Koppar röret japanska Shishi-odoshi FountainShishi-odoshi, eller "skrämma rådjuren" är en japansk fontän traditionellt gjorda av bambu. Jag hade några kopparrör kvar från ett VVS projekt så jag tänkte jag skulle använda dem för att göra denna unika fontän. Ursprungligen jag såg fontänen i Kill Bill Vol. 1 och det har alltid fascinerat mig. Med koppar i stället för bambu bör göra det håller mycket längre och förkoppra bör utveckla en patina med tiden som gör att det ser ännu bättre. Jag har en liten trädgård i hörnet av min trädgård att jag satte den in med några stenar och växter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Koppar rådjur Scarer (Shishi Odoshi) för en urban trädgård

Jag nyligen satte i ett nytt däck i min trädgård och ville bygga en vatten-funktionen för att lägga till en brännpunkt. Därför byggde jag en "vatten väggen", med vatten pumpas från en sump i en tank varifrån det sedan svämmar över och kör ner in...

Koppar röret Toalettpappershållare & telefon Stand

Detta är min andra gång med kopparrör i ett projekt och jag ville prova något lite roligare.Detta är mycket snabba och enkla projekt att göra så jag hoppas att det inspirerar många av er. Jag skapade en video som visar hela processen om du vill titta...

Lätt koppar röret och regenererats trä tabell

jag behövde en tabell i mitt egendomligt formade kök som kan fungera som ytterligare mot rymden, ett ställe att äta, lagra kök pallar och allmän plats att lägga saker på, alla samtidigt som den är 16 "x 52". Med tanke på udda mått och min begrän...

Koppar röret smycken barer från bärgades/skrot VVS material

leveranserEn (1) åtta till tolv (8-12) tum bit kopparrör (för större smycken bar)En (1) fyra till sex (4-6) tum bit kopparrör (för mindre smycken bar)Fyra (4) kopparrör armbågarFyra (4) tre (3) tum bitar av kopparrör* Jag använt skrot koppar röret ha...

Koppar röret till halsband

Denna sista alla hjärtans dag beslöt jag att göra min vackra fästmö ett halsband som en gåva. Det blev ganska trevligt och var ett roligt projekt så jag tänkte jag skulle dela det med er. Låt mig veta vad du tycker.Steg 1: Vad du kommer att behöva 3/...

Koppar röret fotoramar

Jag letar alltid för ovanliga projekt att arbeta på, och ett tag hade jag tänkt om kopparrör kan du få från avsnittet VVS på järnaffär. Kombinerat med 90 graders böjar och "T"-kontakter, kan de göra för en ganska intressant Lego typ uppsättning...

Koppar röret kandelabrar

Kopparrör kandelabrar inte bara ser bra ut, men också göra en stor gåva att göra den här julen. Flex musklerna maker och enkelt sätta ihop din egen version, och visa upp din konstnärliga stil, alltför!Du kan köpa hantverksmässiga kopparrör kandelabra...

Koppar röret hörlurar Stand

Jag har nyligen köpt över-ear hörlurar men lagra alltid dem på golvet när du inte använder dem på min dator (mitt skrivbord är oftast en röra). Detta kulminerade i några incidenter av kör över kabel, som inte kan ha varit bra för dem.Så detta fick mi...

Ping Pong lampa från regenererats trä och koppar röret utan kablar

Questa 60W l'ho costruita tanti anni fa, ma vorrei condividerne l'idea:1) la corrente è portata dai 2 tubi di rame fino alle LED duva ho realizzato il2) portalampade. Dalle foto si capirà meglio. Inizialmente le LED erano alogene, poi le ho sostituit...

Koppar röret handdukstork

SammanfattningDetta var mitt projekt att bygga en ny Handduksstång för badrummet.TID DET TAR1,5 timmar skära rör. 1,5 timmar lödning pipe. 1 hr rengöring och polering. 0,5 timmar fastställande till vägg. .. .total tid 4.5hrsMATERIAL6m av 15mm koppar...

Hur till klippa och Prep koppar röret

styckning och Prepping koppar slangar kan vara en snabb och enkel process. Följa Brent Holland av Build.com som han visar dig steg för steg-processen för styckning koppar rör och sedan förbereda det för lödning....

Koppar röret båt

Steg 1: Material du behöver Små kopparrör, sax, tändare, te ljus, limpistol, pipe fräsar, en borr och botten av en glass behållareSteg 2: Båten Skär av botten av en glass behållare ca 1 till 2 inches från botten.Steg 3: Motorn Klippa ca 2 fot (24inch...

Koppar röret Cryptex eller hur man ger en mer underhållande gåva...

Min vän och jag började ge gåvor på ovanliga sätt ett tag sedan och medan denna spirande idé bara tar fart för oss vi förväntar oss att uppgå till episka proportioner snabbt.Det hela började när jag gav honom hans gåva ett år inuti en alice och Under...

Manhattanprojektet: En mekanisk cocktail mixer

Utsäde för detta projekt var viljan att mekaniskt mäta specifika belopp av vätska på ett sätt som var både justerbar och lätt att rengöra. Tidigare har jag använt uppmätta Häll pipar på cocktail-maskiner, och de fungerar bra, men de är inte justerbar...

Gratis koppar plåt från röret! *

* Om du inkluderar installation av en ny pannaJag hade bara min panna ersättas med en fantastisk ny. Det första rörmokaren gjorde var att sätta gamla pannan utanför vårt hus på trottoaren. Det togs snabbt av en skrot samlare. Detta fick mig att tänka...

Hemgjord moderna DIY koppar Tiki ficklampor

Dessa koppar tiki ficklampor är ett av mina favorit utomhus DIY projekt. De är moderna, rena utseende och är lätta att göra. Jag gjorde dem två olika sätt och förankrat dem med konkreta villkor av Quikrete snabb-inställningen betong blanda. Jag utsat...

Blacksmithing forntida egyptiska koppar mejslar

Tina och jag ombads att göra koppar Stämjärn för en TV-show om antika Egypten (här är showen, konstigt nog, jag har inte sett den ännu så jag inte vet var stämjärn spelar. Vi också byggt en massa apparater och rekvisita för återskapande delar och Far...

Koppar usb pen / flash drive med vakuumrör

jag ville bygga en cool flash-enhet, efter är inspirerade av andra såg jag på indestructibles.Dess kinda ånga punk.Du kan ha den coolaste enheten i skolan eller på kontoret.Detta är mitt första försök på denna stil. Jag tror jag gör det igen med mer...

Koppar Cap kylskåpsmagneter

för när du behöver ingen lurar, det har där frig magneter.Min mors födelsedag kom upp och medan jag hade en fin present för henne, jag behövde en strumpa stuffer. Något litet och användbart. Förra gången jag var där vi var matlagning och hade en kome...