Kvinnans talja box (ändra en Plano stor en bricka låda)män - vänligen lämna nu. Hitta en annan Instructable. Detta är en Instructable av en kvinna, för kvinnor. Okej, låter komma igång.
Vad du behöver:
Silvertejp i din favoritfärg
Kartong
En kosmetika väska
solkräm
bugg myggmedel
vitlökspulver
lökpulver
Flöde eller
Bindor/tamponger
liners
läppbalsam med solskydd
två pannband
Germx
liten spegel
stift Bobby
säkerhetsnålar
liten behållare
liten sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hålla fiske linje från att bli trassligt i din talja Box

ledare linjen är en viktig bit av talja för att göra havskatt riggar och ställer in metspön för fiske efter många andra arter av fisk.Att ha ledare linjen i din talja-box ofta resulterar i en stor trassliga röra av fiskelina och gör det en mycket fru...

Upp-cykel en gammal låda till den ultimata talja Box & kylare

Arbete var att bli av utrustning, så jag fastnar en välgjord låda med ingen aning om vad jag ska göra med den.Sitter på det hemma jag tittade upp på min fiskespön, och tänkte på alla grejer kundvagnen jag med mig för att fiska.En enkel resa till en l...

Vintage trä talja Box

Hej Karl Instructablers;Att vara en fanatisk och hängiven fiskare, jag bestämde mig för att jag behövde en personlig talja-box. Efter att ha tillbringat en enorm tid online letar efter den perfekta vintage stil talja-box, kom jag upp tom. Jag hade tv...

Altoids Mini talja Box

material Altoid smalls tin olika storlek krokar vikter bilder inte inclued limma lite trälim trä inne i burken som barer låt det torra lägga material i och då har du en talja-box berätta vad det är är min första oförstörbara...

Återställa en rostig gammal talja-box med sand sprängning & pulverlackering

jag hittade denna gamla ratty talja-box i en hög med skräp på sidan av vägen väntar på en soptipp kör. Hur coolt skulle det vara om jag återställt den?!?Toppen var bara om rostiga genom, gångjärnen frystes, låset var fastrostade stänga, men det var r...

Fiske Bucket Seat & talja Box

jag har sett sportsman's sportstolar i butikerna under en lång tid och trodde de var en cool koncept, men de var ganska dyrt för vad de var ($20 eller mer för i princip en hink & en pad). Mina vänner och jag har använt gamla 5 gallon hinkar för att h...

Trä talja Box och Rod lagring

Syftet med detta trä struktur gör att du kan lagra 4 spön och talrika plano, storleken 3600, tackla lådor. Den är gjord av fyra, åtta fot två av fyra, ett blad av en fjärdedel tum trä (3' x 4'), ett blad av en halv tum virke (3' x 4'), kork ombord (2...

Dubbla fack micro talja box.

Bära omkring på en stor fastighetsskötartjänster box är hårt arbete. Göra det hårt i lätt arbete med detta instructable.Steg 1: Leveranser: Vad du behöver för detta projekt:-2 Altoids saker-1 limpistol-1 kläder stift-Popsicle pinnar-Varmt lim pinnar...

Compact Tackle Box

denna mini talja-box gjordes för mig av en kär vän till mig, hon har gett mig tillåtelse att dela sin awesomeness på här. : 0)Jag fortfarande bygger min lilla på gå kit, men objekten på bilden är hon ingår i den för mig på att ge det till mig.Det fak...

Knex Tackle Box instruktioner

Detta är en trevlig, enkel talja-box som jag byggt. Dess riktigt rejäla och precis stor nog att passa alla dina fiske essentials. Det är verkligen lätt att bygga och har flyttbara avdelare. Det kan också lätt modifieras för att göra den större. Njut...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulele

i detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att b...

"Mabel" en stickad mjuk kanin för små händer (eller stora händer)

Jag har velat göra en uppstoppad docka eller leksak för åldrar och åldrar. Så jag äntligen fick allt tillsammans och här är Mabel. Mabel är faktiskt min farmors namn. Hon var en snygg dam och jag saknar henne. Det verkade ett mycket passande namn för...

Göra en LED Light Box

Du bör veta att en lätt låda som kan användas för ett gäng kreativa saker, så låt oss komma igång!Videon kan förstå hela processen. :)Steg 1: Gör rutan / / skära alla bitar till storlek Vi börjar genom att skära i trä till önskad storlek du vill ha r...

Ta itu med Box organisation hacka

Detta är ett enkelt sätt att organisera fiske krokar och spinnare för din talja-box. Det kommer att hjälpa dig hitta din utrustning med lätthet och kunna välja utrustning utan skärs av en krok.Förnödenheter som behövs:Limpistol eller andra bindemedel...

USB-flash-enhet upphittat box

Det finns oftast många, felplacerade eller glömma USB blixt drivar liggandes YuKonstruct; av datorer, 3D-skrivare, laserskärare, köksbänken, Soffbord, etc. och, när någon ber runt om en att de har förlorat kontakten med, det är svårt att komma ihåg v...

Visa minnessaker i en shadow box utan limning dem ner

vi har alla minnen som vi vill behålla runt. Tyvärr vissa saker visas inte på hyllorna eller du bara har inte tillräckligt hyllutrymme.En shadow box är en bra idé och de kommer med stift för att hjälpa dig att hålla lätta saker på plats, men vad gör...

Gamla Tackle Box restaurering

jag har letat efter en liten tackla om du vill använda för några av mina salt vatten rigg. Så jag bestämde mig att använda denna gamla, gamla kompis tackle box jag hittade. Det var en cool letar små talja-box men det var ganska smutsig och bud upp, s...

Hur man organiserar din ta box(s)

färsk, salt och andra grejerSteg 1: grupper sätta alla dina beten i sötvatten och saltvatten pålar PRYDLIGT, andra (vikter, linje, snaps, etc.), mjuka beten och riktigt dåliga grejer du vill behålla separatSteg 2: att sätta i lådor jag gillar att anv...