Kul & lätt murare burk mosaikJag älskar burkar. Jag har alla möjliga runt mitt hus väntar ett syfte. Jag blev mycket upphetsad när jag visste murare burk utmaningen skulle komma, det enda problemet började jag har var att avgöra vilka projekt att fokusera på. För detta Instructable beslöt jag att gå med mosaik. Jag älskar mosaik eftersom de kan med nästan vad som helst och sätta på nästan alla ytor. Injekteringsbruk kan vara lite av en smärta att arbeta med, speciellt på en burk, men med lite övning blir det lättare.

Om du gillade detta Instructable, Överväg att rösta för det i murare burk utmaningen. Tack!!! ***

Se Steg
Relaterade Ämnen

5 steg murare burk Planter

denna murare burk planter är kul och lätt att göra. Min syster och jag gjorde det och kommer att ge det till vår mamma i julklapp. Personligen vi att göra det en ört av månad planter men det kan användas för någon form av anläggningen. Det är också e...

MURARE burk SCRUBS och salter

Behöver du stora och små mason burkar.FÖR SCRUBS:Stor bunkemäta skedar och kopparOlja för att förstora (kokos, druvkärnor, olivolja)Eterisk olja eller växtbaserade tealkaramellfärg (valfritt)oavsett ingredienser för skrubba du.Jag använde havregryn o...

Murare burk kemisk Lavalampa

Vem gillar inte lavalampor? Och vem gillar inte blanda kemikalier? Ingen! Så det är därför alla borde prova detta super-cool murare burk kemisk Lavalampa. Med ingen värme, kommer att dess bubblig insidan förvåna någon - även din great-great-morfar! N...

Murare burk kök Transformation

Mitt kök var en icke-organiserad röra. Det är tills jag upptäckte min kärlek för mason burkar! Du kan omforma ditt kök alltför. Mason burkar är inte för dyrt och du kan vanligtvis hitta dem på Goodwill eller begagnat butiker eller ens varvet försäljn...

Murare burk teservis

nu när holiday kaos har passerat, och kyla av säsongen fortsätter att hålla tårna och näsor kalla, är det dags att få listig och mysig! Detta murare burk te set med tovad ull cozies kommer att hålla vintern "brrrrrr på bay.Steg 1: Vad du behöver att...

Murare burk Margaritas & Cordless Drill Daiquiris

med några vänner över för drycker? Vill du spara på maträtt-tvätt samtidigt ha roligt? Sedan ska du murare burk Margaritas!I detta Instructable, ska jag visa dig hur man gör blandade drycker direkt i ett hem konservindustrin burkar.Blanda drinkar i e...

Murare burk gåvor, äppelpaj hembränt!

Julen handlar inte bara om materiella godor och prisvärda presenter. Jag föredrar att ge och få hemlagad gåvor när jag kan eftersom de visar att du spenderat tid och ansträngning i markeringen gåva. I år beslutade vi att prova vår hand på äppelpaj he...

Murare burk bärbar högtalare & gitarrförstärkare

Låt oss inse det: högtalarna på din telefon & laptop är inte högt nog. Så ta en murare burk högtalare KIT från papperskorgen ampere (www.trashamps.com) & bygga en murare burk högtalare för att spela låtar från din smartphone, Tablet PC och laptop....

Pico akvarium i en murare burk (nästan underhållsfritt)

HejIdag har jag märkt "murare burk tävlingen" och trodde det skulle vara rätt tid att äntligen publicera en Instructable för min "pico akvarier". I´ve varit experimentera på dem länge nu (år att vara exakt) och alltid tänkte jag; "...

Smidda murare burk handtag

Mason burken är en av mina favorit glasögon att dricka av. Så en dag när man dricker ur min burken jag bestämde att jag behövde ett handtag! Så skulle kunna vi kalla detta uppgraderingen till hillbilly dricksglas. Detta är hur jag förfalskade min mur...

Snabb och enkel LED murare burk

Mason burkar och lysdioder är nästan gjorda för varandra. De är ögat tilltalande och helt enkelt kul. Jag ska visa dig hur man gör en mycket enkel sådan som innebär några billiga componets kan du hitta någonstans på nätet! Detta kan betraktas ett inl...

Murare burk vattning

Detta är en enkel lock kan du från material som du kan ha liggande runt huset. Detta tog mig tio minuter och kosta inte mig något. Om du skulle gå köpa allt nytt, kan det kosta dig runt $10.Steg 1: Samla materialJag använde en gammal billig plast vat...

Iced Latte i en murare burk

Redo att sitta ute och grilla i helgen? Prova att göra egna iced latte eller kaffe i en murare burk för en cool blast av koffein som är bakgård godkänts.För att göra denna uppfriskande dryck, behöver du:-Espresso grunder-Espressomaskin (eller hur du...

Murare burk Terrarium

skapa ett Terrarium med en murare burk! Ett Terrarium är en sluten behållare som växter kan växa inuti.Detta projekt är enkelt, Billigt och snabbt. Det kostar mindre än $15 och tar bara till en halv timme att slutföra.Steg 1: Skaffa material. Innan p...

Boka sida murare burk

ibland jag göra konstiga saker som kunna ser ganska bra. Som lim bitar av boksidor till en murare burk och sätta ett ljus i den. Fantastiska!!!Leveranser:* mason burkar* sidor* lim* pensel* garn* konstgjorda te ljusSteg 1: Skär kopiera och klistra in...

Virkade spetsar murare burk lampa

Jag har mycket svårt att kasta bort glasburkar. Ingen Glasåtervinning finns här, så jag försöker använda min burkar med lock om och om igen. (Några gånger mängden glas över whelms, så jag måste slänga dem). På Pintrest såg jag en burk som hade täckts...

DIY Fairy ljus murare burk w/blad

Jag ville göra en fairy ljus av en murare burk och sätta i bladen för en woodland-ish slags känsla. Tack vare Instructables, vi fick en leverans av Dremel verktyg för en Dremel bygga natt på kanin hål Hackerspace och bestämde att detta skulle vara en...

DIY murare burk ljus

Detta är min egen version av DIY murare burk ljus! De flesta leveranser på bilden köptes antingen från Hobby Lobby eller precis runt mitt kök.Du kan helt enkelt köpa en ljus gör kit men denna version tillåter mer individualisering. De flesta kit komm...

DIY murare burk glas ljus täcker

Lägg till stil och färg till valfritt rum genom att skapa enkla mason burkar lätt täcker.Detta projekt är så snabbt och lätt att göra och armaturer kan du skapa är oändliga.Material som behövs:-Mason jar(s)-Armatur-Lampor-Exacto kniv-SaxTid: 10-15 mi...