Kryssade på en SpinOlution Bee resor hjul

trafikerar handspun singlar in i en två skikt med hjälp av den inbyggda lazy kate på Bee resor hjulet.
För mer information om Bee hjulet, se:
http://askthebellwether.blogspot.com/2009/03/and-then-there-was-Life-before-Bee.html
Relaterade Ämnen

Bälg Bee rökare för hem Apiarist

Det har alltid varit en dröm för mig, att ha några bee hives, så när jag hittade en svärm på min egendom, jag var ganska upprymd. Mer än så, de var fria, de var vilda och de var gott. Jag insåg att det presenteras en möjlighet att skapa min bikupa på...

Göra en Bee vakuum som suger verkligen

När jag berättar för människor arbetar jag på att utforma ett bi vakuum svaret varierar normalt från tomt stirrar till chock. Alla vill veta vad sjutton en bee vac är, och varför skulle jag vilja suga de söta luddiga svidande bestar i en shop vac i f...

Orca eller Yeti svalare hjul

Låt oss börja med detta. Jag tillbringade timmar med att söka på internet för DIY svalare hjul göra för min 58 quart Orca svalare. Det är 35 pounds tom och kan vara mycket besvärligt och tunga när laddade med två påsar med is och ett par fall av öl....

Internationella resor med bara en KABINVÄSKA (och andra tips)

Vill du resa, men tanken på att släpa runt en gigantisk resväska genom flera flygplatser gör dig krypa? Vill du undvika kostsamma bagage avgifter? Med några noggrann planering, kan du faktiskt resa bekvämt med endast en KABINVÄSKA. Men även om din re...

Reparera trasiga bagage hjul med silvertejp

Uppdatering: Detta Instructable var med på lifehacker.com! Artikel här.Hjulet på min favorit kabinväska hade en del komma bort från det en en resa och det var inte alltför många resor senare som den plast delen av hjulet lossnade helt, lämnar bakom d...

Iscensätta en 3 hjul fordonets chassi

Mitt universitet senior projekt var mycket ambitiös. Under loppet av ett år (2011), mig och tre andra maskinteknik studenter utformade och tillverkade ett komplett solar race bil chassi inklusive ram, fjädring, hubbar, spindlar, bromsar och styrning....

Arbeta bord på hjul | 4' X 8'

Gjort på Tech Shop i Round Rock TX använder endast handverktyg, är stora 4' x 8' arbete tabellen lätt att montera även för nybörjare. Designad för minimalt spill och manövrerbarhet, den här tabellen lägger gott om arbetsutrymme för kreativa eller mak...

LED lyser Skateboard hjul

jag kallar detta mitt kretskort. Jag rensad en gammal svans som för min cykel och åter ämnat det för min skateboard. Det blev mycket lyckat!Steg 1: Gut det! Använde jag en cheapy Bell cykel ljus jag fick i julklapp som jag nästan aldrig använder.De f...

Konstruera och bygga en engelska hjul

en engelska hjulet är en klassisk hand-drivna shop verktyg för att göra tvådimensionell kurvor i plåt. Dess används för att göra flygplan skinn, bil organ delar, kostymer av rustningar och andra applikationer där en slät yta på blad är önskvärd, någo...

Kåda gjutning växlar för kraft hjul

Detta är min allra första instructable och jag hoppas du kommer att njuta av den.Vänligen några misstag orsakade av min dålig engelsk. :-)Några av er kommer att ställa mig frågan, varför inte bara köpa en klar att gå redskap från affären eller ebay f...

Arduino & MPU-6050 IMU kontrollerade Bee Bot / stora Trak klona

Introduktionhttps://github.com/lawsonkeith/Bee-botEn enkel hjulförsedda robot som kan programmeras att följa en kurs. Roboten har ett tangentbord som accepterar rörelse kommandon och sedan kör dem. En ovanlig egenskap är att jag har använt en 6 DOF M...

Artfun station, uppdaterad 4 stora hjul (blandaren ingår)

Recumbent Blender Skateboard + Didgeridoo + klaviatur + Video. + konst + + självfinansiering.I´m visual artist/musiker som gillar att resa mycket. Har en proyect I´m arbetande på, som består i att reser runt i världen dela musik och bilder till konta...

Byta hjul på en Win & vinna bowcase och göra dem lätt utbytbara

Okej... Detta är min första "vänners kompatibla, så vänligen dela förbättring-idéer i kommentarerna. Tack!Först och främst: Jag är på något sätt anknuten till Win & vinn. Jag älskar bara deras bowcase på mina resor från turnering till turnering v...

Interaktiva Bee spel

med stöd av Prof. Kylie Peppler och Prof. Joshua Danish vi (Benjamin Zaitlen, Alexander Jacobs och Diane Glosson) byggt en elektronisk prototyp av spelet Bee tecken (förklaras på nästa sida). Vi använde vanliga tyg material samt LilyPad Arduino elekt...

Bygg din första cykel hjul!

Det är lättare än du tror!Detta instructable beskriver grundläggande begreppet hur man bygger ett 36 talade cykel hjul. Erfarna hjulet byggare kommer att se vissa steg utelämnas. Detta är avsiktligt i ett försök att förenkla processen för den första...

Konverterat 3 hjul vuxen trike till Cykelkärra för billiga!

jag ville re-syfte min pappas gamla 3-hjul Schwinn Meridian. Min mamma köpte den för honom och han likvidation kör in med bilen. Den huvudsakliga anledningen hon köpte den för honom i första hand. Min kvinna och jag har ett par hundar och jag ville h...

Bee Pollen Raw Brownies (nr baka)

dessa brownies är absolut en av de bästa sakerna jag någonsin smakat. Någonsin... Med detta sagt, låt mig berätta lite om Bee Pollen.Bee pollen har blivit ett populärt komplement genom åren och har visat sig ha en effektiv boost på immunsystemet. Det...

Bike hjul vågmaskin!

Vinkar tillbaka i dag 1987, Norman Tuck gjorde en vacker kinetic skulptur han kallade "Lariat kedjan." Visar unika våg mönster som vrida sig och rippel genom en lång kedja i oväntade rörelsemönster, var motoriserad utställningen underbar. Ståend...

Elektriska Orbit hjul: Sido framdrev Hub-mindre rullskridskor

medan på en college runt California, jag såg högskolestudenter rider uppför en backe på dessa konstiga hjul. De skulle flytta benen framåt och bakåt, som om de gick, men de magiskt skulle röra sig i sidled. När jag såg dem hoppa av och sätta hjulen i...