Kort rätt vinklad byglarnajag behövde till använda 4 byglar. Problemet är normala byglarna pinne upp till mycket, helst skulle jag ha kort rätt vinklade byglar. Men jag har aldrig hört talas om något sådant, och jag definitivt inte har någon. Lösningen blev att ta vissa rätt vinkel huvuden och vissa flatkabeln jag hade liggande och löda ihop. Alltför lätt till slut. Eftersom jag hade också några sugru liggande satte jag också lite av det på den. Och nu min fula hoppare som sticker upp på sätt nu snyggt. En så enkel sak, jag är säker på att alla andra har gjort det tusen gånger, men för mig jag har aldrig tänkt på att göra det innan.
Relaterade Ämnen

3LED Playstation minne kort ljus

i detta (mitt första!) instructable, jag kommer att visa hur man förvandlar en Playstation minneskort till en 3 LED magnetiska nyckelring ficklampa. 4Give dåliga bilder, ledsen kamera och dålig belysning. Kommer att uppdatera ASAPSteg 1: Artikellista...

En lång arbete tabell med vinklade benen och enkel leder

när jag flyttade jag bara min gamla träbearbetning bänk att arbeta på men det är för lätt, liten och kort för de flesta saker och jag brukade alltid fastnar på den främre vise eller resa över basen. Jag hittade några butiken fixturer i den nya plats,...

DIY skateboard longboard riser lyser vinklade riser

så jag nästan blev påkörd av en bil på andra natten på väg till den lokal walgreens... det var super mörkt ingen gatubelysning och jag insåg jag var inte mycket synliga. Jag hade sett riser lampor online... kollade dem. för dyrt. och jag tycker inte...

SD kort Carrier

, som många här, jag alltid på jakt efter den perfekta sak att lösa vissa problem. Min senaste "vill" var ett kompakt fallet (fallen) att bära min kamera SD-kort när du reser. Jag tenderar att hålla sig med en massa 4GB storlek kort, som kommer...

Enkel lätt billig metod att klippa avsmalnande eller vinklad delar på en tabell såg

Det finns många Instructables illustrerar hur man konstruerar komplicerade jiggar, fixturer och slädar för skära vinklade bitar på ett bord såg, till exempel avsmalnande Möbelben. Här presenterar vi en mycket enkel metod för att skära alla vinklar i...

Hur man gör skrapa bort kort

Tutorial hur man gör skraplotter kort.Bra för valentine, befordran, gissa spelSteg 1: Steg 1: Material För material behöver du:Maträtt tvätt vätskanMetalliska akrylfärgDina skraplotter designSjälvhäftande vinylEn penselNågot att blandaSteg 2: Steg 2:...

Brainstorming buss Shelter design med kortplats bygga kort

studenter tillsammans bygga fysiska brainstorming modeller av busskurer med Tom registerkort som de konvertera i kortplatsen bygga kort. Slot skyddsrum modell byggnad verkstad lektionen inbjuder elementära studenter att föreställa multipurpose bussku...

4Pin Molex strömförsörjning / Power 2 HDD med ett kort

Detta kommer att VisaHur man gör en Molex 4 Pin nätaggregat från en konventionell 12V Adapter?Kör 2 externa hårddiskar med en strömadapter.Steg 1: Delar som behövsDe flesta delar från skrot som visas.12V 2A adapterManliga strömkontakt (som passar den...

Accelerometer-logger med SD-kort minne

en logger enhet för åtgärd tvingar på en berg och dalbana och spara dem till ett SD-kort.Det är också möjligt att modifiera programvaran i enheten så att den kan mäta annat om det kan vara ansluten till en i2c-buss.Top Thrill DragsterSteg 1: Introduk...

Lägga till en kylare till ett ATI alla i undrar 9600 VGA kort

The ATI All-in-Wonder-kort är ett stort värde för funktionerna, så jag är säker många som köpte en när de var tillgängliga. En anledning att de var ett stort värde var långsammare, billigare komponenter, så kortet kommer att göra mycket, bara långsam...

Skapa en Andy Warhol Style kort

jag gjorde detta kort till min familj för några år sedan, och av alla kort jag gjort under åren, detta var den största hiten! Vem vill inte bli förevigade i lik av Andy Warhol style popkonst? Det är ett bra sätt att anpassa bilder och slutresultatet...

Duct Tape kort plånbok

göra denna lätt nr-sy silvertejp kort plånbok på nolltid lägenhet!Det är tunt nog att glida i fickan och görs till idrott din favorit utskrifter.Steg 1: Samla ditt material Behöver du:Tyg 4 1/2 "x 6" (11,5 cm x 15 cm eller så)Silvertejp (valfri...

0 till 500v ljud kort Osciloscope och sonder kostnad jordnötter (under 20)

jag är säker på att du har sett många av dessa, detta är min enkla version den använder 1 USB-port för makt och linje i ljudkortet. Om du inte har en USB-port fungerar fortfarande design om du hittar en lämplig enkel tillgång scource ett 9v batteri s...

8-bitars stil melodi kort från Public Domain innehåll

8-bitars stil melodi kortet införs i den här guiden kombinerar enkel DIY elektronik med nedsamplas Public Domain bilder och ljud. Själva kortet är gjort av kraftig kartong, skumgummiplattan och utskrifter av berömda målningar. Målningarna har varit p...

Cross-stitched hjärtans kort

Jag ville göra en mer personlig hjärtans kort för min andra... med korsstygn!Detta kort är super enkel och passande för absoluta sömnad nybörjare, men är också verkligen effektivt. Kombinera sömnad med pappersmodell är också kul :)Steg 1: Vad du behö...

Mens Latex Y-front kort

Mens latex y-front Briefen är vanligtvis bärs som underkläder och gjorda av latex lakan eller 4-vägs stretch vinyl. Den har en nära passform på samma sätt som traditionella underkläder eller badkläder skulle passa.Steg 1: Samla ditt material Mens y-f...

Kort vävning - hur man gör egna kort från återvunnet material

jag är en spinnare och en vävare. Jag älskar speciellt vävning med min egen handspun Garner. En kär vän till mig, Sue Woods, handlas mig en hög med vävning böcker för min hög med målat glas och förnödenheter för några år sedan. Jag började läsa igeno...

Plast duk kort Deck Box

Jag älskar RPG och är en ivrig spelare. Jag spelar en hel del D & D och måste ha mina spell bok kort för druid som jag spelar. Jag gillar inte någon av rutorna köpta som jag har sett så jag bestämde mig att bygga min egen. Eftersom jag spelar en drui...

Inaktivera UK HSBC Premier debet kort contactless betalning

Görande oduglig den UK HSBC Premier contactless betalning bankkortssystemSteg 1: Varför bry sigMitt nya UK HSBC Premier betalkort anlände, komplett med en fantastisk ny gratis funktion speciellt för min fördel-kontaktlösa betalningar. Eftersom jag in...