Korsett klänning / topphur man gör en korsett klänning / topp

Eftersom inte jag är en engelsk infödd, ska jag försöka att till mitt bästa att förklara hur jag har gjort detta
liten klänning/topp. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kudde fallet klänning/topp från Valerie

det finns en hel del * vackra * försiktigt används örngott ute... Tyvärr, när du köper begagnade du kan aldrig garantera ett matchat par för din säng. Men jag plockar örngott upp varje så ofta hur som helst, med denna klänning i åtanke. Och mönstret...

Steampunk halsduk korsett klänning

Jag älskar mig några steampunk. För att hedra min nya besatthet, jag bestämde mig att utrusta mig själv som en steampunk älva för kommande tönt festivaler. Jag har över femton års sömnad och pyssel erfarenhet, men alla som har grundläggande kunskaper...

Korsett klänning Design

du vet att en sak som alltid kommer tillbaka i din doodles på dessa skrot bitar av papper under tråkiga lektioner, föreläsningar eller möten? För mig är det här en klänning. När jag såg den dröm det, rita det, bär det tävling, trodde jag att det skul...

Mycket tunn ärmlös polotröja korsett menyfliksområdet topp

detta plagg gjordes att bäras med en solid brottarrygg linne eller linne under, det kan vara lager med andra plagg, alltför. Det är en storlek passar de flesta. Band på sidan att toppen för att bäras till val av varje individ. Toppen har 18-2 ft lång...

Zombie / seriemördare korsett

Detta Instructable visar dig hur man gör egna kött korsett (eller lik-t som jag vill kalla det!) av byggnaden på toppen av en färdiga korsett. Du kan göra detta från grunden om du känner dig särskilt listig, men jag föredrar att använda färdiga korse...

Häpnadsväckande Ant Farm

i linje med min andra Instructable, jag hade en idé för ett projekt som andra människor hade gjort, men ville göra det bättre. Här är en billig, lätt att göra, mycket slitstark ant farm för din myra tittar njutning. Det ser inte snyggast, men sedan i...

15: e århundradet florentinska klä

jag gjorde detta 1400-talet florentinskstil klänning för säsongen 2009 Ren Faire. Jag utarbetade mönster, skapade mock up, och sydde det under loppet av några månader. Det finns en camica (lång linne under klänning), hampa med sladd korsett, klänning...

USB-oscilloskop med signalgenerator

Hej,i detta projekt vill jag visa dig hur man gör en enkel och billig USB oscilloskop.Specifikationer:Pris: 20$Frekvens: 2-20000HZUpplösning: 16 bitarSpänningsområde: +-7V / med sond +-70VKanaler: 2X-Y-lägeSignalgenerator: sinus, fyrkant, trekantig o...

Plast Pirate Sword Mod

Detta instructable visar dig hur du tar en $12 Prince of Persia plast prop (säga att tre gånger snabbt! Ha!) svärd och vända det till något du kanske egentligen vill Pimpa din pirat kostym med.Jag hade mest av det här i min crafty garderob. Du kan be...

Rörelse som förbättrar läder ärmar

Denna Bustier gjordes för en dansföreställning, att dra nytta av flexibiliteten i armar och axlar att skapa komplexa rörelse i kostym, vilket ökar dansaren varje gest.Det viktigaste inslaget i detta stycke är utbudet av läder band, draperad över axel...

Driva en LED stripe + bonus (lampa)

Trasiga elektroniska apparater är en guldgruva om du vet vad du söker, kan du hitta massor av användbara komponenter som annars skulle sluta i papperskorgen. Särskilt komplexa enheter såsom datorer och bärbara datorer är den mest värdefulla, kan du f...

Toy Box / lastbil Combo 2 x 4

Detta är det perfekta projektet för vissa kvar 2 x 4. Jag vet att varje gång jag har inramade ett skjul, rum eller byggt en arbetsbänk eller tabell jag har lämnat över 2 x 4. Detta projekt är 95% 2 x 4's, alla enkla lätt skär. Sista deminisons blir 4...

TENNIS boll kanon

Detta instructable kommer att visa dig hur jag gjorde min monstruösa tennis boll launcher (cannon) från främst metallskrot och bara ett par saker från eBay. Dessutom ingår tips och potentiella förbättringar för vissa områden i både design och konstru...

Göra ett oscilloskop med SainSmart Mega2560 med TFT LCD sköld och 3.5 "Cologne beröring skärm

Detta instructable visar dig hur man bygger en bärbar pekskärmOscilloskop för mindre än 40 U$!Oscilloskopet är en av de mest kraftfulla elektroniska instrument somär tillgänglig för elektronik hobby, praktiker och ingenjörer. Det äranvänds främst til...

Lägga till en korsett tillbaka till din klänning (VOW förnyelse upplagan!)

Inte älskar du när du är klä shopping och du hitta den perfekta klänningen!? Jag menar, klänningen som ganska mycket har en Gloria hänger på det och ljus fallande från ovan skrek, "Plocka mig!"Sedan prova du det på, bara för att finna att det är...

Pirat kostym korsett topp

Hey det, landkrabbor! Eller, eh, Ohoj! Japp. Det är det... Ohoj!Här är det första steget till att göra en stellar pirate kostym för den lilla damen i ditt liv--pirat korsett topp!Jag gjorde läraren på toppen som har RED fram och svart på sidorna--bar...

Inte sy enkla docka topp/klänning

har en massa gamla strumpor, inte kan sy och vill göra kläder för dina dockor detta är den instructable för digSteg 1: samla din supplys Behöver du:● en docka●an gamla strumpa/gamla tights/gamla leggings●en bra par sax●Something att markera med (krit...

Svarta moln med guldkant - klänning -

Hälsningar och tack för besöket.I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör detta eleganta, edgy och fortfarande lekfull klänning. -Minst hur jag gjorde det-Begreppet outfit var ganska mycket en monokromatisk blick, med små färger poppar upp ibland...

Göra en korsett

det finns inget som en korsett att ge dig den perfekta timglasfigur, oavsett om du har fått det eller inte! Detta instructable visar byggandet av en grundläggande urbenat korsett från början till slut. Jag kommer inte att gå in på Detaljer om mönstre...