Kopiera Stand - billigt och enkelt för att byggajag samlar massor av dokument som en del av mitt arbete; Nyligen bestämde jag mig för jag skulle låta täcker av "tree saker" återgång till miljön och klara upp min boyta och office genom att skanna allt jag kunde. Jag hade nyligen blivit av en platt säng skanner; Det gick alldeles för långsamt och jag nästan aldrig använde den. Jag behövde något som var bekväm och snabb; det behövde inte göra ultra high fidelity skanningar, bara läsbar skulle göra
En tid hade jag fotografera några dokument istället för att skanna in dem; Det var snabb och bekväm, men handhållna var långsam och lite 'hit och missa". Fotografera dokument är inget nytt:
http://www.subchaser.org/Photographing-Documents
http://www.Rideau-info.com/Genealogy/Digital/copying.html
http://www.Photoethnography.com/blog/archives/2005/08/fieldnotes_phot.html

http://freepages.genealogy.rootsweb.Ancestry.com/~cafamilies/reference/photo_doc.html

(och många fler)
De flesta av dessa inställningar hade några bekvämlighet problem för min användning. Jag behövde en mer eller mindre permanenta kompakt installation som jag kunde pumpa några tusen dokument genom snabbt ikapp eftersläpningen, och sedan hantera dagliga ansamling. Vissa av länkarna ovan hänvisar till användning av kommersiell kopia står. Många av dessa är nu överskott från gamla mörkrum förstoringsapparater. eBay hade hel kopia står för försäljning men de var för stor, för dyrt (Porto) eller inte riktigt rätt för A4-sidor. Jag beslöt att göra en själv helst med smått och gott från runt mitt hus (ja jag är en HAMSTRARE).

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY PVC Bow Stand - billigt och enkelt

Vad du behöver: 5-T PVC rördelar, 4-hörn PVC rördelar, 2-lock i ändarna, 1-Cross pjäs, 1 - 1 1/4 "x 1 1/2" koppling, 1 - 1 1/2 "x 2" koppling, 1 - 2 "x 3" koppling, 1 - 2' 2" PVC-rör, 2 - 10' 1 1/4" PVC-rör, PVC Cem...

Ett roligt, Billigt och enkelt sätt att göra en monetär gåva lite mer personliga

ibland människor be om pengar mot en stor köp eller något annat på sin födelsedag, men ger ett kuvert är bara så tråkigt. Så jag ville hitta ett sätt att tjäna pengar på att ge lite mer konkret. Detta är vad jag kom med...Steg 1: material du kommer a...

Jonglering bollar - billigt och enkelt att göra

dessa bollar är mycket lätt att göra och kul att jonglera.De är bra för barn och nybörjare.För att göra större / tyngre jonglering Lägg bollar mer fyllning i steg 4.Jag kan ge alla dessa steg i utskriftsvänlig format komplett med lärare anteckningar...

Ladda ner NOAA satellitbilder billigt och enkelt

detta kommer att visa dig hur man laddar ner väder satellitbilder verkligen billigt och enkelt med lätt att skaffa delar.För detta behöver du:RTL SDR USB-programvara definieras radio. Det kostar cirka 20 pund.få det här: http://www.ebay.co.uk/itm/140...

Billigt och enkelt att bygga tire rack

Hej alla, detta är min första instructable.Efter bygga detta projekt, insåg jag att jag kunde ha dokument det med fler bilder. Men å andra sidan, det är en ganska lätt konstruktion, så att inte riktigt väsentliga steg för steg-instruktioner. Jag ocks...

Uppnå en fantastisk professionell Film filmiska (billigt och enkelt)

Nu streaming konst, design och gameing på twitch live! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^ - Link också i discription - http://www.Twitch.TV/soulis_greyNågonsin velat få det extra speciell film utseendet, men...

Billigt och enkelt sängkanten hagelgevär mount

När jag gjorde det enkelt och billigt bed hölster vissa människor frågade om en liknande idé för ett hagelgevär. Jag putzed runt för ett tag sedan en dag märkte jag några billiga plast over-the-dörr krokar för kläder, rockar, etc. och det slog mig at...

Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkelt

Ironman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron m...

Billigt och minimal sätt att hänga affischer och utskrifter!

Efter att ha tittat i evigheter för ett billigt sätt att hänga affischer och utskrifter kom jag med denna metod som faktiskt funkar mycket billigare än även de billigaste alternativen för mig i Storbritannien via online leverans etc.För varje affisch...

Billigt och enkelt bakgård smedja

Bygga en metalworking smedja enkelt och billigt som kan tillåta dig att hammare metall i bara några timmar.Anledningen att jag ville att bygga detta var mitt intresse för att kunna få in grundläggande blacksmithing utan att spendera en massa pengar.P...

Hur man gör en tre-axeln CNC-maskin (billigt och enkelt)

tanken bakom detta Instructable var att uppfylla min önskan för en stationär stora CNC-maskin. Även om det hade varit trevligt att köpa en av hylla frågan om pris samt storlek visade sig vara oöverkomliga. Med detta i åtanke jag bemöda sig att design...

Billigt och enkelt varvräknare (RPM Sensor) för borstad DC motorer

jag kom bara upp med en mycket enkel, lätt att genomföra, och mycket billigt sätt att övervaka VARVTALET på borstad DC-motorer. Det skulle också fungera på borstlösa motorer men det finns bättre sätt för dem (räknande fasbyte) så jag skulle bara reko...

Billigt och enkelt Shop Vac anslutningar

Jag vet inte om någon annan har detta problem, men jag verkligen gjorde: Jag har fyra verktyg som har damm samling hamnar - en router tabell, en bänkmonterade bälte/skiva sander. en chop (spets) såg och en Dremel mini bord såg. Jag har också en shop...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

Billigt och enkelt ljussabel-bälteshållare ($1)

Så fick jag bara Darth Vader Lightsaber från Disney Store från The Force vaknar produkter som de har och försökte göra en hållare eller klipp som inte skulle få i vägen och inte skada den ursprungliga ljussabel. efter skruva runt med det hittat jag ä...

DIY mottagare kontrollerad Switch (billigt och enkelt)

Jag sprang in i ett litet problem en dag medan jag byggde min första quadcopter! Jag ville ha ljus på det men jag ville inte att de alltid är på, så medan jag flög under dagen. Nu finns det naturligtvis alltid möjlighet att köpa en, men jag ville int...

Billigt och enkelt Garage arbetsbänk

jag nyligen insvept byggandet på mitt nya arbetsyta / arbetsbänk i garaget på vårt nya hem. De slutliga måtten är 12 fot lång, 2 fot djup, med en något större vinklade hörnet fungerar området. Det fanns en befintlig metall skåp att jag ville matcha b...

Billigt och enkelt desktop eluttag

Jag använder en gammal hörnet enheten dator skrivbord som en arbetsbänk för datorer och annat som folk gör mig fixa. Jag tröttnade på klättring under skrivbordet att ansluta och koppla bort verktyg och annat som jag arbetade på. Jag är också en snygg...

Billigt och enkelt Lab Agitator / Shaker (bra för PCB också!)

Redigera 4/16/15: jag bytte power levererar till en 5 Volt, 1/2 förstärkare med en USB-adapter. Detta saktar ned agitation förslaget till en mer acceptabel nivå och tillåter mig att ansluta den till min PC till förmåga den också! Se uppdaterad video...