Kryddig stekt fiskjag är en extrem fiskare jag har varit fiskare hela mitt liv jag aldrig fiska och inte fånga något, faktiskt min fru Ann samtal "Gone Fishing" till "Gått Shopping." Jag gör även mina egna stavar och beten.

Nyligen jag har fiskat Freshwater trumma gädda och öring av Georgian Bay och efter fisket jag kollade för att se om vild purjolök och fiol hade upp. Jag föredrar gädda ca 18 inches trumma ca 12 inches och öring ca 16 inches, dessa storlekar göra perfekt filéer som passar min fru och söner.

Äta fisk så ofta som jag kan göra måltider en bit teadeous om du bara koka fisk ett sätt. Detta är min kryddig stekt fisk recept och denna första maträtt är en gädda filet med krämig kyckling pasta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stekt fisk och ris kokat

Stekt fiskoch kokt vitt risHej alla!Jag älskar mat, men en sak jag älskar mer äter bra och billiga. Två ingredienser som är billiga och fyllning är fisk och ris. Du kan lägga till vilka grönsaker du men enligt min ödmjuka åsikt, detta är allt du behö...

Förbereda kryddig stekt kyckling

Stekt kyckling är en av mina favoriter. Jag förbereda brukar eldade kyckling på hem mest av tiden i stället för buying'em. Det finns massor av recept stekt kyckling och jag älskar alla sorter - stekt, deep stekt eller tryck stekt.Hur som helst, i det...

Kryddig pumpa soppa med Bacon och kryddig stekt kikärter

Min pojkvän har aldrig ätit någon form av squash (pumpa ingår) i en välsmakande maträtt. Han förbereder alltid mig läckra måltider--en hel del av dem oplanerade och utan ett recept, helt enkelt genom att titta i kylskåpet och vårt skafferi och bara k...

Kryddig indisk fisk yngel recept

Denna indiska fiskyngel recept är en av de mest goda och snabba söndag maträtt som håller dig ljus och släcker törsten icke veg glädje. prova och njut av dagen :DSteg 1: Detta är allt du behöver! IngredienserKung Fish(Vanjaram) - 4-5 bitarGurkmeja -...

KRYDDIG KARAMELL FISK!?!

Någonsin haft suget efter exotiska mat varje gång på ett tag? Rätter som inte är en del av vår vardag ofta drar till sig vår uppmärksamhet, inte det? Ett stort hinder i vägen är oftast kostnaden och besväret med att gå och vänta i timmar på restauran...

Pan stekt fisk

detta är en södra stil måltid för allaSteg 1: Rengöring av fisken Först du vill rengöra din fisk genom att ta bort deras skalor. Måste du skära av huvuden och ta bort organ.Steg 2: panering När du bröd din fisk du vill använda 1/2 mjöl, 1/2 majsmjöl,...

Pannkaka misshandlade stekt fisk

du kan också använda räkor istället för fisk. Du smaka skillnaden när du använder pannkaka blanda istället för vanligt mjöl. Ta inte mitt ord för det ge det ett försök och använda din favorit pannkaka mixSteg 1: Samla alla dina ingredienser Pannkaka...

Kryddig stekt ris

när du tänker på stekt ris, tycker verkligen om det, vad är det egentligen men ett sätt att använda upp matrester? När du blandar ris med rikligt med olja, stek den upp, smälter det tillsammans med ägg, det måste nästan vara läcker. Så varför begräns...

Stekt vild purjolök

vi har haft ett par veckor av ovanligt kallt väder vi hade faktiskt en fot snö förra veckan efter all snö smält månaden innan och vilda purjolöken inte mognar så snabbt som vanligt. Varje dag på väg hem jag stannar vid en lövträ buske precis runt hör...

Vild purjolök

jag är född på en första nation bokning och levt hela mitt liv äta i naturen, även om jag inte bor på bokningen längre jag har aldrig övergett vägen av folket.Vild purjolök är en extrem mat, de bara växer bland hårda träslag de gro bara för en månad...

Cajun fisk rullar med vegetabiliska pinnar och stekt zucchiniblommor

här är jag med några mer fiskfiléer. Som den enda fisk äter i huset, inte räkna våra Mr Peabody, jag går vilda och jag försöker förbereda dem på tusen olika sätt. Fisk är ljus, välsmakande och hälsosamma. Under våren som jag gillar att följa det till...

Chili fisk Manchurian

Detta är mycket snabb och lätt version av Chili fiska Manchurian recipe.for detta recept, oftast fisk bitar är belagd med majsmjöl eller allrengöringsmedel mjöl och friterade i oil.but att göra det lättare jag hoppade över den del och grunt stekt fis...

Hemgjord Butters

Min mamma och syster har tillrett smör hemma i många år nu och att vara den yngsta, jag har bara ätit dem :) Detta är för min mamma och sis :)Jag har förberett den nedan butters i detta instructable:Osaltat smör Vitlök, Lime och örtsmörKryddig vitlök...

PIGEON ÄRTOR & ris

Denna näringsrika recept är en variant av den Pigeon ärtor & ris som jag njöt på en semester i Barbados 1988. Bajans göra brukar deras Pigeon ärtor & ris med Salt nötkött, och ofta fungerar det som en favoriträtt på söndag luncher, tillsammans med...

Hemgjord Tandoori Masala kryddblandning

Tandoori Masala. Det är hemlagad, fräsch, inga konserveringsmedelAtt göra spice pulver hemma är alltid bäst och det ger unik smak/doft till rätter. Det är sommartid, jag göra brukar hela stekt kyckling, grillad kyckling/fisk för min familj. Därför tä...

Blackened krydda

Blackened krydda är super läckra och så lätt att göra hemma! Det är en stor skafferi builder om du inte redan har alla dessa kryddor å, alltför. Jag har leka med detta blackened krydda recept och försöka få det precis lagom. Jag älskar det nu, men ja...

Spicy pustade ris - gluten fri hälsosamma mellanmål

att leva i ett tropiskt land, dess mycket vanligt att förvänta sig oförutsägbart klimat. Ja är speciellt i år klimatet verkligen hemskt. Varma soliga på morgonen medan i natt sin ganska chill & kallt. Men idag på kvällen, trots varma solen, började p...

Israelisk Couscous med Mango, gurka,

jag älskar denna sallad. Jag har haft mango salsa med fisk och kyckling, pitas och tortilla chips, para ihop det med israeliska (pärla) couscous för en fristående sallad gör en underbar sida skålen, en god lunch måltid eller en tillfredsställande mel...

Varm och kall kyckling Wrap

Varje dag kyckling gett nytt liv speciellt med färska tomater. Suppleant färsk grillad majs för stekt majs för en riktig sommar behandla!Steg 1: Förbered kallblandad massa Förbereda kallblandad massa genom att placera 1/2 kopp hackade tomater i en sk...