Kraken-i-ett-JarJag hade en massa skrot papper liggande och en eftermiddag med inget att göra. Så gjorde jag detta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fashion Star Wars - Organas ceremoniella halsband.

Den 4 maj, jag tillbringade kvällen njuter Star Wars Episode IV: A New Hope med barnen, medan jakt efter idéer för min nästa Instructable. Sedan i slutet av filmen såg jag det!Halsbandet som Leia var klädd - vad är det? Hur är den gjord? Och viktigas...

Fancy luftfräschare

jag se dessa pinnar-i-ett-jar typ av luftrenare hela tiden på butiker, men du kan göra dem för mycket billigare om du har några saker som ligger runt huset. Även om du inte dess fortfarande billigare än vad de går på butiker. Här kostade mig $2 att g...

Hur att fånga solen i en burk!

jag letade efter sätt att ge en energi roliga och säkra natten ljus för barnbarnens säng. Jag hittade inspirationen till detta projekt på två ställen; först är här: http://craftsbyamanda.com/2010/12/epsom-salt-luminaries-some-winter.html, så mitt tac...

Uppblåsbara Kraken tentakler - en buss marionett

Jag vet att du frågar, varför i hela friden skulle du behöva en Kraken buss marionett?Helt enkelt, för kul skull.Eller att överraska och glädja andra.Eller orsaka det får dig att känna som ett barn.Många skäl, verkligen.Börja med att kontrollera vide...

Att hitta volymen av ett objekt med hjälp av Integration

antar att du ville hitta volymen av ett objekt. För många objekt är detta en mycket intuitiv process. volymen av en kub är lika med längden multiplicerad med bredden multiplicerad med höjden. För en cylinder volym är lika med området för basen (radie...

Dekonstruera ett par Jeans med minst mängd avfall

Jag hittade nyligen instruktioner om hur du skapar en trasmatta. Naturligtvis vill jag försöka göra en med denim. Och inte nya denim, men mjuk, bruten i denim, som din favorit par jeans. Och det bästa stället att hitta som är i själva verket ett par...

Cletus i ett utedass!

Så varje Halloween för senaste fem eller sex år har jag gått ut allt på min kostymer och det är en hobby till hjärnan storm och sätta ihop nya och spännande kostymer. Jag tänker oftast på grejer och hjärnan storm nya idéer många gånger under hela åre...

Ett armeringsjärn SPALJÉ - för hem och trädgård

en spaljé är ett stöd som vinstockar och andra växter kan växa. De kan förse oss med mat, skönhet och skugga. En av de billigaste, enklaste och mest estetiskt attraktiva sätten att göra en spaljé är med järn armeringsjärn.Glöm raka linjer för en stun...

Bygga ett härbärge för växande tomater

mål:Växande tomater behöver mycket sol. I varma och regniga dagar, kan sjukdomar visas (till exempelTorrfläcksjukan). Växterna måste skyddas från regn, inte från solen.Detta instructable visar hur man bygger ett robust skydd som står emot vind (och s...

Hur man bygger en Keezer med ett 3 tap torn (kylda Tower)

första saker först,Detta är min första instructable och har varit mycket spännande att publicera detta projekt. Jag älskar denna webbplats som jag är en gör-det-självare till max (driver min fru vansinne... lol) behaga bli slag på era kommentarer och...

Bee Pollen gissa Jar

Vårt bibliotek gör många saker att läsfrämjande, sommaren behandlingen programmet är ett roligt sätt att få människor in i biblioteket.I år har min familj gjort gissar burkar för barnens sommar läsprogram. Barnen gissa antalet artiklar i burken att v...

DIY Sun Jar scener

många av er är bekanta med den senaste utvecklingen som kallas "Sun burkar." Om du inte vet vad de är är de i grunden en liten eller medelstor storlek burk med en solar powered ljus i det som lyser upp på kvällen. Under de senaste veckorna har j...

Framed Mason Jar

Inramade murare burk projektet är ett stort projekt att göra. Det är billigt, ser cool och tjänar ett syfte genom att lagra förnödenheter i ett lätt att komma åt platsen. Mason burkar är stora och ganska billigt. Jag använde paracord för att fästa bu...

Glitter Jar

Detta är ett kul projekt någon kan göra för att krydda upp en burk.Steg 1: Material-Glasburk-Lim (jag använder Modge Pod eftersom det är det enda jag har)-Glitter-Måttband / linjal-Limpistol-Pensel-Penna-sax-tejp-papperSteg 2: Mått dimensionen på din...

Jar of Hearts (lätt-utan programmering)

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en enkel Jar of Hearts. Detta är enkel instructable för alla bara börjar med lysdioder, lite lödning och använder vissa grundläggande elektronik. Det är enkelt, utan mikrokontrollanter eller t...

Lego Head Jar

Detta är en gåva väska för barn som lämnar vår födelsedagsfest. Vi fyllde dem med studsbollar och Hershey kisses. Självklart.Det är super lätt att göra och gör för en mycket tålig liten behållare för play doh.Steg 1: material Material och verktygGerb...

Sun Jar (med en twist)

i detta instructable jag visar hur jag gick om att skapa en sun jar, men med en liten twist av min egen, gör det aldrig så lite mer personlig. Låt oss gå vidare med den.Steg 1: Verktyg och materialFör detta instructable behöver du:---MATERIAL----1 mu...

Sweet Cherry Pie - ett återvunnet ljus projekt för Pi-dagen.

Denna Pi-dagen gör dig själv en paj kan du njuta av i veckor! Jag vet att det låter för bra för att vara sant, men denna miljövänliga lilla projekt är säker på att tillfredsställa någon pie craving.För att göra denna återvunna ljuset, behöver du:+ Lj...

Yankee Candle Jar till godis burken!

För att se denna ursprungliga inlägget på min blogg, gå här!Jag har sett folk göra godis burkar ur mason burkar eller gamla salsa burkar. Vilket är en bra idé... men jag är inte riktigt i mason burkar när det gäller dekorativa burkar. Jag gillar sake...