Kopiera den kanadensiska bälte knivenÅterigen är det kvällen innan jul och jag hastigt försöker göra upp en fin present.

Jag har tänkt att ge en "kanadensiska bälte kniv" detta kniv är ganska känd. Det är också lite dyrt så jag försökte kopiera det för $0. Här är den smutsiga historien om hur jag kastade en tillsammans.

Obs: till blade purister där ute, vänligen avvärja dina ögon från min brist på ordentlig värme behandling av etc. Detta är bara en snabb första försöka doppa min tå i den unge pool.* **

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man ta ägarens lösenord bort av en .pdf eftersom du vill kopiera den. MAC

Hej, denna tutorial undervisar dig hur man tar ägarens lösenord bort av en låst .pdf på en Mac.Detta är hit och missa, eftersom jag var att göra denna tutorial .pdf gjorde jag med lösenord bort sig själv... men jag hade två andra .pdf 's som jag köpt...

Den gamla bälte bandet skiftnyckel

en dag när gör en automotive olja ändrar: Jag köpte olja och filter, avrunna används oljan, och sedan upptäckte min bror hade de verktyg jag behövde. Jag hade ingen rem skiftnyckel, filter skiftnyckel eller tång för filter. Jag var tvungen att få bil...

Rutmönstrad en bild... göra en bild större, mindre eller kopiera den.

Rutmönstrad en bild har funnits i hundratals år. Du kan använda rutmönstrad att göra en bild större, mindre eller samma storlek (kopiera det). Rutmönstrad är en mathmatical process men låt inte det skrämma dig... det är lätt.Jag kommer att ge dig gru...

Den pappas bälte. :)

Belf från buffalo läder. Det var en present. Faktiskt, jag gjorde två bälten samtidigt, en för min pappa och en för min pappa-in-law.Steg 1: Att göra ett hål för synålarFörst drar jag en linje med min Ingela. Då jag har speciell enhet kallas läder pu...

Bygga "Den blodiga Hero" en Steampunk superhjälte marionett

Hej INSTRUCTABLES!!! Detta är min första post någonsin på denna webbplats. Jag har haft några goda vänner & kollegor från världen av film och TV prop gör inlägget saker här. Så, jag trodde jag skulle ge det ett försök!Mitt namn är Matt Ficner. Jag ha...

Bälte kniv slida.

Så historien är detta:Jag hade denna gamla bälte som jag har haft för evigt, och efter ett tag i hålet som används för att göra bältet passar perfekt runt min midja sträcks ut och var till någon nytta längre. Efter stirrade på det raggedy kuter ett t...

Kanal/k band bälte fallet för en mobil enhet (iPod/iPhone, Pocket PC, etc.)

Detta är ett bälte så att jag har gjort för min HP iPAQ 214. Jag hade köpt ett bälte fall från HP, bara för att finna att det skulle falla utanför mitt bälte när jag väntade minst det. Men som de säger, nöden är uppfinningarnas moder, och detta är re...

Överlevnad bälte Kit

augusti 1984:jag var på en konvoj, mellan Larnaca och Nicosia, på Cypern. Det var varmt, och jag talar Mellanöstern heta.Våra fordon, ett lufttrafikföretag och rullade lätt bepansrade personal beslutat att packa det i halvvägs till Nicosia, och där s...

Din första riktiga robot den lätt sätt, lära sig alla grunderna samtidigt på det :)

denna handledning är det enklaste sättet i världen att ge dig en snabb start till att bygga robotar.Och så är det mycket lätt!Detta är en uppdaterad version, originalet finns här: de ursprungliga anvisningarnaVälkommen :)Allt här är så lätt, att när...

Den ultimata nördiga personliga presenten - gör ett korsstygn QR kod

jag gjorde detta som en present till min syster i jul. QR-kod, när skannas på en smartphone, leder till en video på YouTube - ett bildspel av barndom jul bilder.Det tog inte alltför lång tid att göra och hon älskade det, som det var något lite mer pe...

Wearable PCB Guerilla valuta - den "gyllene bocken"

Varje självrespekt anarkist kommer att förstå hur förslavade vi till den kapitalistiska ekonomiska system som tar oss upprepade gånger till randen av ekonomiska apocalypse genom bankers girighet och JÄVIGHET.Lokala valutor blir mer och mer populärt i...

Beatfly: Gör en lysande luftskepp och kontrollera den med din röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband fil, iPhone, Flash och mycket mer! [Mac OSX]

Jag har arbetat med flera projekt med hjälp av luftskepp och ballonger, och här vill jag dela en av dem, Beatfly. Detta är en lysande luftskepp kontrolleras med olika gränssnitt såsom röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband MIDI-fil, iPhone oc...

2 x 72 bälte kvarn

Detta är min DIY 2 X 72 tum bälte kvarn.Steg 1: Gör kroppen Placera metallen som denna... och svetsa ihop det i att placera varje pjäs är 13 inches lång fyrkantig slang 2 X 2 och 4 mm tjock.Inre lappar är 1 1/2 tums torget slangar 3 bitar en 17 inche...

Den koppar Chopper

Detta projekt tog mig alldeles för många timmar, erkänna mer än jag skulle vara beredd. Men det började också som bara en idé, ett koncept, en besatthet, lite sömnbrist, sedan slutligen verklighet. Allt som du behöver göra, är bara bygga något du har...

Gitarr hjälte Hop torktumlare

inspirerad av en Boston konsert igår kväll och skörd 2-1/2 pounds av färsk humle idag jag gjorde denna gitarr hjälte Hop torktumlare. OK, så detta Instructable har faktiskt ingenting att göra med råkade Guitar Hero förutom att gitarren rutan bara var...

Kopiera dina kläder!

Sömnad är ganska lätt att lära, men mönstret är en färdighet som kan ta en livstid att bemästra. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren skräddare, är att göra ett mönster från början en tidskrävande och ibland skrämmande strävan. Snarare än att...

Kopiera ikoner i OSX

Ibland vill jag bara ändra en standardikon (t.ex. för en mapp) i OSX. Så var man gör detta? Först behöver du en bild att kopiera. Dessa dag nästan varje bild kan du förhandsgranska kan användas, samt andra program eller dokument-ikoner. Det var inte...

I hemlighet kopiera data från pendrive till pc.

Hej killar..!Idag ska jag visa dig hur man i hemlighet kopiera data från pendrive till pc...!Jag har postat detta instructable eftersom... Jag hade en situation som måste jag kopiera data från pendrive till dator i hemlighet,,, ok men efter en hel de...

Den irriterande Windows Vista och 7 Prank

jag har märkt att de flesta upptåg på denna webbplats är på den extrema sidan, men vad händer om du bara vill använda ett spratt som inte är så extrem? Tja, är detta instructable för dig! Observera att denna version bara fungerar på Vista och Windows...