Kul Minnie Mouse MakeupJag kommer att visa dig hur man gör en rosa version av Minnie Mouse eye makeup

Se Steg
Relaterade Ämnen

Minnie Mouse inspirerade knapp örhängen

Dessa enkla knapp örhängen är inspirerade av Minnie Mouse, och är perfekta att lägga till den perfekta touchen av alla hjärtans dag helst!Steg 1: materialFör att göra dessa glittrande knappen örhängen, behöver du...Craft täcka knappen kitröda, rosa e...

Minnie Mouse

min enkla ta på den klassiska karaktären Minnie Mouse. =]Här kommer jag visa dig hur man gör ditt hår i öronen och några enkla tweaks från Minnie Mouse garderob.Super lätt och billigt. Det enda jag köpte var kjolen och handskar, totalt denna kostym p...

DIY Minnie Mouse pannband

enkelt lätt och söt sätt att komma ihåg dina barndomsminnen igen.Steg 1: Du behöver KartongRunda objektHuvudet bandetSharpieLimRöd och vit akryl färgPenselSaxSteg 2: skär Spåra runt i din önskvärd storlek med märkpenna på kartong.Skär den fint.Gör et...

Hur man gör Minnie öron (Halloween Special)

I denna video tutorial kommer jag visa dig hur man gör hem Mimmi öron i ca 30 minuter.Du behöver: limma gel, materiella röda, mönster, sax och en svart kartong eller 2 ark A4 svart bundna.Smink är minimal. Jag använde bara vad jag hade i min personli...

Lätt Minnie mus Cake

måste göra en snabb och lätt Minnie Mouse tårta för alla tillfällen! Detta instructable kommer att berätta hur!Steg 1: Material som behövs Cake (från scratch eller en ruta) - 1 9" runda och 1 6" rundFondant (hemgjord eller köpt)Smör grädde glasy...

"Klo" ing min väg till toppen--klo maskin kostym!

Jag älskar att göra stora DIY kostymer varje år för Halloween--jag tycker att de är mycket mer roligt och kreativt än en köpta kostym. Plus, jag älskar den extra utmaningen att försöka räkna ut hur till göra min vision till verklighet. Förra året jag...

Tsum Tsum spik för nybörjare

Hej alla! Idag kommer jag visa dig hur man gör egna Tsum Tsum naglar inspirerad av Disneys Tsum Tsums! Det finns Minnie Mouse, Jack Skellington, Hades, Kajsa anka och Mike Wazowski. Jag är fortfarande nybörjare så mina är inte 100% bra, men övning ge...

Två sista-minuten Halloween ser

Här är två sista minuten Halloween ser ut, den första är en glamorös makeup ser och den andra är Minnie Mouse.Glöm inte att prenumerera på min Youtube-kanal för mer Makeup videor, och kolla in min andra Halloween ser ut.Min YouTube-kanal...

Så du kommer att bugg ut eller kanske bugg i va?

TSHTF och du har några val att göra, och förr snarare än senare. Ska du till "bug i" och hoppas regeringen kommer till din räddning innan det blir för dåligt? Eller har du planer på att "stressa" och komma bort från staden så snabbt so...

Kamrat sitter kub

det har varit en lång tid. Hur har du varit?Efter veckor och månader fri tid, låt detta Instructable följa dig tillbaka in i verkliga livet. Torka av damm från din skrivbordsstol och få reda på att det passar absolut inte i ren och nykter atmosfären...

Musse och Mimmi mus örhängen

jag kommer att Disney World i sommar för första gången och jag är så upphetsad! Jag har vara till Disneyland i Kalifornien, men det var en av de mest okej resor jag har varit på. Så för den här resan vill jag gå alla ut med Disney tema saker att bära...

Tatting en snöflinga på en prydnad

jag har sett många exempel på människor tatting runt ornament och jag ville ge det ett försök själv. Så detta är mitt första försök och jag planerar att igång komma förr nästa jul och ha många roligare tatuerat prydnad mönster.Detta är också en annan...

NeoMickey: Mickey/Mimmi öron med hjälp av arduino och neopixels

Denna artikel kommer att visa dig hur man gör mina NeoMickey öron. Jag gjorde en uppsättning öron både min flickvän och jag kan använda på Disneyland. Öronen var en stor framgång och många människor ville veta var du kan få dem. Så detta är mitt bäst...

DIY en anordning för att förklara den primära färgen som RGB

Detta är en leksak som du kan ändra Mimmi Pigg Hårspänne, den är baserad på färgen RGB-modellen, när du glidande Grove-Silde Potentioment, färgen skulle också ändras.RGB-färgmodellen är en tillsats färgmodell som rött, läggs grönt och blått ljus ihop...

Fingertoppen Piano

Prova denna docka med piano fingertopparSteg 1: Leverans listaTill att börja detta projekt behöver du följande:1 stor skärbräda1 liten skärbräda1 arduino uno8 tryck-knappar1 DBX-05PN audio box8 10k ohm pulldown motstånd20 strandsatta 22AWG hoppare le...

Hur man gör en Mimmi Pigg av polymerlera

Jag trodde Mimmi Pigg skulle vara en bra idé att Visa vänner hur man gör eftersom det är verkligen lätt och roligt.Material du behöver:Röd glittrig lera polymerlera (eller röd lera)Svart polymerleraKöttet polymerleraGul polymerleraVit polymerleraVit...

Trådlös Wii Nunchuk-till-Mouse USB-minne för PC, Mac, och Tablet PC-spel

Redo att känna sig som den legendariska "Bruce Lee" med trådlös Wii Nunchuks på en rolig stickman kung fu PC video fightingspel kallas En Finger Death Punch (OFDP). Vad sägs om att spela Jetpack Joyride på Facebook eller din Android Tablet? Kans...

Hur man använder "Makeup Match mig", den nya Makeup App för iPhone-användare!

Detta är en enkel steg för steg guide om hur du använder "Makeup Match mig". Bästa Makeup app att visa dig vilka färger som passar dig bäst!Kom ihåg att "Gilla" det på FB för mer information eller ta reda på datum för release på AppSto...

Ett minne rutan - Super enkelt och kostnadseffektivt

Vill du ha en rolig, kreativ och kostnads effektivt sätt att visa någon du bryr dig den här julen? Här lätt att göra minne du är fylld med massor av minnen av dig själv, vänner eller familj, som kommer att sätta ett leende på ännu en Grinchen ansikte...