Kors och tvärs Solomon Bar Paracord armband** om när som helst i detta instructable du inte kan räkna ut hur till gör något eller flera av stegen, lämna en kommentar, skicka mig ett meddelande eller skicka mig ett e-mail. (Min e-postadress är i min beskrivning) **

Om du är bekant med cobra väven, måste så detta vara ett ganska enkelt armband för dig att göra.

Material

Paracord
Strand en (blå sladd)- detta kommer att användas för att göra den "kryssen och knut. Du behöver tre gånger storleken på din handled, plus tillräckligt för att enkelt knyt en knut. Jag lägger oftast ca 8 inches för knut jag gör. Jag använde 56½ inches för strand en.

Del två (röd sladd)- denna programdel kommer att användas för cobra väven. Dubbel din handled storlek och Lägg till ungefär 6-7 ft (eller för dig som gör cobra väva armband, ungefär hälften en fot mer än vad du normalt skulle använda. Jag använde 7ft 7 i del två.
** Tänk på att det är bättre att ha för mycket sträng än för lite eftersom det är lättare att skära av överskottet än att lägga till string.* *

Sax

Nål-nosed tång

Linjalen/måttband

Lättare

Se Steg
Relaterade Ämnen

Solman Bar Paracord armband

theaes är lätt armband att göra och om du haeve alla matierls dess billigt till.Steg 1: Vad du behövermaterial-två 4 fot längder av paracord-1 3/4 tum spänneverktyg-lättare-måttband-saxSteg 2: Starta armband börja med att ta de två slut och singe änd...

Smal passage Bar Paracord armband

The Slim passerar Bar är i princip en vanlig cobra armband utan bas delar. Varje Knut binds på andra strängen.Steg 1: leveranser För att göra smal passage Bar armbandet, du behöver:6-ish fötter paracord1 spänne1 par sax1 ljusareSteg 2: Kom igång! Vik...

Solomon Bar Paracord nyckel kedja

Super lätt att använda Paracord nyckel kedja. Du kan fästa och loss den med någon nyckel ring enkelt.Detta är mitt första försök att göra något på egen hand. Min berättelse kompetens är mycket dålig. Så har jag bifogat bilder av stegen.Hoppas du komm...

Blaze Bar vävda Paracord armband

När du är i en överlevnad situationen, räknas varje sekund. Detta blaze bar paracord armband syftar till att snabbt distribuera. Hur snabbt du frågar? Under 20 sekunder! Det är en av de bättre väver jag hittade för överlevnad ändamål, eftersom du kan...

Paracord armband Jig

Jag hoppas detta instructable hjälper dem som vill göra egna Jigg för att göra paracord objekt. Jag gjorde denna jigg med trä som jag hade liggandes att hantera tre olika storlek spännen och två stift. Det kan göra en 18" armband, halsband, nyckelbri...

Slitsad knappen Paracord armband-stege vävning 101

vad bättre instructable än en fotografisk steg för steg på ladderweave vi alla känner och älskar? Kombination med paracord, det är en av de bästa saker någonsin uppfunnits.Som ett utbildningsprojekt, du kommer att sluta med en fint vävd paracord armb...

Hur man gör en paracord solomon bar armband!

i den följande läraren kommer jag visa hur man gör en paracord solomon bar armband. Det är lätt de vanligaste paracord armband, ofta också kallas en cobra Knut armband eller square knot armbandet (av macrame entusiaster). Jag har detta armband i min...

Två färg Paracord Solomon Bar

The två färg Paracord Solomon Bar är samma Knut används för att göra överlevnads armband. Vi kommer bara att lägga till lite annorlunda twist till den populära armbandet. Vi kommer att göra det med två färger.Steg 1: Layout Börja med dina två färger...

Den Fallout överlevande: Kärnkraft och EMP redo Paracord armband - anti strålning tablett, vattenrening, multiverktyg, kolfiber gasmask

bygga ett Paracord armband som kommer att förbereda dig för en kärnvapenattack, kraftverk härdsmälta och EMP med allra nödvändigaste mot strålning redo remmen. Improvisera en gasmask med medföljande kolfiber, bygga en Faradays bur för att skydda din...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

Konfetti kors och armband

Hej! Idag ska jag hjälpa dig att lära dig hur man gör konfetti Criss-Cross. Det är en annan regnbåge vävstol armband från instruktionsbok Rainbow vävstol. Hoppas du njuter!Steg 1: material Idag behöver du:1. rainbow vävstol kit2. rainbow vävstol krok...

Långa turkarna chef Knut med Solomons Bar Strap för käpp

vad behöver din perfekt funktionell men avskalade vandrande pinne? Saker. Saker virad runt det och bundna och grejer. Eller i detta fall, paracord. Jag kan inte berätta varför du behöver detta men du gör.Steg 1: Mål och invändningar jag redan hade gj...

Pärlstav Paracord armband

Lägga pärlor är ett enkelt sätt att lägga till ränta till ett enkelt armband. Här använde jag en vanlig Solomon Bar och lagt till ponny pärlor. Dessa pärlor är billig, tillgängliga på alla hantverk butik i olika färger, och har en öppning stor nog at...

Glödande Paracord armband

Jag har sett några av dessa på olika platser, så jag bestämde mig att göra min egen. Det kan fungera som en extra säkerhetsanordning när man går i mörkret. Eftersom Halloween är över oss, kanske göra några för barnen och bidra till att hålla dem säkr...

Nautiska paracord armband

Idag har presentera jag den nautiska paracord armbandet. VIKTIGT blöt alla paracord i vatten över natten så låt det torka eftersom paracord krymper i vatten och med den krympande redan färdiga, måtten är mer exakt.Steg 1: Material som behövs 4-5 fot...

Paracord armband: Lätt överlevnad skydd

Så, alla vet hur man gör ett paracord armband. Men, hur skulle du faktiskt använda en i en överlevnad situationen?Här är sanningen om Paracord armband: fancy schmancy armband (jag är inte banka dem, jag tycker de är underbara) inte kommer att tjäna s...

Hjärtan Paracord armband

Detta armband är en variant på den vanliga Solomon Bar. Det kallas ibland Solomon Hearts på grund av mitt mönster som framträder i knutarna. Även om du har något intresse av hjärtan, är det ett roligt och lätt mönster att göra!Steg 1: leveranserFör e...

Två färg Paracord armband

min 13 Instructable är om hur man gör en två färg paracord armbandSteg 1: leveranserDu behöver en fickkniv, en tändare, 1 fot inre sladden 5 fot yttre paracord, tejp, en slide release spänne och en handledSteg 2: mätning Mät din handled som detta, få...

Softboll/baseboll tema Paracord armband

Jag coachar min dotters U12 innebandylag och som en rolig sak för henne jag gjorde henne en softball tema armband av pararcord. Tja, sade den första dagen hon bar den för att öva varje flicka, alla 14 av dem, till synes unisont, "Jag vill ha en!"...