Kostym Poof svansTycker du själv behöver en mindre, mer sfäriska svans? Vill du ha din svans att sticka ut i stället för sag?

Följ instruktionerna och du kan ha en svans som passar för din dräkt i ett par timmar!

* Den faktiska sömnad och konstruktion är ganska enkel, men jag inte riktigt har/använder ett mönster. Dock ger jag tips på hur du kan göra din egen!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Chrysalis kostym

puppa är den huvudsakliga skurken från slutet av My Little Pony: Friendhip är magi, säsong 2.Om du hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle klä upp som någon ponny på en händelse idag, jag skulle ha kallat du nötter.Queen puppan är något va...

Jack Skellington Costume

The Nightmare Before Christmas är en av mina favorit musikaler, så jag beslöt att göra kvinnlig dräkt inspirerad av Jack Skellington. Det gjorde jag med min symaskin. Först har jag sydde en svart kostym (byxor + svans-Rock). Jag har använt om 1,5 m b...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Han Solo ridande på en Tauntaun kostym.

Detta projekt var en Halloween dräkt som tog på ett eget liv! Det började med Han Solo outfit från den första filmen och sedan insikten att han skulle behöva mer på knep eller behandla utomhus, tillsammans med utmaning/begäran av att ha en Tauntaun o...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Fredzilla" kostym

"Super hoppa!" som Fred skulle säga! För Chicago komisk och Entertainment Expo (C2E2) 2015, mina vänner och jag ville gå när hela stora hjälte 6 laget. Jag har aldrig riktigt gjort någon typ av maskot dräkt, men det finns en första för allt. Låt...

Hur man gör en X-force: "Kabel" kostym

Som stora vapen? Letar du armar som robotic metall? Som cybernetiska ögon?!? Tja, kabel är din man!... er... Wo-"man" i detta fall. Nathaniel Dayspring är tid-reser tidigare ledaren för X-force som skjuter först och frågar frågor senare.För 2015...

En skrämmande drake kostym

Hej allaFörra veckan var karneval och min son beslutat att bära en "skrämmande drake kostym" (som han sa), och mitt arbete var att byggt upp... Detta... här... Tja, detta "bara" en drake kostym ;)Jag fick några nackdelar att göra detta...

Cheshire Cat kostym

denna kostym var mycket bekväma och super roligt! Jag kunde dansa Hallo-vecka bort med min kollega Alice i Wonderland tecken (och bästa vänner).Steg 1: Material som behövsFör kostym:Rosa body suitLila bike shorts1 yard luddiga rosa tyg (jag hittade d...

Djävulska DIY: Gör en Halfway-till-Halloween Jersey Devil kostym

kanske det är en kryptid – kanske är det en övernaturliga kraft. För skeptikerna i publiken, kanske är det ännu en fars!Oavsett vad det verkligen är, the Jersey Devil av New Jersey Pine Lands är en formidabel hot värda undersökning och (du gissade rä...

Dammiga Crophopper Halloween kostym

min fru och jag beslutade att göra vår son en dammig Crophopper kostym för Halloween, men vi ville att det skulle har lite något extra. Så gjorde jag en motoriserad propeller.Steg 1: Material som behövs* kartong (jag använde blöja lådor)* silvertejp...

Faun kostym med hoppa styltor!

Vad du behöver är• Hoppa styltor• Kartong• Duck tape• Päls (gamla rockar)• limpistol & lim• sy nål och tråd• par byxor eller shorts• ansikte måla (valfritt)• en liten bit av tid• (inte inkluderar horn)Jag ville vara något extravagant för halloween oc...

Flyga drake kostym för barn!

Denna kostym har några olika delar: svans, vingar, huva... men jag tror det kan fortfarande vara arkiverat "lätt". Det är också en mysig kostym, med utrymme för lager under, perfekt för kallt väder knep eller behandling.Steg 1: Samla några flash...

Hoodies nr-sy kostymer

Dessa Hoodie nej - sy dräkter är gjorda av köpta hoodies med skum Detaljer limmas på.Steg 1: Jag drog ut funktionerna för Olaf hoodie på craft skum. Jag använde a1/4 tjockt skum. De tunnare skum som finns är bra för ögon och näsa, men en tjockare sku...

Medeltida Gargoyles uppe på sten piedestal kostymer

för Halloween i år, vi klädd som gamla sten gargoyles. Vi sittande på sten piedestaler, även känd som golvlister. Vi flög iväg en katedral i Frankrike nyligen och kom till Amerika för att fira Halloween.Dessa kostymer var helt handgjorda, och de inbl...

Skugga Aerodactyl kostym

Aerodactyl är en pterodactyl baserat från TV-serien Pokemon. Jag modifierade Aerodactyl arten till min egen ursprungliga arter kallas skugga Aerodactyl. Utseendet är densamma; den enda skillnaden är mörkare nyans.Min inspiration för att göra denna ko...

Gråtande angel eller staty kostym

Denna kostym kan se svårt att skapa men det är verkligen mycket lättare än du tror. Behöver du veta några grundläggande sömnad färdigheter eller bli riktigt, riktigt bra med en limpistol. Redo nu kör vi!!!Steg 1: Kan arbeta på peruken Jag försökte at...

Där Wild Things Are Max kostym för alla storlekar

Huvudpersonen, Max, i Where the Wild Things Are verkar vara en populär kostym för barn i år men när noclothes ville vara vara Max för Halloween, hon kunde inte hitta en kostym för en vuxen och bad mig att göra en för henne. Självklart sa jag ja!Det k...

Uggla kostym

vit triangulärt formade fjädrar, med bruna fjädrar, brun fransade byxor och en befjädrad Uggla ansikte hatt. lagret brown i ändarna och arbeta upp med vitt. spåra skjorta mönster på mörkbrun och rita halv cirkel från handled till midja för vingar, oc...

Kartong Seal kostym

vår klass tilldelades ett projekt för att designa och konstruera en kartong dräkt som var Marina teman. Denna kostym var tvungen att passa ett mellanliggande skola barn, kunna bäras med minsta tillsyn och monteras enkelt. Alla i klassen producerat et...