Läder armband NATODet är svårt att tro att det var bara April i år som min vän matta och jag började göra DIY läder byggsatser efter att vara inspirerad av detta inlägg.

Innan förra månaden, de hade alla varit gjorda av getskinn läder, som vi gillade för många anledningar, men efter en senaste roadtrip till Horween garveriet i Chicago, bestämde vi oss att prova deras steerhide läder på NATO-style watch remmen. Vi har varit verkligen imponerar av resultaten.

Vi säljer byggsatser för att remmen på vår hemsida.

Instructables har varit en stor källa till feedback från dag ett, så skickar vi en gratis kit till första 5 folk vem köpa en och skicka ett "Jag gjorde det!" kommentar med bilder och feedback.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en äkta läder armband!

Titta på band har en tendens att bryta. De flesta människor kasta bara sina klockor när de har passerat denna punkt. Men du läser detta Instructable, och det betyder (förhoppningsvis) du har beslutat att rädda din klocka och ersätta bandet med ett el...

Läder armband

Idag ska jag lära dig hur man gör en läder armband. Detta kommer ta ett tag så stressa inte. Först behöver du några verktyg. Oroa dig inte denna klocka i hela detta instructable är en falsk rolex, kanske sjuk lägga remmen på en verklig en dag.Steg 1:...

Rainbow vävstol fjäder armband.

Hello! Här är min första regnbåge vävstol handledning. Jag är att ange detta är armband tävlingen så det skulle betyda mycket om du vill rösta på mig. Jag har velat göra en rainbow vävstol tutorial på länge men jag har varit ut om leveranser för ett...

Läder armband handledning med en liten Twist

gillar du läderarmband så mycket som jag gör?Jag älskar dem. Du kanske har gissat att om du har sett denna bild av mig.Ju mer runt mina handleder desto bättre...Det finns bara lite sida jag inte gillar för mycket och det är stängningen. Jag har inte...

Läder armband med sten Cabochon

Detta är ett projekt som är roliga och ser bra ut.Steg 1: Komma med en design runt stenen du köpt eller gjort.Steg 2: Skriv ut ett par kopior av ritningen.Mönstret kommer att vara kraftigare om tryckt på tjockt papper i stället för papper.Steg 3: Någ...

Målade "läder" armband

Om jag måste nämna en sak jag inte kan få nog av, är det armband. Flätad, knutna, vikta, något! Men jag hade inte provat målade armband ännu. På semester i Italien/Tyskland, såg jag en hel del riktigt fina läderarmband. Och när jag säger en hel del,...

Läder armband från återvunnet bälten

det finns mycket gamla läder kuter som har kastats på grund av förändrade smak, en del bröt eller kanske fick den ursprungliga ägaren bara för tjock. Denna teknik är ett sätt att göra armband från dessa bälten. Skär dem noggrant och du bör kunna få t...

Fjäder armband

Helloo...Så jag hade denna örhängen länge och jag beslutat att ge dem en makeover!Hoppas du gillar :))Steg 1: Du behöver...-sax-krita-ren tyg-lim (eller tändare)-tång-hoppa ringar-fjäder formade smycken(Jag använde örhängen)Steg 2: märkningRita linje...

Upcycled läder armband (super lätt)

så min armband fick gamla och var i sitt slutskede av livet när jag beslutat att sätta stopp för sitt lidande.Till dess lycka, jag hittade en gammal läderbälte och med de enklaste verktyg och metoder som möjligt, jag steg in i världen av klockarmband...

Läder armband/krage för en klocka

Lär dig några leathermaking medan listigheten en anpassad 22mm klockarmband/manschett. Detta skapades ursprungligen för Pebble Smartwatch.Material som behövsSaxExacto knivUtskrift av mallNål & vaxad tråd *Läder scrapsTitta på LåsSömnad AwlBivaxTillva...

Pokemon upptäcka armband

Vill kunna jaga och hitta Pokemon gömmer sig i den verkliga världen? Nu kan du med din egen Pokemon upptäcka armband *!* Ej att förväxla med Pokemon gå Plus armband. Någon gång i år (2016), Pokemon går projektet kommer att gå live där du kommer att k...

DIY vänskap armband

vad gjorde du?Jag gjorde vänskap armband att sälja och få in pengar mot min senior stranden resa. Jag använde bomull sträng som du hittar i nästan alla hantverk butik och wal-mart. Du kan binda armbandet runt armen och du kan hålla den där tills det...

Dubbel makramé armband

jag gillar experimentera med redan kända tekniker. Jag ville göra ett armband som såg ut som två makramé armband blev ett armband. Den blå var första försöket. Jag var nöjd med hur armbandet själv blev, men jag gillade inte slutet.När jag började att...

Metall och läder parti inbjudningar

Jag har hittat att intressanta inbjudningar är sällsynta och ge en stor känsla av förväntan för gästerna.För detta en skickade jag ut en handled band till varje gäst att matcha min "Industriell" tema.Vad du ser här är en 3 "x 8" läder...

Mor dotter armband

en av de bättre gåvor som jag gjorde i år var min mor - dotter armband. Mina systerdöttrar blev förälskad i tanken att de hade armband precis som sin mor. Fantastiska armband är att de är lätta att göra och att det finns pärlor ute för nästan alla!Pr...

Plocka hållare armband

Hej allaOkej, vet jag, att jag är lite trist med alla dessa plektrum innehavare... men jag kom med denna vilda idé att gå med två av mina instructables in i en fantastisk sak.Jag presenterar dig plocka innehavaren armbandet!Jag bara satt ihop min läd...

Armband magnetiska fästelement innehavaren

jag hittade detta läder armband i min garderob häromdagen. Jag verkligen har inte något minne av att vara en manlig strippa och jag vet inte var den kom ifrån. Jag var omkring till kasta ut när jag blev påkörd med lite inspiration.Steg 1: Jag hittade...

Wearable väder titta

Detta är den första bärbara jag har gjort. Det är en bärbar väderstation, som kan vara bra om du är in Öppet lufta festivaler, camping eller bara gillar att gå för långa promenader. Väder titta monitores luft tryck och temperatur för att göra en kort...

Communicator titta

Teeny tiny kommunikationsenheter som du kan fästa mot bröstet, bandet till din arm, eller pop i örat har länge varit en sci-fi trop. Handled-slitna "tvåvägs radioapparater" mestadels antingen var leksaker eller resultatet av filmen magi, vi äntl...