Läder bälte mode smyckensåg jag denna tävling, och det första som kommer in i mitt sinne var läder bälte smycken kan bero på att jag älskar smycken. Så tänkte jag göra något kreativt med den gamla remmen, som smycken uppsättning. Så jag började arbeta på den. Och nu är det gjort och jag delar det med er alla.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Läder inslaget mässing smycken

En Internetsökning svart hål ledde mig till den Crescioni - en vacker samling av läder inslagna mässing smycken inspirerade av andan i den amerikanska västern. Jag älskar blandningen av naturliga fibrer med metall, och jag har gjort olika smycken och...

Läder bälte kamerarem

Mina fotografier kommer aldrig befinner sig i National Geographic, men jag råkar tycka jag är en bra fotograf. Min kamera har sett en hel del äventyr, tagit stryk, och håller fånga världen omkring mig.Snarare än att hålla med standard kameraremmen so...

Handgjorda mode smycken-bicolor vävda hampa armband mönster för killar

låt oss för att presentera för er en idé om att göra en distinkt vävda hampa armband mönster för män med handgjorda mode smycken projektet.Halv hitch knop (eller dubbel halv hitch knop) kan göras att bilda olika attraktiva mönster som traditionella e...

Återvunnet läder bälte kamerarem, (av handleden sorten)

för några veckor sedan min flickvän fick en ny fancy DSLR kamera så uppenbart att jag var tvungen att ta ut den för några testbilder. Kameran var fantastiskt, bilderna var stor, men remmen... väl hemskt. Hur ofta när du är ute med bilder använder du...

Läder bälte armband

detta instructable hjälper förvandla gamla, illasittande läder kuter till en elegant armband! Detta är min första instructable så vänligen vara trevligt ;)Steg 1: Du behöver: • En gammal läderbälte,• En skarp kniv (jag använde en penna kniv),• Cirka...

Sovjetiska bälte Mod

hälsningar, kamrat!Har du upprörda av undermåliga västerländska bälten, som faller isär och är oförmögna att hålla dina byxor? Har kapitalisterna försökte passera ut en bagage återhållsamhet som kläder?Gör inte kapitulation till dem!Denna guide komme...

Svart läder bälte slida

OK det här är en slida, tillverkad av ett bälte.Detta är en stark bälte som kommer att göra ett robust hölje.Steg 1: Få ditt material Du behöver~ Brett svart läderbälte~ Sax (jag använde stora saxen)~ Kniv (uppenbarligen)Steg 2: Näve Cut Skär rakt un...

Nr-sy läder T-Shirt Mod

Tur en tråkig T-shirt i en snygg förskönat topp med denna lätt no-no sy teknik. Allt du behöver är en liten bit av tunn läder och lite stark tyg lim. Varierade färger och strukturer av läder ger din design ser olika ut, men jag tror att denna teknik...

Grundläggande läder och Paracord överlevnad vandring bälte

I hela detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en enkel överlevnad bälte av läder och paracord. Om du gillar camping, vandring eller klättring detta är en stor bälte för alla friluftsmänniska.Steg 1: Vad du behöver:Paracord Fid nålSaxR...

Zelda inspirerade vikbar läder och Canvas bälte påse

Oavsett om du är djupt i skogen kämpar för att överleva eller bara i din bakgård plocka bär, finns det tillfällen när du behöver en extra uppsättning händer eller bara en plats att gömma några objekt som du går om din verksamhet. För att lösa problem...

Akut bälte.

Du can´t bekämpa brottslighet när din läderbälte är trasig och måste du köra och landskapet från faran. Använda Mac Gyverism för att sortera denna typ av nödsituation.Det hände en gång när jag var redo att gå ut när bullret från min gamla läder bälte...

Hemgjord bälte. (Inga sew)

Göra din alldeles egna bälten utan nålar, garn eller trådar. Snabbare och enklare.Dessa forntida tekniker kom till mitt huvud när min gamla läder bälte bryta upp och nästan mina byxor faller... (Jag ser inte roligt i den)... Förutom sömnad är inte en...

Guitar Hero Killswitch Mod - Awesome för Jordanien av Buckethead!

jag tror Buckethead är en fantastisk gitarrist, och eftersom de har Jordanien i GH2, beslöt jag att göra en Killswitch.Först och främst skär en killswitch på en vanlig gitarr ut pickups på gitarr. Detta orsakar en cool effekt som hört i Jordanien. Se...

"Merican läderbälte (med hagelgevär skal Conchos)

Ja, du läste rätt, detta är bäst "Merican bälte du någonsin kan göra. Den bästa funktionen av bältet är dess skräddarsydda hagelgevär skal conchos. Detta är ett stort projekt att visa hur "Merican du är och använda upp några av dina tomma skal.Ö...

Superhjälte Training Academy

för ett tema födelsedagsfest, beslöt jag att gå med en superhjälte Training Academy. Part publiken visade upp i deras gångkläder eftersom de var, naturligtvis, i utbildning och hade inte deras förmågor, superkrafter eller superhjälte namn gett dem än...

Gamla bälte gitarr rem

trött på att behöva köpa billigt remmar som bara slita isär? Eller att behöva ta itu med bältet glider bort av knapparna rem? Ingen anledning att köpa $20 dollar rem lås för gitarren. Här är ett enkelt sätt att göra en rem från ett bälte och hålla bä...

Rubix kub bälte

här är det den rubix kub bältet! enda i sitt slag. (såvitt jag vet)här är min historia. vanlig dag dör av uttråkad och vissa hur jag slutade att gå igenom min garderob och jag hitta min gamla rubix kub. Jag börja leka med det och demontering kuben. N...

Hur man byter ett vakuum bälte

enkla vakuum reparationer kan utföras i hemmet, och att veta hur man ändrar ett vakuum bälte är ett bra sätt för alla vakuum ägare att spara tid och pengar i butiken.Eftersom vakuum bälten görs att sträcka, slits ut, och så småningom bryta, varje vak...

Klassiska Batman och Robin barnens DIY kostymer

vi äntligen har två barn som kan gå! Cue superhjältar.Eric haft alltid en förkärlek för den klassiska, mer färgglad, fånig blå och grå Batman och Robin. Vi ville också se till att dessa retro-inspirerade kostymer såg handgjorda som den hedrade grandm...