Krämig kyckling och purjolök Pot Pajeringenting är trevligare på en kall natt än en varm god paj och dessa kyckling och purjolök pajer är inget undantag. Med en varm, mycket krämig fyllning är de verkligen en komfort mat.
Jag älskar dessa och så gör min familj och de är ofta på menyn under vintermånaderna. Du kan göra detta som en stor paj i stället för enskilda pajer. Jag föredrar individuella pajer eftersom det är lättare att rymma min vegetariska dotter.
Du kan använda vänster över kyckling eller köpa en BBQ kyckling och använda det istället för matlagning upp kyckling bara för dessa.
För variation, koka upp några champinjoner med purjolök eller ett vegetariskt alternativ (som jag för en av TwinKids) skära upp några Tempeh och slänga i mixen istället för kyckling.

Detta recept gör 4 eller 5 individuella pajer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Krämig potatis och purjolök soppa

potatis och purjolök soppa är en traditionell krämig sommar soppa att njuta av varmt eller kallt.Med tillägg av vita bönor eller cannellini bönor har denna purjolök och potatis soppa en smälta i din mun krämig konsistens. Bett av purjolök och skarpa...

Krämig kyckling och kornbröd

jag tänkte jag skulle prova något annorlunda och använda den ny Kraft Philadelphia matlagning Creme . Denna måltid feeds nog för sex personer. Och alla älskar dess.Steg 1: Tvätta händerna Första steget: tvätta (eller minst sanera) händerna.Ja jag tvä...

Kyckling Pot paj med Chorizo

)En personlig barndom favorit för mig med en liten twist som jag tycker ger en härlig värme skålen. perfekt för en familj middag om du vill prova något lite mer äventyrligt.Garnera med färsk basilika till kontrast färger skålen med salt och peppar.Om...

Friterad kyckling Pot Pajer

som jag ser det, det enda sättet att göra något liknande paj smaka ännu bättre är att fritera det.Som läcker som en god gryta paj, blir det bara bättre med lite het olja, så låt oss hoppa in i köket och fritera oss några kyckling pot pajer!Steg 1: in...

Enskilda kyckling Pot Pajer

kyckling potten paj är den ultimata komfort mat. Detta recept är att skapa en sundare version av den klassiska favorit med wholewheat kex, banta ner skålen utan att offra smak.För detta recept behöver du följande ingredienser:Fylla-matlagning spray (...

V för Valentine (krämig kyckling, krämig potatis gryta, krämig Dessert och krämig söker Drink)

Min SO fick mig en bukett av blommor för alla hjärtans dag, men vi kunde inte äta ute. Men inga bekymmer, det var mer speciellt att fira hemma IMO, med hem lagade måltider och monopol hahaha.Alla recept som följer i krämig godsaker som de använder an...

Kyckling pot paj recept

kyckling potten paj är mycket lättare att göra än du tror. Det är egentligen bara kyckling, lager, grönsaker och mjöl. : DAtt göra kyckling pot pie är en bra användning av överbliven Kycklingsoppa eller en rostad kyckling. Förra gången jag gjorde det...

Friska kyckling och potatis Pot Pie

detta läckra och näringsrika recept ge 4 individuella storlek pot pajer. De är inredda med en "Pi" symbol för att lägga till festliga flare.Steg 1: Friska kyckling potatis potten paj Anges alla dina ingredienser:4 paj rundor skuren för att passa...

Kyckling Pot Pajer - att gå

för trött för att komma hem och göra middag? Pop en kyckling i mikron och nuke det!Steg 1: Vad du behöver & ingredienser Behöver du:En mycket stor kakform (valfri form)BrödkavelSkärbrädaMäta skedar & kopparKastrullStor kastrull för att koka kyckli...

Lätt kyckling och Dumplings

förra veckan öppnade vi en burk med kyckling hustrun och jag konserverade ett par år sedan. Vi gjorde det för att visa dig att hem konservering har sin plats i mat långtidslagring även om jag inte skulle rekommendera att hålla din mat så länge.Idag k...

Bakad kyckling och squashen Tagine

Tagine (Tajine) hänvisar till denna läckra nordafrikansk gryta som kärlet den tillagas i. Detta är min ta på den typisk marockansk Tagine, som ofta innehåller torkade aprikoser eller katrinplommon, vilket ger en karakteristisk tang. Min viktigaste in...

Kyckling och klimp

Kyckling och klimp: Samla ingredienserna innan vi samla familjen!1 hel kyckling (3 kg eller så skär upp. Jag gillar att använda 2-3 lbs av ben eller ben inkvarterar.)4 koppar - kyckling buljong (kanske tillval)1/2 tsk - Salt1/2 tsk - peppar (1 tsk om...

Kyckling och Dumplings, lätt läge

tyvärr, min mammas skicklighet med matlagning inte få vidare till mig. Så efter försöker följa hemlagad kyckling och klimp recept veta nytta. Min stackars rumskompis började bli trött på att vara min försökskanin. Äntligen kom jag fram till ett recep...

Kyckling och korv Gumbo

Kyckling och korv Gumbo är ett måste för vintern och våren matlagning och en fantastisk 1 pot måltid (1 kruka + men du laga din ris). Mycket traditionellt runt Mardis Gras och Carnival tid det är ett bra sätt att göda upp före fastan.Detta recept är...

Ugnsbakad kyckling och ris

Idag vill jag dela med mig av hur jag gjorde en ugnsbakad ris och kyckling Kycklingben gryta!Jag är borta vid universitet för det mesta där mina normala måltider består av frukostflingor, $10 plocka upp special från Pizza Nova eller... Ja, mestadels...

Tryckte kyckling och Pesto smörgås

så förra året gjorde jag en Shooters och det visade sig vara ganska populära inlägg med ganska många människor att ta en titt här på Instructables (Tack alla, förresten!). Jag var suget en pressad smörgås så ansåg att göra en annan men hade inte ett...

Citron Dragon Pasta med kyckling och kronärtskocka hjärtan

citron Dragon pasta med kyckling och kronärtskocka hjärtan är en krämig, sommar pastarätt utan gluten, mjölk eller soja.Det bygger på olivolja baserat majonnäs och kokosolja för sina krämig kvaliteter. Dragon, citron och kronärtskockor lägga en färsk...

Pasta med kyckling och svamp i Madeira vin sås

Penne pasta med kyckling, knapp och cremini svampar, i en rik, krämig, Madeiravin sås. Denna maträtt är min återskapande av min pappas favorit maträtt på The Cheesecake Factory, Pasta Da Vinci, runt vårt hus kallar vi det Pasta Da Stephie (mitt namn)...

Kyckling och potatis patty middag

Ok så jag inte är en stor kyckling äter, detta recept är inspirerad från överblivna rostad kyckling bröst från denna kompatibel vet jag plattan ser en lite extra men det finns kyckling potatis och ägg i patty så allt jag verkligen behövde var en vegS...