacka kommer inte värt att använda 12 volt strömförsörjning, men du kan göra det om du vill:)Steg 1: Allt du behöver för denna hobby. 1 12 volt led lampa2 Ic 78...

Lägga till en USB Power Port till en 10/100 Switch

Jag vill starta några projekt med Arduino och IoT, så de första sakerna jag behöver är en Arduino ombord, en Ethernet-shield och en strömbrytare att ansluta den till nätet. Jag behöver också en strömförsörjning för Arduino styrelsen, och jag tror att...

Konvertera Nintendo Joystick till USB-nav

jag hittade gamla nintendo joystick på mitt garage och jag väljer att konvertera till USB-hubb.Se till att du prenumerera på min YOUTUBE-kanal för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på min youtube-kanal:http://www.youtube.com/subscrip...

Konvertera en batteridriven LED lampa till USB-ström.

Hälsningar,Mitt skrivbord på jobbet har en kaninbur på den med en motsatt fönster, och efter en telefon system förändring vi förlorade bakgrundsbelyst LCD-paneler på våra telefoner. Eftersom min telefon är placerad under min kaninbur och jag brydde m...

Fedtro Vacuum Tube testare till USB-konvertering

Tja, jag i princip tog testare och bort batteriet distanserna ut som var föråldratPå grund av batteriet som var något mindre av en 5: e av den. Sedan tog jag en gammal telefon usb och usb adapter laddare och klippt mikro-USB-anslutningen ut utsätta i...

Konvertera en slipsten till pedalen Power

Före tillkomsten av elkraft i hem, ett brett utbud av verktyg och maskiner drevs av människor och djur. Från 1800-talet till början av 1900 var mänskliga motordrivna verktyg utbredd bland hus, gårdar och företag. I detta instructable, jag ska visa di...

Computer Power Supply till Lab Power Supply konvertering V2.0

vi har alla sett tutorials på att vrida en dator strömförsörjning till en strömkälla som kan användas som en bänk topp strömförsörjning. Jag tog min omvändelse ett steg längre och ytterligare några användbara funktioner.Den inledande processen är enk...

I-tankstreck USB power port

jag nyligen beslutat att ägna min gamla iPod nano som min "bil-tunes" enhet och eftersom batteriet börjar bli svagt jag ville säkerställa konsekvent makt för långa resor. Jag köpte 2 USB-adaptrar för cigarettändaruttaget från overstock.com. De ä...

RC sändare till USB-spelkontroll med Arduino

Varför ska jag göra detta?När det gäller att flyga RC flygplan med hjälp av en simulator kan vara ett bra sätt att finslipa dina färdigheter under lågsäsongen eller ens förbereda för din första flygning. Den stora nackdelen att med hjälp av simulator...

Hur man bygger en krets som omvandlar växelström från en cykel dynamo till USB-standard

vad: jag kommer att visa dig hur man bygger en krets som omvandlar växelström från en cykel dynamo till USB-standarden för charing USB-enheter.Vad kommer inte att omfattas: Fästa och använder en cykel dynamo, detaljerad fina detaljer i lödning, infor...

12V till USB-adapter \ 12v till 5v transformator (bra för bilar)

Detta kommer att visa dig hur man gör en 12v till USB (5v) adapter. Detta är mest uppenbara för 12v bil adaptrar, men överallt där du har 12v kan du använda den! Om du behöver 5v för något annat än USB, helt enkelt hoppa över steg om att lägga till U...

Att lägga till USB-laddning port till 2009 Volkswagen Jetta 2009

jag ville lägga till USB-laddning funktionalitet till min bil så att batteriet inte skulle rinna när används navigering funktion på det och jag ville också frigöra min 12v power port/cigarett lättare.Jag bestämde mig den snyggaste lösningen var att e...

Android G1 följetong till USB-kabel

lära sig hur man gör en Android G1 2.8V följetong till USB-seriell enhetsadapter (med en 3.3V ttl till USB-seriell adapter). Detta kan användas för kernel-felsökning/etc med datorn. Detta projekt bör inte kosta dig mer än 40 spänn om du redan har gru...

Konvertera min Mp3-spelare direkt USB-port och utbytbara batteri

om detta instructable jag visar dig hur jag konvertera min jag-pod shuffle att ha en direkt USB-port (med mp3-spelaren till datorn utan att använda en adapter) och ersätta den inbyggda i batteri av en rörlig telefonerna ackumulatorn och mobiltelefon...