Kula box survival kitdetta är en survival kit som passar många situationer
Se Steg
Relaterade Ämnen

Puzzle box survival kit

i detta Instructable jag lär dig hur man gör och använder en pussel box survival kit. den har jakt tillbehör fiske utrustning och medicinska förnödenheter plus en överlevnad filt.Steg 1: Medicinsk utrustning här är de saker du behöver medicinska wise...

Altoids survival kit 2!

Detta är den andra altoid box survival kit, probly eftersom den senast jag gjorde hade inte bilder.Har du någonsin tappat? Vi är du rädd? MEN har du har din speciella en av en slag altoid survival kit? Sedan överlevde du!Steg 1: Överlevnad saker!Jag...

Survival Kit i en Tic-Tac box

Hej! Detta är min första Instructible, så snälla rösta på mig i första gången författare och överlevnad tävlingar!Jag får inte att campa ofta, men när jag gör, jag gillar att vara beredd på allt. Det innebär att ha något på min kropp som hjälper om j...

Zombie Apocolypse Survival Kit shadowbox

ZOMBIES ZOMBIES var där! Zombies verkar vara den senaste modefluga, vart du tror på dem eller det är inte TV-serier, filmer, spel och evn klubbar som gör Zombie promenader.Ett par månader sedan jag postat en Zombie Survival Kit min son och hans svärf...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...

Altoids Survival Kit 2.0

Hej jag är BudgetBugout och i detta Instructable jag visa er min nya och förbättrade Altoids survival kit! Även om detta kit är anpassad efter mina behov och miljö anser jag att grunderna i detta kit är tillämpliga för alla! Välkommen att lämna komme...

Tristess Survival Kit

Steg 1: Grejer Du behöver en liten ruta, Captain America sköld, ett förstoringsglas, dice, ljussabel, marmor, ficklampa, bonde (schack), gummiband och Gem!Steg 2: Öppna rutan Öppna rutan.Steg 3: Börja sätta saker Put the stiff in the box!!!Steg 4: St...

Utomhus Survival Kit

i detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen utomhus survival kit. Satsen innehåller 10 grundläggande överlevnad objekt som du kan ta överallt och du har allt att överleva vad naturen kastar på dig om du hamnar i denna situation.Steg 1:...

Den ultimata Altoids Survival Kit

Dess alla kul och spel till din förlorade... det börjar bli mörkt... du har ingen vatten... och ingen plats att bo. Det är aldrig roligt att tänka på, men för alla er friluftsentusiaster, är det klokt att överväga. En dag får du befinner dig i ett li...

Hur du anpassar din Altoids Survival Kit

katastrofer som Japan 2011 och Katrina, påminna oss. Vår enda verktyg är vår överlevnad kunskap & vad vi har på oss eller inom räckhåll. Medan jag bär normalt en fanny väska eller ryggsäck, tar jag en Altoids Survival Kit på allvar. På ett bröllop dä...

Den "Everyman" varje dag bära (EDC) Survival Kit

jag har sett dussintals Altoid Tin och liknande survival kit här på Instructables och på andra håll. Många av dem är ganska bra, medan andra--både hem byggda och off-the-shelf--lämnas saknar några viktiga komponenter. EDC kit är lika skiftande som mä...

Den stora varför efter 72 timmars Survival Kit objekt

när en katastrof inträffar, din överlevnad verktyg är vad-du-vet, vad-du-har-på-du, eller vad kan du nå.Varför bära en 72 timmar Survival Kit? (även känd som "få hem påsar" - bra BOBs < få av Dodge eller Bug-Out-väskor > är oftast större o...

Hemgjord.. .off Road... Första hjälpen-kit / Survival Kit

Behöver göra några första hjälpen kit att försöka göra dem med några av de saker som du kan ha runt huset men bara en kul tanke om hur man kan gå om hur du konfigurerar en av dessa använder jag en mat sparare men Använd zip lock påsar och vad obemedl...

Altoid Survival Kit fickformat!

Steg 1: material Här är de saker jag lagt i min kit! 1) 2 små väskor 2) 2 bomull svabb 3) 1 kniv Bryne 4) liten ficka kniv 5) gummiband (inte hade några bra sådana) :( 6) tand plockar 7) 5 stycken stride tuggummi 8) 2 födelsedag ljus (används för att...

Survival Kit / idéer

Steg 1: Kit Ditt kit bör vara liten och kompakt, så det kan passa nästan var som helst. En annan bra sak att tänka på när en survival kit är att om du kan koka vatten eller laga mat i det som mitt är. De flesta människor glömmer bort det men det kan...

Urban Altoids Survival Kit

hittills, jag har sett massor av Altoids tin survival kit, några av dem består av några av naturens mest fantasifulla knäppskallar. Tyvärr har jag upptäckt att en förbisedd funktion av sådana kit är dagliga användbarhet. Ja, vi alla väntar zombie apo...

Världens minsta DIY Survival Kit

Jag har skapat vad jag tror att vara världens minsta survival kit. Medan detta kit inte är verkligen det enda du bör räkna med, är det mycket användbart och tätt packade. Jag kan säga säkert att en av sakerna på hyresavtalet skulle hjälpa i nästan al...

Pro Altoids Survival Kit

Jag har sett många versioner av denna miniatyr survival kit. Vissa, jag har sett, hade lysande idéer, medan andra inte var genomtänkt. Jag har tagit idéer från andra survival kit och kombinerade dem med några idéer av min egen. Jag vill också påpeka...

Lätt, kompakt survival kit från hushållens material

detta instructable visar hur man skapar en enkel, lätta survival kit. Den innehåller endast de artiklar som är absolut nödvändiga, och är minimalistisk.Steg 1: materialDu behöver:1. silvertejp2. små led ficklampa (mine kom med laser-pekare)3. liten p...