Kyckling serveras med en tranbär, port, kanel sås serveras med ugn rostad palsternacka, rödlök & batat fritesIgår kväll, uppfunnit jag denna festliga kyckling med en hemmagjord tranbär-orange-port sås med inslag av kanel! Jag serveras det med en härlig Ugn Rostad sida skålen: Ugn Rostad palsternacka, rödlök & sweet klyftpotatis! Detta är en festlig & mycket läcker middag!

Ni vet att detta är min special gå hemgjorda tranbärssås som har haft stor framgång de senaste åren. Varje gång jag gjorde det på middagsbjudningar för min familj eller vänner, frågade folk mig för läckra recept! Det är en oldy men en goldie! ;)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ört och kyckling Penne med krämig italiensk ost

läckra italienska läckerheter på ett kick! Denna måltid är verkligen lätt att göra. Du blanda örter, hugga och koka kycklingen, Koka pastan och blanda allt tillsammans med några andra ingredienser för en ört och kyckling Penne med krämig italiensk os...

Kyckling Marsala med ris

jag vet inte riktigt varför det kallas "marsala." Det finns inget vin i den. Jag antar att du kunde dricka marsala med den.Så här går:Ingredienser:Kyckling - kyckling, champinjoner (konserverad eller annat), nötkött buljong kub.För ris - ris, lö...

Poblano kyckling hamburgare med Hacienda Margaritas

jag fick min Martha Stewart Everyday mat tidningen med posten och kunde inte vänta att prova kyckling hamburgare med rostade polano och lök! Jag lade till några ingredienser, som jag tror verkligen bättre smak. Här är min version av receptet... plus,...

Parmesan-Ranch kyckling Pizza med rostad röd paprika

Parmesan-Ranch kyckling Pizza med rostad röd paprika (flöden 4-6)Ingredienser:1 kopp 105deg. vatten2 1/2 kopp självjäsande mjöl1 pkt. rapid-rise jäst1 msk bakpulver1 msk sked socker4 msk sked Hidden Valley Ranch pulver5 msk sked salt4 msk sked svartp...

Kyckling bollar med rostad majs

vad behöver du?2 ägg500gr kycklingbröst1/2 förpackning med rostad majsPersilja4 vitlöksklyftorOlivolja3 msk mjölSaltHur?Dela äggen i skålen och blanda. Sedan hugga kycklingbröst till små bitar(*** det är verkligen viktigt, eftersom om det inte är lit...

Krispig kyckling burgare med Mango Salsa och Guacamole

I dag vill vi att dela med dig en av våra favorit rätter.En kyckling burgare med en läcker Mango Salsa och Guacamole. Det kan göras enkelt och för samman så mycket olika smaker.Normalt, vi som bara nötkött hamburgare med bacon och ost på det mycket,...

Hemgjord bakad kyckling Nuggests med särskilda dippsåser för datum natt middagar

Detta instructable var en av tre recept som jag gjort för den senaste tävlingen. Jag ville skapa tre olika förrätter för två, med en hel kyckling. Jag gjorde Feta Brined rostad kyckling, bakad kyckling Nuggets med särskilda dippsåser och en soppa bas...

Krispiga fuktig kyckling fingrar med panerad pommes och sås

upp i South West jag växte upp på stekt mat. När jag gifte sig och flyttade bort, slutade jag att göra det. Jag antar att jag inte gillar rengöring av spisen. Men, varje gång ett tag... Jag kommer att längta efter stekt kyckling eller pommes frites....

Kyckling anbud med Sriracha Ketchup

Crisco® är glada att välkomna nya ekologisk kokosolja till desskvalitet sortiment av produkter. Crisco ekologisk kokosolja är en lätt ersättning i recept som kräver smör, margarin och andra oljor, vilket gör det en gå till skafferiet stapelvara. Det...

Ugn Rostad kyckling

När du tänker på ett fantastiskt sätt att förbereda din kycklingrätter, varför inte överväga rostning det långsamt med ugnen. Det finns flera Kycklingrecept men det är helt upp till dig att välja den särskilt recept du vill. Detta inlägg har en ugn r...

Ugn Rostad lax på en bädd av grönsaker med quinoa!

Recept: för 2 personerIngredienser:* För quinoa:1 volymdel quinoa: 150 gr quinoa, mätt i en stor mugg, sköljas noggrant under rinnande vatten2 volymer vatten, i samma stora muggen, där du mätt din quinoa i1/2 kub av grönsaksbuljong eller 1/4 kub om d...

Krämig kyckling Pasta med grönsaker

detta är en av de recept som skapades när det var dags att göra middag, jag var inte säker på vad exakt jag skulle göra så jag snattade vad som fanns tillgängligt i skafferi och kylskåp. Kastade det alla tillsammans, hoppas på bäst och kallades trupp...

Min ultimata hemlagad kyckling nudelsoppa med morötter, citron och dill

för mig nudelsoppa är en tröst, det är vad jag laga när jag är förkyld, när jag känner mig eländig, och när jag bara vill ha en smak av hem... det är inspirerad av min polska mormödrar kyckling nudelsoppa.Att göra det från scratch tar timmar - självk...

Kyckling Biryani med ägg för en extra kick

kyckling biryani är en komplex att laga sak, men det smakar utmärkt på en lördag eftermiddag. Att även om du planerar på att få en tupplur efter lunchen!Så låt oss komma igång:Ingredienser som krävs:Basmatiris (någon annan låg stärkelse ris kommer at...

Kyckling Enchiladas med hemgjord mjöl Tortillas

dessa Enchiladas är säker på att imponera på alla dina familj och vänner. Också, några matrester är bra för frysning och förvandlas till en helt annan måltid! (ett överblivna förslag på steg 4)Steg 1: Ingredienser (shoppa) IngredienserTortillas2 c al...

Kyckling Curry med kokosmjölk och Tamarind

En curry, som jag kokt i kokosmjölk och smaksatt med tamarind juice. Tamarind ger skålen en lite syrlig smak, men det är inte överväldigande. Om du inte kan få någon tamarind, bara använda lite citronsaft och lägga till några av riven huden.Tamarind...

Kyckling Dumplings med dippsås

detta är en bra maträtt som familjen kan få inblandad i vardande. Några personer som sitter runt köket talar om sin dag kan skapa ett stort antal wontons på kort tid. Å andra sidan, om du laga mat kan ensam du komma in en zen som stat blir en wonton...

Tidsförskjutning mat – Cashew kyckling Curry med vilda och brunt ris

Låt oss göra tidsförskjutningen igen, med ursäkter till The Rocky Horror Picture Show.Middag för två? Inga problem.Tina en färdiga förpackning med Wild och brunt ris i kylskåpet (1 – 2 dagar). Värme S & B mild golden curry och tillsätt kubik förkokt...

Kyckling sallad Log (AKA kyckling "GLOP") med variationer

jag har gjort detta recept sedan ca 1977. Det är fortfarande en av recept min familj och vänner ber om och om igen. Detta recept är mycket lätt, flexibel och förlåtande. Jag har aldrig haft det inte sätta sig bra. För det mesta jag dubbla eller till...