Kretsloppsodling av: Batman eller Jack JonesHej, jag är Jack Jones. Jag är från South Carolina, och har fått ett regeringsuppdrag med att bygga en fullt fungerande kretsloppsodling system. Jag har, och har nu fått i uppdrag att göra en DYI för er. Ett system som denna bör kunna rena vatten, och utveckla ett fungerande ekosystem för växter och fiskar. Om dessa system sätts upp runt om i världen skulle de ger människor inte bara en stadig livsmedelsförsörjning, men en spädbarn källa av sötvatten. Så grunder jag inbjuder dig till försök och svara på min Instructables.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man enkelt sy en lapp på en skjorta eller jacka!

jag nyligen fick en instructables patch och ville sy den på min jacka. Jag tänkte att det finns förmodligen andra människor där ute som skulle vilja sy en lapp på en artikel av kläder men vet inte hur, så jag beslöt att göra en enkel instructable om...

Cardbord Batman kåpa

Här är ett roligt projekt för Halloween eller bara för att skapa din egen crazy superhjälte skapande. Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar för dig!...

7ft Jack-in-the-Box statiska Prop

förra året på den 1 November, efter Halloween försäljning jag plockade upp en 12 fot lång hängande Clown prop, som på sin egen såg ganska bra, men jag trodde det skulle se ännu bättre som en Jack-in-the-Box. Med visioner om mikrokontrollanter, pneuma...

Frans jacka

i några av modetidningar, jackor och tröjor med fransar hävdat en liten del av sidan trender. Detta är ett super enkelt sätt att ta en enkel billig tröja och göra det till en av dessa fashionabla trender. Det ska visa sig bättre än förväntat - lovar...

Hur man lägger Ribbing till en ärm... Nya plagg eller gamla

Om du gör ett nytt plagg (skjorta, jacka, klänning eller även byxor) eller bara vill lägga till en räfflad manschetten i ett plagg äger du redan. Detta kommer att visa dig hur man får lätt, professionell snygga resultat.För denna tutorial kommer jag...

Dark Knight stiger Batman kostym

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en batman som passar från Dark Knight/Dark Knight stiger. Innan vi börjar, denna kostym är inte billigt det har en högre kostnad; dock det inte kosta så mycket som detta monster och ser så dåligt.Till...

Hur man gör en jacka mögel

denna handledning visar hur man gör en borste eller jacka mögel av ett objekt. Videon visar tid förfaller video klippa av hela processen samt utökade avsnitt där jag visar dig processen och prata dig igenom den medan jag göra mögel framför kameran. M...

Våning Jack hacka

Material köpte jag:Hitch pin $2.00Klipp $0.25Nylon brickor $0.50 varjeBegagnade jack $10,00Alla andra objekt jag hade om runt min butik.Steg 1:Detta är golvet jack jag började med, säljs under ett antal varumärken men de är alla väldigt lika. Det är...

Gör din egen Arkham Batman kåpa

skapa din egen batman dräkt med liknande, om inte samma steg som jag själv använder.Jag har haft en hel del batman fans frågar om jag kan göra dem en "batcostume" i någon form, mitt svar är vanligtvis "gör det själv, jag ska hjälpa", m...

Batman trä & harts Emblem

Jag har en kala delen av väggen bakom min dator skrivbord som bara behövde något. Att växa upp en serietidning fan, trodde jag det skulle vara en ganska cool idé att fylla denna särskilda mur med vissa superhjälte emblem. Jag hade redan gjort en Supe...

DIY Mini Planetarium

Fråga vem som helst! Jag älskar lampor! Jag älskar rymden! Varför inte sätta dem tillsammans?Jag bestämde mig att ta några billiga material och bygga en mini planetarium.Material som behövs:Någon form av material att bygga den med - jag använde svart...

14, 4V uppladdningsbara batteri Power Supply ^ uppdaterad med Banana Terrminals

målet med detta Instructable är att göra det bekvämt att använda min leverans av 14,4 volts uppladdningsbara batterier i prototyper projekt.Detta är ett mycket enkelt men användbart anpassning av laddaren som skalar bort alla komponenter utom de som...

Lägga till en tyg panel till en denim väst, alla med ut sömnad!

Saker du behöver:-Väst eller jacka, även en skjorta.-Någon form av tyg. I detta fall en leopard snusnäsduk.-Hemming tejp.-Järn.-Sax.-Papper. Jag använde tidningen.-Writing redskapet.Jag valde den tillbaka övre panelen, eftersom jag även om det skulle...

Blod sprutar kniv sår

göra en bloddrypande Hollywood style blodig kniv sår med ryggrad stickningar resultat. Perfekt för Halloween eller film SFX.Från den göra Halloween upplaga av Zack SternSteg 1: Vad du behöver... 1. kniv. Plocka en köttyxa stil kniv med ett anständigt...

Hunting 101

Detta instructables är att visa några tips för att hjälpa jägare förbereda där jakt att göra den mer framgångsrik. Jag kommer att berätta vad jag gör fram till jakten, under och efter samt vad man ska ta. Detta är redskap mot rådjur gevär jakt men må...

Proffesionella Ghillie passar

detta instructable är på en ghillie suit.a ghillie kostym är kamouflage som bäst. Militära prickskyttar använda ghillie passar till djurhud i fält skogar och andra vegatation. Jag har sett några andra ghillie suit instructables men jag ville göra min...

Stor yxa bas - verktyget använder djur Instrument av massa Intonation

tala softly och bär en stor finess. Reflektera över funderingar av våra gatan philosophizer verktyg med djur. Poesi med ett drivande beat... och salighet. Det är vad denna manly dunkande pinne är för. Pumpa ut rhythym och vara ett med universum (natu...

Bygga ett leksakståg till kampen för vad som är rätt

SammanfattningI en ren teknisk documenation stil, brutalt enkelt, jag hoppas att reflektera:(1) hur byggandet av personliga och personlig leksaker hjälper dig att bekämpa det stora kommersiell/industriell komplexet av sameinizing som våra barn genomg...

Elly Jackson - La Roux Halloween kostym

förra året på gör YouTube-kanal, commenters startade säger jag såg ut som sångaren från svenska synth-pop duon La Roux. Här är hur man får Mondrian jacka utseendet från videon för låten Bulletproof. Du kan också göra din egen "neo cameo" halsban...