Läder Cthulhu maskhär är vad du behöver göra en läder Cthulhu Mask:

> veg garvat läder (jag använde en 5 oz axel med gator mönster)
>Roterande fräs
> saxar
>1/2-tums båge Punch
>Mini läder Punch Set
>Polymer stämpling Mallet
> penna
> läder dye
>Läder Finish
>Ull Daubers
> lättare
>X-Small for nitar
>X-Small riveten Setter
>1/2" centrum Bar spänne
>Chicago skruv
>1/2" avlång Punch
>Akryl linjal
> rätt vinkel
> mattkniv
>Remmen slut Punch
> poly skärbräda
> handfat
> ugn
> smörpapper

Se Steg
Relaterade Ämnen

Läder draken Mask del I - Design och skärning

Hej! I detta Instructable vill jag visa dig stegen för att skapa en hybrid läder/worbla mask. Jag kommer att särskilt visar en stiliserad drake, men de grundläggande stegen kommer att hålla sant för någon design du väljer att göra. Innan jag går in s...

Läder Uggla Mask

Människor har frågat mig för en uggla mask ett tag. Jag tänkte detta Instructable inte skulle bara ge mig en ursäkt att äntligen bygga prototyp masken, men det skulle också ge mig en chans att göra en full Instructable på läder mask att göra.Att göra...

Spawn av Cthulhu Mask!

Inspirerad av historien skuggan över Innsmouth av HP Lovecraft, denna mask förvandlar mig till en medborgare i Massachusetts som visar genetiska avvikelser på grund av en hybridisering med en uråldrig ras av"djup". Berättelsen om en läskig stad...

Läder Zombie mask

detta är något mycket enkelt som kan göras i ett par timmar för dem som är något kunnig eller ungefär 2 dagar för någon just har börjat. Jag ingår det grundläggande mönstret resten måste göras för hand eller en formatmall som du vill, men jag kommer...

Läder Respirator Mask

Hej, och tack för att kolla min instructable! Detta är en handledning för stil med respirator gemensamma för dieselpunk och steampunk kläder. Det finns många variationer och tar på denna speciella stil, och många olika sätt att gå om att bygga en. De...

Läder Cutout Mask

Jag älskar cutout läder. Denna mask är enkel men ändå ger dig precis rätt mängd av kanten. Jag älskar denna design för så många anledningar: det är verkligen enkelt, minimal men ändå spännande, och bäst av allt du kan göra din egen sak med den. Jag s...

Enkla läder gjuten Mask utan verktyg

Detta är det grundläggande sättet att göra gjuten masker som passar perfekt till ditt ansikte, samt några läderföremål tips som jag lärde mig genom försök och misstag. Du behöver inte att göra detta en exakt så naturligtvis gärna göra oavsett typ av...

Läder Calavera Mask

Min hemstad har en årlig dagen av döda festivalen som tar fram de vackraste sminkningar och kostymer. Jag bestämde mig för jag var tvungen att delta i år, men jag är inte bra med smink. Men jag är glad för varje möjlighet att arbeta med läder, så jag...

Läder Ski redskap

Det kan nästan vara sommar ner under, men det hindrade mig från att förbereda för min nästa stora skidresa. I detta Instructable ska jag ta dig igenom de steg jag tog för att skapa en läder ski mask och skyddsglasögon.Steg 1: Läder ski maskDet första...

Hur man gör en Batman "Fågelskrämman" kostym

*för denna särskilda dräkt, vi ville ingjuta flera aspekter av olika Fågelskrämman kostymer. Vi ville ha praktiskt att bära gångkläder, men med vissa nyckelaspekter av Fågelskrämman flair.* Batman börjar jonathan crane (klänning kläder och mask).* Ar...

Skapa din egen Custom tilltag choklad

om du är den pranking sorteringen person detta är perfekt för dig. Jag gjorde detta ursprungligen med kula formade choklad, men efter att ha visat vän de påpekade att det finns en hemsida som säljer dem och jag ville inte att kopiera vad görs redan....

Sea Fun - en levande papper leksak av grundläggande elektroniska moduler

jag typ av falla för papper leksak nyligen. Förutom att klippa och klistra 3D papper leksaker, bestämde jag mig att göra en levande som faktiskt kan flytta och interagerar med mig. Jag hade cartoon siffror och papper scener tryckt i en utskrift butik...

Rengöring av ugnen - snabb och enkel

alla vinter länge, en panna värmer och cirkulerar luften. Ett korrekt underhållna filter förhindrar de flesta partiklar att få inuti maskinen. Dock kan några mycket micro-storlek grejer och rök komma in. Mitt hem har en cigarett rökare och en cigarr...

ANtistic design

så mycket som jag skulle vilja ta full kredit för denna idé kan jag inte (även om jag kan påstå det mesta) .och en person av etik. Jag måste ge kredit där kredit är gör. Jag tittade på discovery channel en dag och såg denna professor (Walter R. Tschi...

Ghost metall kemi knep

i en variation av urin chemiluminescence, gör vi ett mynt visas att glöda med spöklika vandringsleder.Få 10mg av urin och lös upp den i 10mL 10% ammoniaklösning, exakta koncentration är inte kritisk. Tillsätt 1mL 3% väteperoxid och späd hela lösninge...

Balans 10 naglar på en spik

Detta instructable är förmodar att ljudet omöjligt (och ser ut som dess väg att välta) balansera tio naglar på en enda spik? Som inte kan hända kan det? Jo ska jag inte bara visa dig det är möjligt, men också hur man gör det och presentera det som en...

3-i-1 läder Dr Whoo Uggla Mask med glasögon

Heter av min vän Christine under en "Namn denna Mask" poll på Facebook, Dr Whoo är en rolig, mångsidig mask/skyddsglasögon combo som du kan bära flera sätt och display som konst när inte annat används.Steg 1: Låt oss komma igång! Vad du behöver:...

Kakadua papegoja läder Mask Tutorial: Från idé till färdigställande

Hej, mitt namn är Chelsea och detta är min andra publicerade Instructable.I detta Instructable, kommer jag att gå dig genom stegen för att göra en premium kvalitet läder mask; från begreppet design och nyanskaffning av läder ända till målningen, best...

Härdat läder Mari Gras mask

gör din egen Mardis Gras mask av vatten-härdat läder.Steg 1: Material Börja med vegetabilgarvat (kallas även sadeln-kjol) läder. Jag plockade upp mig på en lokal Tandy läder. Få 5/7-vikt läder (det vill säga, mellan 5/64" och 7/64" tjock). Tjock...