Kopp hållare för gammal bilNär jag kör min Triumph Spitfire att arbeta, ha jag brukar en Starbucks kaffe mugg som har en tät försegling munstycke. Det är bra, eftersom det rullar runt med varje kurva--ingen mugghållare!

Förra veckan, insåg jag att jag levde på lånad tid. Ett besök i den gas-mart lämnade mig med ett papper kopp kaffe med en dåligt passande topp som inom 100 gårdar av stationen, blötläggning i min golvet.

Historia

Vissa läsare kan vara gammal nog att minnas när bilarna kom utan mugghållare. Nu, några minibussar har så många som 13 (och förmodligen mer), men innan Chrysler infört dem på 1980-talet du satt med en kopp i knät (eller såg din drink spilla över på instrumentpanelen som du lämnade köra igenom). McDonalds spridning av enheten genomföringar skapade efterfrågan. Från detta kom den moderna rese muggen. Åh, vad en annan värld vi bodde i.

För dem som sålde försöker få med i tiden (men fast med en gammal modell bil), lågprisbutiker en mängd efter marknadslösningar. Min mor hade en plast Resemugg som brast på en bas--bas limmade Dashboard med dubbelhäftande tejp. I min fars bil, en Chevy källhänvisning automatisk med en (drivaxel) puckel i mitten av golvet (framför bänk), fanns det en ruta att du skulle kardborrband till mattan. Rutan hade en liten plats för sopor och två cup innehavare. En väns bil hade samma, men med sandsäckar på varje sida att hålla det på plats.

Lösning

Det fanns en hel del "lösningar" på Internet, men de flesta inblandade efter marknaden köper mycket som dessa ovan. Ingen matchade mig eller min bil. Den bästa lösningen var en liten kartong med ett hål i toppen för cup. Det satt på passagerarsätet. Jag höll på att använda den här (jag har sällan passagerare) när jag tänkte bara skruva en soppa kan till instrumentbrädan. Sedan blev jag inspirerad av något som liknar detta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gammal bil delar lampa

Använda extra bildelar liggande i garaget, kan du skapa en awesome lampa för din man grotta.Steg 1: Vad du behöver Saker du behöver: Alla bildelar du vill använda Jag använde en kamaxel, 5 rockers, 6 stötstänger, 4 kolvar och vevstakar 4 Du kan få de...

CD-hållare för din bil visor

de flesta bilar har nu förmodligen ett sätt att koppla in din MP3-spelare men om inte, här är ett enkelt sätt att göra visor CD bärare att hålla favorit-CD händig.Steg 1: leveranser Tre eller flera samordnade tyger, nog att göra en back och 9 eller 1...

Kopp hållare för kryckor

de som har brutit en fotled vet hur frustrerande det är att du inte kan bära något i händerna samtidigt som crutching. Bara för att du ska iväg din fot i sex veckor betyder inte att du inte kan dricka med bästa av dem! Använd denna mod att vara mer o...

Installera en termometer i en gammal bil [Uppdaterad]

Hej alla!I denna i'ble kommer jag visa dig hur du uppgraderar din gamla bil (min är en 2001 Fiat Panda ung) med bara 3$ och mindre än 30 minuter.Som ni kan se i bilder, är min bil en gammal modell, så det har bara de grundläggande instrumenten indika...

Hur man gör en mugghållare för en Smart-bil

jag köpte nyligen en smart-bil för att vara lite mer miljövänliga. Jag har tittat på mugghållare specificallly för bilen (kom ihåg, Europeiska bilar har saker som det som extra funktioner som du måste betala för). Efter att ha läst några smarta forum...

Hej är det en kopp på toppen av din bil!?!

Prova detta tilltag att försöka på April Fool's Day. Ha kul med detta trick medan du kör runt stan.Steg 1: Vad du behöver 1. en icke-transparent plast kopp2. band eller en magnet (tejp fungerar bättre)3. en bil4. att vara redo för ett gott skrattSteg...

Installera vintage-bil krom dörrhandtag i ditt hus

du kan installera vintage chrome bil dörrhandtag i ditt hus för en cool look. Kan genomföras av trä dörrar, skåp, möbler av alla slag. Jag din't försöka göra knappen funktionella låsa upp dörren (denna dörr är bara en källare garderob dörr med deadbo...

Hur man gör en protes foten dricka hållare

kul för amputerade!!! lätt göra en drink hållare med en gammal GnidSteg 1: Du behöver... Gummi fotenEn liten plastmuggoch...Det är det!Steg 2: Tryck!!! Driva kopp i vristen foten. Fyll med din favoritdrink och du är klar!Foten är inte maskindiskas....

Driva Scooter från en gammal cykel och bärgade delar

min Son drog hem lite böjd upp push skoter som han hittade på sidan av vägen. Det hade små hjul som inte kunde rulla i våra sand och ramen skrapade i varje dopp och hål.Vi bestämde att det var bara inte rätt passar för vår grusväg, så han frågade om...

Arduino kontrollerad bil med colission undvikande

Tanke på rätt tid och kärlek, kommer att denna bil undvika saker framför den. kom och följ med när vi går igenom stegen för att bygga detta awesome projekt...Steg 1: Samla material Ta en gammal bil från din lokala sparsamhet butik, och samla in alla...

RFID-bil lås/Lås upp v1.0

i den här videon du ser mig låsa upp bilen med en RFID-tagg, vänta 25 SEK och bil relocks.Grundläggande översiktDetta projekt beskrivs ett sätt att låsa och låsa upp din bil radiofrekvensidentifieringen (RFID, för mer info kolla http://en.wikipedia.o...

Återanvändbara RC papper bil

Hej alla!Detta är en steg för steg för att göra en fjärrkontroll bil med en gammal och ut-av ordning bil, försöker vara mer ekonomiska och praktiska återanvändbara RC som titeln säger är gjord av papper! that´s rätt att göra vissa pappersmodell är hu...

3D tryckta telefonhållare

Okej. Du har ett problem. Det är säkert. Så du söker efter en lösning. Det enklaste sättet att hitta en lösning för ganska mycket varje typ av problem är att ta en titt runt omkring dig. Vad du har till hands? Fick några verktyg? Nu, hitta ett sätt a...

Telefonhållare

Att införa enkelt men effektiva telefonhållare för din bil. Telefonerna är den nya tekniken för detta århundrade och många framöver. Även om vi inte ska vara, använder vi alltid våra telefoner under körning. Vädret det vara för riktningar, prata i te...

Hur till sätta fast Ripped bilsäten

om du är som mig och har en gammal bil; sätena har förmodligen några revor i dem. Jag planerar på att få klädslar i framtiden men på grund av låg medel jag har till vänta men jag hatade att få skum gnugga bort på mina kläder så jag bestämde mig att s...

Återvunna bil strålkastare taklampa

Hej! Detta är jgfresh och idag jag skapar en ny taklampa från en gammal bil strålkastare. Detta instructable är för Green Living tävling så rösta för mig! Ungefär 4 månader sedan hittade jag denna strålkastare på sidan av vägen, troligen till följd a...

Car-b-que (BBQ tillverkad av framsidan av en klassisk bil)

På vägen hem från jobbet, ca tio år sedan jag såg en 1950-talet bil i en bil gård... och gjorde förfrågningar. Ägaren sade att det var rensad (alla delar strippad ut) och att det berodde på att krossas. Om jag ville det, det var min, att jag tog bort...

PVC pipe telefonhållare

här är hur man gör en telefonhållare ur ett pvc-rör 4"Steg 1: verktyg och material Verktyg såg och filMATERIAL 4" pvc pipe så länge du vill ha detSteg 2: skär skär röret som du ser i bilden och fil facket ut tills telefonen glider i smidigt för...

Hur man styr alla R/C bil med ett flygplan sändare!

Har du någonsin undrat om du använda din R/C flygplan sändare för att styra alla R/C bil också?Hur häftigt vore det att ha 6 eller fler kanaler för att styra din R/C bil, och även anpassa varje kanal enligt ditt val?Jag har längtat att göra något så...