Kvinnor att hjälpa kvinnor Tote BagJag designade denna tote i stöd till våra lokala våld skydd, Kvinnor att hjälpa kvinnor. Ganska ofta när ett offer för våld flyr hennes missbrukaren, lämnar hon bokstavligen med ingenting utan sina barn och kläder på ryggen. Vi har börjat att donera grundläggande förnödenheter till dessa modiga kvinnor som tar ställning och tar tillbaka sina liv. Vi kände att inte bara behöver de vårt stöd med grunderna som underkläder och toalettartiklar, men det skulle vara trevligt för dem att också ha en tote att hålla sina tillhörigheter i.

Jag designade denna tote är en funktionell Tygkasse som är snabb att göra, och är både rymlig och elegant. Jag uppmuntrar dig att göra inte bara en själv, men göra en eller två mer att donera till en våld skydd i ditt område.

Se Steg
Relaterade Ämnen

TOTE-allierad lätt sätt att hjälpa jorden

jag har en, mina vänner har dem och jag är villig att satsa du har en, alltför.Åh, visst, försöker vi att dölja dem. Vi gömma dem under vår diskbänk eller i en låda.Jag talar naturligtvis om den onda tuss av plast matkassar (mer än 500 miljarder av d...

Behandlar död--att hjälpa någon Grieve

människor gillar inte att tänka på döden. Men det kan komma i alla åldrar. Du kan ställas inför att hjälpa någon sörjer när du minst anar det.Jag har varit pastor sedan 1972. Ibland har jag haft så många som 15 begravningar i ett år. Detta Instructab...

Att hjälpa hemlösa på en Budget

Jag jobbar på en mycket hektisk hörn i L.A. med en betydande hemlösa befolkning i grannskapet. Det finns en viss kille med en liten hund som är alltid framför samma restaurang, och varje gång jag passerade honom tänkte jag "Jag måste verkligen ge hon...

Hög kvalitet Duct Tape Tote Bag

detta är min senaste skapelse, en 15 "x 15" x 4 "vävd duct tape tote/handväska väska. Det är super robust och ganska imponerande!Steg 1: Saker som behövsCa 120 varv silvertejp (jag använde 3 olika färger med 2 rullar att vara 60 gårdar av s...

Easy-Peasy reversibel Tote Bag

jag gillar att göra mina egna kassar eftersom färgen, design och specifikt storlek är helt upp till mig.Jag skapade min egen design i Adobe Illustrator och skickade bort till Spoonflower.com ha tyget tryckt för mig. Himlen är gränsen om du designar d...

Prestanda Pavillion - att hjälpa vår passion för växande en Water Ski Team 9/19/1969

nästan 100 år efter Jack Daniels började traditionen med vatten och trä, Carolina Visa Ski Team grundades. Folk ville dela sin passion... skapa en plats för barn och familjer att komma tillsammans... och ett vatten ski team föddes.Mitt namn är Becky...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Lilburn Day Camp Art Gallery Tote Bag

Jag slutade nyligen en bra vecka som ledare för Junior 7 vid Girl Scouts Lilburn Dagsläger Konstakademien. Vi hade två äldre scout Camp medhjälpare att hjälpa vår enhet. Som en gåva för dessa underbara medhjälpare inrett vår enhet en väska för dem. V...

T-shirt tote bag

har du en gammal t-shirt du inte vet vad man ska göra med men är trött på att göra nya tröjor ut i gamla kära? Försök att göra detta tote väska... det även har fickor!Steg 1: Material som behövsDu behöver:-en gammal t-shirt, helst med en design som d...

SNABBASTE återvunnet T-SHIRT TOTE BAG

letar du efter en bra, billig återvinning projekt att göra hemma eller med en grupp? Här är det! Detta är ett bra sätt att använda förra säsongens team t-shirts eller ett föregående årets händelse t-shirts! Re-syfte en oönskad t-shirt idag och enkelt...

"Essentials" lista Tote bag

objekt som kommer att behövas för detta projektTom duk Tote BagPre klippa ut bokstäver (helst plast så de inte tänja på grund av fukt) dessa finns i avsnittet klippbok i din lokala hantverk butikInkodye av LumiVattenTom sprayflaskaglasruta (kan tas f...

Quiltad Diamond Tote Bag

dag ville jag dela en gratis nedladdningsbara DIY sy projekt för helgen som kommer att få dig att se cool och är super praktisk på samma gång! Quiltad Diamond Tote Bag!Jag är ett stort fan av tote påsar. Jag lämnar sällan huset utan en. De flesta gån...

"Maria hade en liten lamm" Tote Bag

I min klass på Ungdom och teknik i biblioteken utformade vi projekt med hjälp av LilyPad Arduino. Jag valde att göra en Tygkasse med ett lamm som lyser upp och sjunger "Maria hade en liten lamm." Jag hade aldrig kodat eller sytt innan, så jag tr...

Vikt Sensing Tote Bag

Detta instructable är för en vikt sensing väska. Det hjälper människor som bär en hel del i sina väskor och förbättrar på skalor genom konstant omgivande feedback och en automatisk varning varning för övervikt.Hur det fungerarDet fungerar med hjälp a...

EL wire att hjälpa små barn - ett koncept

Vad är detta "vänners kompatibla handlar om?Om du är förälder, vet du bebisar är vackra och ömtåliga saker. De första dagarna i livet behöver många barn lite extra tid på vårdavdelningen. En vanlig orsak till några dagar i neonatal ward är pediatrisk...

Enkla steg för att hjälpa en PC dator Start-Up snabbare

har du sett dessa dator reklamfilmer, såsom PC Doctor, som erbjuder att snabba upp din dator till ett pris? Innan du spenderar pengar på snabba upp datorn använda dessa gratis enkla steg som kommer att hjälpa. Det spelar ingen roll vad din datorkunsk...

Smarta glas för att hjälpa blinda, med Pivothead LiveModPro och Intel Edison

HejVill du göra cool dator vision tricks med Intel Edison? Ja, men varför inte arbeta med ett projekt för att hjälpa blinda och sätta din kodning färdigheter till god användning!Mitt projekt var att utföra grundläggande men robust dator vision trick...

Docka att hjälpa barnen förstå sjukdom

jag skapade en docka för att hjälpa min unga dotter bättre förstå min frus obotlig cancer.Jag ändrade en överdragen med plysch docka genom att lägga till inre organ inblandade och att ge ett sammanhang för att diskutera kommande operationer och förfa...

Hur att hjälpa miljön

Det finns många saker som en person kan göra för att göra jorden till en bättre plats. Going green är lättare än du tror och med de tips som nämns nedan, du är säker på att känna mer miljövänligt.Steg 1: återanvändaÅtervinning är en av de bästa och m...