Kupong bok gjord av gamla Notebook "Sammansättning bok"



förvandla en gammal marmor bärbara dator till en händig Kupong bok att behålla dina kuponger organiserade medan shopping.

Vad du behöver:

1. gammal marmor Notebook
2. arkivskåp mapp eller andra tjocka papper
3. duck Tape
4. häftapparat (med klammer)
5. sax
6.Knife, eller försök att använda sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvunnet Material sammansättning bok

som en college student som studerar teknik, jag bränna igenom en massa papper. En hel bunt av grejer skulle användas upp helt på ganska regelbundet på grund av mina läxor, och mängden diagram de innebär. För att minska mängden papper som jag använder...

DIY The fel i vår stjärna sammansättning Notebook

om du älskar fel i våra stjärnor, och inte vill ha en vanlig anteckningsbok för skolan, är den rätt DIY för dig!Steg 1: TFIOS sammansättning bokomslag! / leveranser Okej, så för denna första DIY kommer du att behöva:-En sammansättning bok-Någon blå p...

Hur man gör en anpassad journal med en sammansättning bok

varför köpa dyra generiska journaler på bokhandeln?. Sammansättning böcker är hörnstenen i uppfinnare, forskare och skolbarnen, men de är fula och tråkiga. Nu kan du anpassa billig arbetshäst sammansättning boken till en vacker personlig journal anvä...

Akademiska Planner från en sammansättning bärbara, och anka silvertejp (Irland tema)

beslutat att göra denna akademiska planner eftersom andra planerare hade jag använt tidigare aldrig haft tillräckligt med utrymme för mig att skriva. Jag använde en 100 sida sammansättning anteckningsbok som hade använt ca 20 sidor, som jag förvandla...

DIY sammansättning bokomslag

Har du någonsin shoppat för nya skolmaterial och tomt räckte eftersom inget riktigt passar din personliga stil? Detta läsår vi syftar till att inspirera er söker kreativa försäljningsställen och avsluta dina känslor av hjälplöshet mitt i föga origine...

(Del 1) DIY miniatyr skolan levererar: Pennor, sammansättning bärbara datorer, läroböcker och mycket mer!

Hej! Jag vet att jag inte har gjort en instructable på ett tag, så jag tänkte jag skulle göra en på miniatyr skolmaterial! Jag kommer att visa dig hur man gör:-Pennor-Sammansättning bärbara datorer-Matematik läroböcker-Mjuka och hårda cover läsa böck...

Super-Teeny-liten-mycket, mycket små sammansättning böcker

ni gadzooks, dessa är så små! Jag hade verkligen slumpmässigt idén en natt när jag hittade några gamla indexkort under min säng bland alla damm och spindelnät och vem vet vad mer. Så jag började göra ett gäng super liten sammansättning böcker och nu...

Sy ett sammansättning bokomslag

sammansättning böcker är en stapelvara i tillbaka till skolmaterial, men dölja dem i vackra tyg och de kan infiltrera andra områden i ditt liv och tjänar ett syfte på samma gång.Även om jag uppskattar dem och deras svart och vit marmor existens, tror...

Sammansättning/spiral bunden anteckningsbok upp-do

detta instructable visar hur att renovera och fancy upp (upp-do) vanligt sammansättning böcker eller spiral bundna bärbara datorer.Jag är en högstadiet bildlärare och använda några av mina projekt presenteras på Instructables som lektioner för mina e...

Pyrography: Sammansättning och berättande

I denna artikel vill jag prata lite om berättande genom sammansättning. Vedeldade handlar om berättande... all konst är. En bra vedeldade inte är bara en statisk bild, berättar den en historia. En bra vedeldade kommer att engagera betraktaren och rör...

DIY sammansättning böcker

Lär dig hur man gör dessa DIY sammansättning böcker med Annelise och Julia. De gör skolan så mycket roligare! Happy pyssel!Du behöver:Sammansättning bok med pappersluckan (plast täcker inte klibbade med Mod Podge - kan använda varmt lim men se not ne...

Hur att dekorera en sammansättning Journal

dessa är grundläggande steg för steg-instruktioner om hur man förvandlar en vanlig billig journal till en "handgjorda" present till en vän på bara några minuter!Steg 1: Förnödenheter du behöver 1) en sammansättning Journal2) två bitar av scrapbo...

Att skapa framgångsrika fotografier - grundläggande sammansättning

jag tar oss tillbaka till början av fotografering här, så om du har tagit ett foto klass eller har en del erfarenhet med fotografering, kanske du bara vill hoppa över detta instructable. Men om du aldrig gjort fotografering innan, men har ett intress...

Fotografiska sammansättning element

Vad är visuell komposition?Sammansättningen är "placering eller visuella element i ett konstverk." Det kan också ses som "vägen som du placera ditt ämne i kamerans ram."Varför är sammansättning så viktigt i fotografi?* Våra bilder samm...

Body sammansättning Analyzer

Detta projekt skapades av Ameen Farwana och Mikail Siddiki för vår Biomedicinsk instrumentteknik klass vid Vanderbilt University. Vi tilldelades till bygga en kropp fett sammansättning krets genom att använda arduino. Vi skickade en elektrisk ström s...

Besvärliga hörn låda med shopfront gjorda av gamla skärbrädor

Denna ruta är utformade för att fylla tafatt hörnet jag har i mitt skjul, för att påminna mig om vad som finns inuti rutan jag har utformat en shopfront med en skylt som stolt lista det är lager - jag slipat texten på min men om du tänker ändra desig...

Bunny House gjorde med gamla skolan bindemedel och överblivna trä!

Vill du ha ett robust bunny hus?? Om du så kolla in min instructable!!! Det är lätt, i slutet av året samla du gamla skolan bindemedel. Och om du inte har kvar över trä som jag sedan kan du köpa några från lowes. Förvandla din gamla kanin springa run...

Smidesjärn blomlåda gjorda av gamla/c fönster vakten

dessa är några av de sekventiella bilderna och beskrivning av hur jag gjorde två smidesjärn blomlådor från en gammal fönster/c enhet fönster vakt.Steg 1: Skilj den användbara delen Använde jag en vinkelslip med ett tunt blad för att slipa igenom svet...

Enkel sko + mössa rack, gjorda av gamla skateboards.

För detta (min första) post jag kommer att ge dig en steg för steg instructable om hur man gör ett skoställ från gamla skateboard bara använder en såg och en mjuk hammare (inga naglar eller lim behövs).Efter att ha varit en skateboardåkare för ca 11...