Kort baren - funktionella kartong möblerdetta projekt används inget annat än Gorilla lim med undantag för tabell gångjärn och höjd justering och tog ungefär 20 timmar under den här senaste veckan och kostar ca $100.

Det rymmer 200 lbs och är fast som rock. Hoppas du njuter!

Folks, detta är min första instructable. JAG ÄR PEPPAD! Jag har varit lurar här för ungefär ett och ett halvt år och har läst nästan alla "kan på webbplatsen. Jag älskar det här. Ett gäng intelligent, motiverade och orädd grupp människor gör det här. De låg i säng, oförmögen att sova Drömmer om hur man får sitt projekt från marken. Jag sålla igenom hundratals sidor med innehåll bara för att se hur soder en tråd, koka en burk paj, fixa en lägenhet och även bygga ett vindkraftverk. Så, jag kände jag hade väntat länge nog och bestämde mig för att kasta mitt namn i hatten.

Flytta in i min 300 kvadratfot lägenhet med min nya fästmö var awesome tills vi insåg att vi inte äger mycket och särskilt inte gör tillräckligt med pengar för att förbättra våra... svalka. Så började jag tänka på galna idéer för att förbättra vår situation. Vi inte äger ett köksbord och äta på lilla lilla torget tabeller brukar knackar saker över och göra en enda röra. Så som dessa sista par veckor gick på min idé om byggnaden började mitt eget billigt bord utvecklas. Jag undrade hur jag kunde spara utrymme men ge min fästmö och jag något häftigt. Något att må bra om oss själva. Den första tanken att bygga en tabell långsamt muterat till min kort Bar idé. En bar, gjord av högar av kartong som också fungerar som en tabell. Om du står kanske du bara vill sitta ner för detta.

Här går vi.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Designa en funktionell kartong stol

Hey Guys!I detta Instructable kommer jag går ni genom design och bygga processen att göra en kartong stol. Detta projekt var ett uppdrag till mig i skolan, men det är ett roligt, Billigt design utmaning som verkligen fick mig att tänka på hur man gör...

Kartong möbler som Apples logotyp.

Jag "missbrukare" av Apples produkter och jag också gillar DIYS projekt, särskilt cardboarding. Så är det logiskt för mig att göra en dag något Förenade genom dessa 2 saker.Efter några små carboarding projekt, jag beslutade att starta en stor en...

Kartong möbler

har du någonsin flyttat och hade massor av kartong kvar? Har du någonsin tror att kasta bort din svanmärkt skulle ha en inverkan på vår miljö? Har du någonsin insett att kartong kan återvinnas? Jo har vi en lösning för dig som är enkelt och roligt. K...

Utforma kartong möbler

skapa fler utrymmen som inte var där innan, spara ett ton genom att skapa dina egna möbler ur kartong och akvarell tejp.Du hittar flera fiffiga knep och tips här och i följande instructables om hur designa en egen kartong möbler.Några bitar kan slutf...

DIY Disney skåp, kartong möbler

Hur man gör en möbler bara med papp eller kartong, detta är en disney-modellen möbler skapade med papp, det är en lätt hantverk som du kan DIY.Kom ihåg att prenumerera på min kanal: https://goo.gl/p5oFizSteg 1: Steg för steg videoMaterial jag använt:...

DIY hantverk: hur man gör en kartong möbler för dator Handledning

I detta hantverk ska vi skapa en möbel att hänga på väggen. Dess en lätt hantverk och mycket användbart att du kan DIYMaterial du behöver:-Kartong dubbel våg-Heta silikon-Vitt lim för trä-Tejp papper-Målning-Spray lack-Servett decoupage-Hängare möble...

DIY kartong hörnet möbler - återvunnet hantverk - handgjorda möbler

Det här är en tutorial som jag undervisar en kartong möbler görs.Denna gång är det en hörnet bokhylla med dörrar, och jag är inspirerad av det blå skåpet Yuya, är det en dyrbar vintage möbler.Materialet jag använt är:-Dual channel kartong-Varmt lim-V...

Kartong Chaise Lounge

min rumskompis och jag flyttade nyligen in i en lägenhet. Vi båda saknade någon möbel så vi hade något av en shoppingrunda på den lokala IKEA. Så kom med allt det nya möbler massor av rutor. En låda från IKEA är dock inte lika roligt stor låda i min...

Platta kartong Beach Office

detta projekt är ett försök att överbrygga mina önskningar för att vara nedsänkt i skönhet och aliveness utomhus, tag fortfarande produktiva medborgare i samhället. Bor nära kusten, är inkallandet av havet bara oemotståndlig. Eftersom mycket av mitt...

Att skapa kartong hyllan

Fina i en kartong möbler är att det är robust, menLightweight och du kan utnyttjas optimalt ditt space genom att skapa hyllan i storlek anpassas till storleken på dina leveranser.Det andra fina råd är, du kan använda skräp för att skapa nya och använ...

Kartong leksak häst

Vad är bättre än att göra en leksak för barn ur upcycled material som är både funktionell och estetiskt tilltalande för vuxna ögat? Inspirerad av Eames' berömda plywood elefant, men utan fancy prislapp och innovativa kartong möbler, jag vände blad av...

Justerbar kartong lampskärm (hjälm)

min fjärde instructable, och en del av en långa rad av kartong möbler/objekt/explorations jag utveckla på Terra Politica.Detta är min design för en justerbar papper och kartong lampskärm jag kallar hjälm (vissa kallar det pac-man)Designen är baserad...

Origami möbler Fallstudie: En tabell

Denna "Origami tabell" representerar ytterligare förbättringar på fabrication teknik utvecklad för föregående vikta plattan stolen Instructable. Till skillnad från de föregående stolskonstruktioner behövde denna tabell tillräckligt styvt för att...

Cirkulär kartong bokhylla

denna design är baserad på en apostrof. Efter en del förfrågningar om en tutorial på denna kurviga kartong bokhylla (inspirerad av Patricia Dessoulles) beslutade jag att ha en gå på det.Jag täckte det med Pärlemorskimrande omslagspapper och det tog b...

Fribärande kartong stol

jag har alltid gillat den gamla, "cool" och olika möbler som kommer tillbaka till stil nu men aldrig haft någon eller hade möjlighet att ge de som jag verkligen gillade. Även om jag kunde ha gjort något exotiska av trä eller ply-wood som jag var...

Kartong pall

har du någonsin flyttat någonstans och hade massor av lådor, men mindre möbler än du skulle vilja?Jo, är svaret uppenbart. Kartong möbler.Denna särskilda pjäs var en långtråkig mardröm. Jag är inte en mycket klok man, och efter att ha avslutat det in...

Fake trä, kartong tabell

Gör detta "trä" (men faktiskt kartong) bord!Funktioner inkluderar:endast $25 i materialstark nog att sitta pålätt att ta isärlätt nog att enkelt plocka med en handSer ut som trä!Steg 1: Samla ditt material Verktyg:Borr & 5/16" borrBrytk...

Världens bästa kartong stol

snabb INTRO:(Naturligtvis kan du bara hoppa till bilderna:-D)Detta instructable handlar om att göra en die-fräs för att göra världens bästa kartong ordförande. Stol designen är enkel-ett profil utklipp som är staplade.LÅNGA INTRO:Projektet finns här...

Nr mäta kartong Visa hyllor / boxar

tanken här är mycket enkel-gör vissa funktionella kartong display hyllor / boxar utan att ha en hel del krångel. Jag gör detta på min lunchrast på jobbet, med skrot kartong, med min limpistol och de tar inte mycket tid eftersom du inte behöver sitta...