Kretskort tillverkning utan en dator del 3: Surface Mount lödningDetta instructable är del 3 av min kretskort fabriks-serien. Detta instructable också fungera som en stå ensam instructable om lätt ytmontering lödning. Efter kretskortet görs, måste det fortfarande skall lödas. För detta instructable, kommer jag visa en yta montering tekniken, som är lättare för nybörjare. Det kräver också inte användning av en borr med en tunna borr.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kretskort tillverkning utan en dator del 2: etsning Process

Detta instructable är del två i min kretskort fabriks-serien. Denna del kan användas som en stå ensam instructable om etsning kretskort. Efter spår på bordet dras med en permanent spritpenna, kan alla koppar runt spåren tas bort genom en process kall...

Kretskort tillverkning utan en dator del 1: Design

Om du vill designa och bygga ett kretskort, men inte har tid eller resurser att utforma det på datorn eller en laser-skrivare att skriva ut det, då är denna instructable serie för dig. Detta instructable visar dig hur att gå från tanken på vad du vil...

Elektronik Tips: Surface Mount lödning By Hand

mina verktyg för lätt yta bestiga glasbitar:Läsglasögon - hjälper att se de små komponenterna på nära hållLödning Vise - något stadigt att hålla styrelsen så kan du använda båda händerna med små delarFina Silver lod - ytmontering komponenter behöver...

Hur löd surface mount IC marker (pin sotning)

Detta är den "pin sweep" metoden för lödning små SMD (surface mount) IC marker. Det är den absolut snabbaste och enklaste metoden jämfört med individuellt lödning varje stift i taget, eller att skapa en stor löda klump över alla stiften och fukt...

Lödning Surface Mount delar

Det första du måste löda ytmontering delar är förtroende. Det är inte så svårt som du tror det kommer att bli. Jag behöver tre olika par glasögon, en med progressiva glasögon, för mina gamla ögon och jag kunde få det rätt, på andra försöket.Jag komme...

Lödning och Desoldering Surface Mount komponenter

Dessa instruktioner hjälper dig att bekanta dig med den första svårigheten att lödning ytmontering komponenter. När du är klar, kommer du att kunna löda komponenter med stift med .5mm mellanrum.Verktyg och förnödenheter1. x 1 lödkolv (digital eller a...

Använda en LCD-Monitor som en TV utan en dator

LCD-TV har kommit ner i pris, men inte tillräckligt. Om du har en kabel-TV, än din tv tuner är i som rutan, inte i tv, så då varför köpa en tv med en tuner som du aldrig kommer att använda? Tro det eller ej kan du spara nästan $200 när du köper en da...

Passiv kyla för bärbar dator-del 2 (HDD)

Hej alla,Chatta med din vän med en laptop Toasty Handflatta vila under the brännhet somrar i Indien är inte sättet att spendera en trevlig helg, är det?Min odjuret hade inte en, utan två av 7200 RPM hårddiskar i RAID 0.Blixtrande snabb och precis som...

IPhone kontrollerade ledde utan en dator eller internet

jag bygga en liten webside körs på arduino med ethernet I/O med hjälp av HTML och en liten bit av css.När du skickar en HTTP-begäran skriptet läser begäran och får ett kommando från den.Du behöver inte internet, bara ett fungerande nätverk och en dat...

Dator del monster

jag kommer inte ta någon kredit för att komma med idén.Jag först såg några på en nyhet shop av mig och trodde jag kunde göra något så här de är.De är faktiskt delar från en gammal liten TV och VCR-spelare och en gammal bilstereo.De är ungefär som det...

Hur man de-löd surface mount ICs

någonsin ville de-löd tiny integrerade kretsar men visste inte hur eller dessa "Hot Air" omarbetningar stationer är för dyrt?Ja har jag den (nära) perfekta lösningen för dig!Okej, har jag precis börjat komma in SMD lödning och alltid velat rensa...

Surface Mount St

det kan vara svårt ibland att löda leder till ytan monterad kuddar. ibland lodet kommer inte att hålla sig till kuddar. För detta projekt lödde jag del leads på cirka 20 motorstarka LED-moduler.Du måste löda flux, wire leder (fast eller icke-återvinn...

Surface Mount St (Pinoccio touch sensor)

Ett par år sedan, jag postat en nybörjares Guide till löda pasta. Jag har nu lärt mig hur man fäster ytmonterad komponenter med en lödkolv, så här är en uppdatering!Kolla in videon ovan för allmän teknik. (Vi använder en Pinoccio kapacitiv touch sens...

Hemgjord Tabe Saw - del 1 - Motor Mount & justerbar säng

så hade jag ett bord såg motor från vad som var en billig maskin, som innehöll start och stopp knapp, drivmotor, montering hål och blad i en enhet. Jag fick mina händer på detta förmodligen 8 år sedan, och det var en del av en fungerande tabell såg,...

Surface mount pekskärm för under £60!

Så efter med mitt nya bord/skrivbord för ett par veckor bestämde jag mig för vad jag behövde nästa var en pekskärm med en anständig storlek att göra vissa uppgifter på datorn lite enklare (och eftersom det skulle se cool!).Jag lyckades hitta en 19" e...

$20 bärbara Raspberry Pi spelkonsol

Det finns massor av hallon Pi retro spel emulatorer runt på internet, men de flesta är ganska dyra. Med den nya $5 Raspberry Pi noll, i detta Instructable jag ska visa dig drivs hur man bygger ett helt bärbar batteri Retro spel Emulator för $20.För a...

Hur att driva upp ett ATX nätaggregat utan dator!

i detta instructable jag kommer att visa dig hur att driva upp ett ATX nätaggregat utan en dator.I vissa fall vill du kanske testa en gammal CD-ROM-enhet eller något annat.Allt som du har är ett NÄTAGG från en gammal dator en en tråd.Här visar jag di...

IRK! Infraröd radiostyrd USB-tangentbord utan nycklar

IRK! är ett USB-tangentbord, utan knappar, som du kan styra genom att bara använda ditt lärande infraröd fjärrkontroll.Jag skapade den för att tillåta mig att kontrollera mina MythTV hemmabio PC med mitt lärande infraröd fjärrkontroll istället att an...

Slutföra kretskort Lab & POV visitkort

Introduktion_______________________________________________________________________Men det finns många Instructables på någon aspekt av hur man gör kretskort, är här annorlunda. Det är en instructable om hur man gör de saker du behöver att göra krets...