Konvertera en vanlig IKEA APPLARO lampa i en vacker lampa.Min rumskompis köpte ett par IKEA APPLARO lampor och jag tänkte att sätta några av mina överblivna papper ovanpå det skulle göra det ser bättre ut. Och visst ser det bättre. Projektet tog ungefär 2,5-3 timmar. Du kan använda någon tunt papper som inte kommer att blockera ljus och färg och bets trä till vad du vill. Anpassa!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur konvertera en IKEA Jonisk lampa med lysdioder

jag köpte en IKEA Jonisk lampa att ha i mitt vardagsrum, men när jag driv lampan upp med en 60W glödlampa det blivit varmt som ***. Jag började räkna ut hur man konvertera den till en LED-lampa istället.Jag hittade ett företag som säljer hög driv LED...

Konvertera en 300 Watt Torchiere lampa i en dubbel 20 Watt CFL

torchiere är en populär stående indirekta golvlampa. Tyvärr, de flesta använder en hög wattal skriver 'T' lampa som är extremt varmt i användning. Jag har sett flera varningar om dessa typ lampor orsakar bränder. Och de är mycket ineffektiv. Detta ko...

IKEA USB lampa hacka

Hej duDetta är min första instructable. Det kom till liv under ovanliga och långt-från-gynnsamma omständigheter. Jag tycker nästan synd att kalla det en hacka; bara allt föll på plats framför mig.Medan jag reser arbete-relatedly jag fick uttråkad och...

Fixa trasiga Philips nyans lampa med hjälp av en IKEA Stockholm lampa

Först ber om ursäkt min för min engelska eftersom inte jag är en infödd talare. Om du ser några fel eller något är oklart lämna gärna en kommentar så jag kan uppdatera den.Nu kan tala om projektet: Jag äger några Philips nyans lökar som ingår i rikti...

HACKADE Ikea papper lampa.

Min fru har pratat om att få en av de riktigt chinsy plugg i natt Vägglampor för dagis. Se hur jag hade ett antal extra LED strips, en lampa som fanns redan i barnkammaren, mikrokontroller, och SCR sparka runt jag berättade att jag skulle göra henne...

IKEA Jansjo lampa 12 Volt hacka

Efter att enkelt konvertera en Ikea Dioder LED-lampa att köra off 12V batteri i min camper van beslutat jag att göra en tur-och returresa till Ikea för att hitta en läslampa att sätta ovanför min säng. Jag insåg inte förrän jag kom hem och öppnade lå...

Enkel Ikea-hack lampa

dessa instruktioner visar hur jag gjorde en enkel lampa för en kartong lampskärm. Lampskärmen var inte riktigt passande för en vanlig lampa eftersom nakna glödlampan kan ses genom korrugering. Generellt sett denna lampa bör vara ok för lampskärmar av...

3D tryckta Ikea Hack lampa

IKEA är full av objekt som bara tigger att vara repurposed. Jag gjorde denna lampa med deras generiska hängande socket fixtur, låda drar, och en 3D tryckt universal fäste som ansluter dem.Jag utformade allt i Fusion 360 och tryckt delarna på en Maker...

Hur konvertera en vanlig G-Shock DW-5600 till en negativ display

detta projekt var lite mer äventyrliga för mig och som ni ser ganska lite mer komplicerat än några av de andra projekt jag har gjort med min G-chocker. Det handlar om gör några ganska elaka saker på skärmen i en G-Shock, så om du är svimmar hearted d...

Hur man gör en Lotus lampa (eller en copycat version av Ikea Knappa lampa)

Nu låt oss gå rakt till detaljer, såg denna underbara lykta i Ikea, verkar lätt att göra en själv. Plus att det kostar inte £17,99.Därav utredning på interweb... Mycket populär på lägenheten terapi, hittade Ikea lampa ger kopior av deras monteringsan...

Hur konvertera en vanlig strykbräda i en Quilter strykbräda

min fru och några av hennes vänner är ivrig quilters. Blocken de gör som de skapar nya täcken behöver vara strukna längs vägen och en vanlig strykbräda är lite för liten för deras smak. De ville ha något bredare som också har en konsekvent bredd läng...

Hur konvertera laddare till natten led lampa

jag behöver night lampa för mitt rum så jag väljer att göra det från en gammal telefonladdare och 4 lysdioder.Först med skruvmejsel jag öppnar laddaren och är inuti kretskortet där är två trådar som ger 5 volt. Jag ansluta 2 lysdioder i följetong och...

Konvertera en Touch aktiverat Ljusstake lampa till traditionella lampa

-inte ett fan av kandelabrar lökar så jag bestämde mig att ändra denna touch aktiverat lampa från Bed Bath and Beyond vid köp av endast en del (en lampa socket kit).Njut! Vara säker, först ta bort alla elektriska källor och vet att detta var för mitt...

Swivel skräp korg från en vanlig ikea bord, en plast korg och några objekt

Hej gott folk,Jag meddelanden min första instructable, vänligen vara trevligt:]Det är en smärta när flyttar hem och du har använts tillatt ha ett bra bord för din laptop och grejer. Menallt är inte inom bestämmelserna, så du måsteimprovisera. Jag beh...

Hoe att konvertera en vanlig 6 volt lykta i en kraftfull LED spot ljus.

Detta är min första, ingen aning hur man gör detta korrekt så snälla, bli mjuk...Som ni vet finns det förmodligen tusentals av dessa EVEREADY lyktor kastas bort eftersom de blir föråldrade. Men en god kvalitet LED spot ljus med mycket hög ljusstyrka...

Konvertera en vanlig flaska i till en högteknologisk hem bank enhet!

Precis vad titeln säger! Vara grön och rädda en flaska från papperskorgen! Omvandla den till en high-tech-24-hour-home-banking-ATM!Du behöver bara al behållare med ingenting i den. Jag använde en vitaminvatten flaska.Steg 1: Tryck på start att börja....

LED-desktop / arbetsyta / tangentbord lampa (IKEA Tertial hacka)

Detta instructable visar dig hur du enkelt konvertera din gammaldags IKEA Tertial skrivbords lampa till en mer samtida, energi effektivare och snyggare arbetsyta, skrivbordet eller tangentbordet belysning enhet.Obs: Detta är min första instructable o...

Super Mario Piranha Plant lampa från $10 IKEA lampa

Hej alla, detta är typ av en uppföljning till min IKEA R2D2 lampa instructable.Tja, vill min äldsta pojke ändra sitt rum från Star Wars till Super Mario för ett tema. Vilket är bra eftersom den yngre som vill ha ett Star Wars rum, vilket innebär R2 l...

IKEA docka vände justerbar lampa!

Jag letade efter en ny läslampa, och plötsligt fick jag idén att koppla en lampa till min justerbar ikea docka (som i princip samlar damm) och det skulle se ut som om dockan höll lampan för mig. Detta instructable är ganska enkel, och för mig det var...