Konvertibla stående/sittande skrivbord för $200Det finns bevis som sitter under lång tid är dåligt för hälsan. Dock står under långa perioder är inte heller bra för din kropp och försökande till strömbrytare från en sit-down skrivbord till en stående skrivbord alltför abrupt kan leda till ont i ryggen och värkande fötter.

Så även om det skulle vara nyttigare för oss alla att använda stående skrivbord, skulle helst du vilja kunna underlätta i det gradvis-- och förhoppningsvis utan att behöva kånka datorn fram och tillbaka mellan två skrivbord.

För att åstadkomma detta, jag designade och byggde ett konvertibelt stående/sittande skrivbord. Datorn stannar kvar, och jag kan smidigt och enkelt justera mitt skrivbord upp och ner för att antingen stå eller sitta framför den.

Detta skrivbord är designad som en hiss. Det finns en motvikt bak som är kopplad till skrivbordet, och både skrivbordet och motvikten flytta upp och ner i lådan bilder som fungerar som vägledande rails.

I detta projekt höll jag saker mycket enkel. Jag köpte min leveranser på Home Depot och hade dem "rippa" min trä, dvs klippa det till rätt storlek för mig (du betalar lite extra för detta.) Då allt jag hade att göra var borr min guide hål och bult allt ihop som The sak att kom från Ikea.

Hela projektet kostade $200, inte inklusive min lokal omsättningsskatt. Utrustningslistan är i det sista steget i detta Instructable.

Förresten, om du har blygsamma Snickeri färdigheter, du är inte skyldig att föda en pseudo-Ikea-monster som jag gjorde. Du kan säkert göra en mer permanent (och attraktiv) version av detta skrivbord med trälim och rätt att gå med. Du kan också skala detta skrivbord upp till en större storlek, eftersom så länge din stationära plattform är stagade på lämpligt sätt, kan du kasta en strumpa full av hagel i motvikten att lyfta en tyngre skrivbord och en dator.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Löpband Walking skrivbord. Under $200.

Treadmill Walking Desk. Under $200. DIY instruktioner och första veckan resultat av användningJag har precis avslutat bygga ett löpband walking skrivbord för omkring $150 och 5 timmar. Jag älskar det! Vi människor är sådana naturliga vandrare, och nu...

Förbereda ett skjul kontor

Vintern närmar sig, beslöt vi att göra vår nya skjul winterized så vi kan använda det som ett kontor.Vänligen rösta på oss i Winterproofing tävlingen!Steg 1: Samla material Boden var grundläggande dubbar och ytterväggar, så vi planerar att lägga till...

Iron Pipe ständiga skrivbord

Jag har en användare av stående skrivbord i år. Arbeta hemifrån, föll jag i en vana att sammanträdet för upp till 12 timmar varje dag medan jag jobbade. Jag hade gjort några läser på stående bord, så jag gick ut och och samlat några slumpmässiga dela...

Double Desker

Som utrymme i kontor minskar och arbetstid få längre och längre finns det ett brådskande behov av nya och kreativa använder utrymme. Vissa kontor att anta öppna planlösningar och tillåter anställda att arbeta där allt de vill. Andra helt enkelt minsk...

Sittande till stående skrivbord med skrivbord tossor gjorde @ Techshop

sammanträde är den nya rökning... eller så har jag hört. Det är inte bra för din rygg eller din hållning, och det brinner mindre kalorier än stående. Stående skrivbord blir allt populärare och jag upplever några ryggsmärtor efter en dag av sitter, så...

Stående träd skrivbord

min PhD forskning handlar om att använda uträkning i naturen, men oftast mina projekt är inte så enkelt som detta...Här är tanken: bandet en laptop stå vid ett träd. Blammo! Det är det!Varför?Tja alla (speciellt runt instructables) alltid talar om hu...

$38 justerbar stående skrivbord konvertering

jag nyligen bytte till en stående skrivbord på jobbet och använt en uppsättning prisvärda och enkla skruv uttagen för att höja mitt skrivbord till rätt höjd. Fullt justerbar från 11" till 17 3/4", dessa pallbockar kommer att ta upp några vanliga...

Stående skrivbord, det enkla sättet

Du kanske inte vet det, men sitter dödar du.TLDR; version, enkelt uttryckt, är: vår kropp är inte avsedda att sitta i nästan hela dagen. Efter allt vi har utvecklats i en dynamisk och aktiv miljö, och det är inte lätt att blidka det med en typisk vit...

Negativa Tilt vinkel tangentbord stå för tillfälliga stående skrivbord

de flesta stående skrivbord på instructables är byggda på en höjd nära mitten av magen, så böj armbågarna i 90 graders vinkel att nå tangentbordet. Efter några experimentera med position har jag kommit till föredrar en lägre skrivbord, en i ljumsken...

Fristående hopfällbar löpband skrivbord

jag blev inspirerad när jag först läste den Instructables personalens guide till att bygga löpband skrivbord. Det var smärta i benet från sittande för länge under ett intensivt arbete projekt, men som slutligen fick mig att bygga min egen.Efter att h...

Justerbar höjd stående skrivbord

efter att ha sett en hel del artiklar på nätet om hur hemskt sitter hela dagen är för kroppen, beslutade jag att prova en stående skrivbord. Och eftersom de flesta av de artiklar jag läst också sade att stå hela dagen var inte roligt, jag ville inte...

Stående skrivbord omvandling plattform

jag har fått verkligen in i tanken på att ha en stående skrivbord nyligen (som oftast till lägre ryggsmärtor orsakas av dålig hållning), men jag har ett skrivbord som jag verkligen älskar och ville inte göra något bestående som kan strula. Min lösnin...

DIY stående skrivbord för $20

bygga en DIY stående skrivbord av PVC för $20Reservdelslista:Datorbord4 bitar av 2 tums diameter PVC rör8 2 tum PVC kopplingar4 2 tum PVC slip pluggar4 2 tums ¼-20 bultar4 ¼ tum låsbrickor4 ¼ 20 nötterKaffebryggare-Guide.comPrenumerera eller besöka k...

(Fällbara) vägg monterad stående skrivbord

Jag ville skapa ett stående skrivbord för mig själv, men jag ville kunna lägga undan när inte i använda. (Ja, även mindre fotavtryck än en vanlig stående skrivbord)Jag valde att använda ett sidobord IKEA saknas för det är ljus. Billigt och enkelt ers...

Höga stolen för stående skrivbord

Jag vet vad du tänker:Ja är detta bara dumt. En hög stol för stående skrivbord?? Hur idiotisk!Bara höra mig, om du kommer. Här är berättelsen:Ca 6 månader sedan jag blev sjuk av sitter hela dagen vid mitt skrivbord (trots min helt nya trägolv matta)...

Stående skrivbord från röret VVS? Hur är det möjligt?

jag har en hemlighet-jag har lystna blickar stående skrivbord i några år nu som jag har vissa problem med min nacke och rygg som kräver mig ta bryter ofta. Naturligtvis glömmer jag att göra detta så vanligt i slutet av den dag jag har värk och smärta...

3D tryckt justerbar stående skrivbord för Under $50

Sammanträdet är den nya rökning.Det har varit massor av forskning som visar att folk som sitter hela dagen har högre fall av cancer, diabetes och hjärtsjukdom. Som designer sitter jag ofta 8 (eller som 4) timmar en dag eller mer vid datorn. Jag är ak...

Självgående grabben vagn från gamla trädgård vagn och mobility scooter på en $100 till $200 budget.

Ett eller två år sedan, jag tog mina två barn till renaissance faire, och min fru och jag släpade dem runt i denna trädgård vagn. Det var en bra idé, men vi hade ingen aning om hur ont det vore nästa dag efter att dra dem runt för cirka 10 miles. Så...

Förvandla ett vanligt skrivbord till stående skrivbord för $4

Gå till din lokala järnaffär och köpa 4 aska block för ~ $1 styck. Placera block under varje ben av skrivbord. Linda stora slangklämmor runt aska block och skrivbord fötter för ökad säkerhet. En Ikea skrivbord fungerar bra för detta....