Kopiera en nyckel genom gjutning!Detta Instructable kommer att gå igenom stegen för att kopiera en nyckel precis som hemliga agenter gör i filmer. Detta inkluderar att göra intryck av nyckeln och gjutning i zinkmetall. Observera att även kopiera nycklar som du äger går absolut bra, kopiera någon annans nyckel utan tillstånd eller med ont uppsåt är nästan säkert ett brott straffbart enligt lag.

Jag gillade verkligen att skapa denna viktiga kopia, mest för att jag blev chockad att upptäcka att det faktiskt fungerade. Vad hade börjat som en nonchalant, slarvig afternoon verksamhet förvandlas till en fungerande kopia av mitt hus nyckel. Tillräckligt små prata - låt oss börja nyckel smithing!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkelt sätt att kopiera en nyckel.

Om du är som mig och har en massa oanvända gamla nycklar någonstans i ditt hem detta trick kan komma till hands.Idag jag ska kopiera en nyckel med min dremel som verktyg så jag satte 2 nycklar i ett skruvstäd.Det var en verklig smärta i ett skruvstäd...

Duplicera leksaker genom gjutning plast harts

detta instructable visar hur du skapar dubbletter av leksaker och delar utan dyra material.Du bör inse att när du gör formar och kastar dem, du får vad du betalar för. Om du vill ha hög kvalitet exakta kopior måste du punga ut för de högre prissatta...

Gör en kopia av nyckeln från ett foto

I detta Instructable försökte jag kopiera en nyckel genom att ta ett foto av den.Innan du säger något, jag vet att det finns appar att skanna nycklar och on-line-tjänster & kiosker där du kan skriva ut dem.Steg 1: Ta ett fotoJag satte nyckeln på mitt...

Icke-RFID nyckel kopia för RFID nyckel

om någon har och RFID nyckeln som krävs för att starta en bil och har försökt att få en kopia som vi vet det körs över en $100 att få en, och de flesta butiker inte bara icke-RFID-kopia på grund av juridiska frågor. Men om du behöver en som bara låse...

Göra en fungerande lås och nyckel

i detta instructable kommer jag att gå igenom processen att göra en arbetande 5-spaken lådor lås och nyckel. Steg 1 & 2 är en översikt av 3D utskrift krav och hur lådor låset fungerar, med steg 3-7 visar du byggandet av låsa, och den sista pusselbite...

3D tryckt Trattar för raket Motor drivmedel gjutning

Forskning raket bilar tillverkas genom gjutning olika formler för Ammonium perklorat sammansatta drivmedel (APCP) in rören - vanligtvis papprör som körs ett dorn för att bilda en kärna. En av de mer användbara saker som jag har kunnat skriva ut med e...

Glöm låsa plockning, klon/kopiera nyckeln och spion

hur man gör en användbar kopia av en nyckel!Du kan använda detta för att kopiera en cylinder lock-tangenten inom några minuter. Särskilt bra om du har en nyckel som säger "inte kopiera" på den. Du behöver:Tillgång till nyckel (för några sekunder...

Vet kön på din dator genom röst Test

Har du någonsin undrat att datorer också klassificeras efter kön? Lol!Vill veta om datorn är en manlig eller en kvinnlig? Tja, kan vi göra. Här är tricket.Steg 1: Öppna notepad och kopiera nedan kodenKod:-CreateObject ("SAPI. SpVoice"). Tala &qu...

Enkla metoder för gjutning glasfiber och kolfiber

här är ett par billiga och snabba förfaranden som jag använder för att tillverka enkla delar med hjälp av glasfiber och kolfiber. Det är inte den bästa metoden för att producera delar som ser strukturella massor (någon form av konsolidering som vacuu...

Använda Hotglue som en gjutning Material

Har du vill använda din Hotglue som en gjutning material? Dess mycket cool!"Spindelväv" designen på fästet är craft skum remsor belagd med ett tunt lager av hotglue och skallen är en prydnad jag kasta med hotglue som jag hällde i en gjutform.Här...

Pedal nyckel för en cykel

började jag känna en liten knackning i den lämnade pedalen på min gamla 10-hastighet och tänkte lagren kan ha lossnat. Men när jag granskade det, såg jag att pedalen axeln hade börjat skruva loss sig från veven. Jag har en lämplig pedal skiftnyckel h...

Hus nyckel Balisong täcka

jag fick idén från användare robomaster1 för detta projekt. Försöka replikera originalet insåg jag papper som ett material inte var för mig och bytte till metal. Inte har samma blixten som robomaster's men jag är nöjd med slutresultatet.Steg 1: Mater...

ThunderCats svärd av omen - dolk Form

Lion-O, ledare för ThunderCats, leda sitt team med en kraftfull, övernaturliga vapen - svärd av omen. När inte svingar svärdet i strid, var svärdet i en mindre dolk form. Du är inte nytt för denna info ändå. Du kollar in detta instructable eftersom d...

Hur att fylla ut A KARBIN CLUB DATA blad för en M1 CARBINE

alla som någonsin har försökt att fylla i en karbin Club datablad vet hur skrämmande processen kan vara, särskilt om det är första gången. Eftersom jag inte kunde hitta en "How To"-guide när jag först började göra dessa ark, tänkte jag jag skull...

Spela allt från NES till Xbox med Skittlespider asshole aka "The grej"

detta Instructable är för Skittlespider asshole (alla tillsammans System) kallas även "Grej"Detta projekt visade sig vara svårare än väntat. I några sätt var lättare också, så jag inte kan säga att det var en övergripande svårt eller lätt projek...

Gör dig själv en TV-fjärrkontroll kontrollerade Arduino Robot!

Hej killar.Kicki och Akshay här!Idag vi ska göra en TV avlägsen kontrollerade Robot att inte bara fungerar som en charm men du kan också uppgradera den genom att redigera koden och utnyttja några fler knappar på TV-fjärrkontrollen. Du kan också skapa...

Hur man bygger din allt riktigt riktigt snabbt

några år sedan, skrev jag ett kort dokument om metoder för snabbt tillverka delar av mekaniska system med titeln hur till bygga din Robot verkligen riktigt snabbt. Det var något till studerande på MIT: s 2,007 inledande design och tillverkning klass...

IoT väderstation med Adafruit HUZZAH ESP8266 (ESP-12naE) och Adafruit IO

Hej, alla! Tid sedan jag såg denna väderstation av Aleator777 och jag blev inspirerad att göra min egen väderstation. Jag såg att Intel Edison är för dyrt i mitt land, så jag bestämde mig för att leta efter något mycket billigare, och jag hittade den...

SketchUp 3D modellering, filkonvertering och råd för 3d utskrift, en kort handledning

Jag märkte denna konkurrens om 3d-utskrifter och tänkte att jag ska ange dels för att jag vill verkligen några av priserna och också eftersom jag anser att detta instructable kan hjälpa dig att förbättra din 3d-modellering och därmed animering eller...