Läder fodral för Leatherman Wave® och ficklampa med gratis mönsterDetta Instructable visar dig hur man gör en läder pouch för ett Leatherman Wave® mångsidigt verktyg med en ficklampa hållare, ur ett enda stycke av läder. Jag tycker att både verktygen är avgörande om jag är på jobbet, i min butik eller i piney skogen. Jag storlek denna påse så det skulle kunna göras av 11 "x 8" fraktion av läder, lätt tillgängliga på Tandy läderfabrik eller de flesta hobbybutiker.

Jag har sparat du arbetet med att göra ett mönster genom att förse dig med en fri disposition. Det har alternativ för antingen en "AA" eller "AAA" aluminium kropp ficklampa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laserskurna Laptop klistermärken för MacBook och PC (6 gratis mönster)

Med dessa laserskurna laptop klistermärken, kan du göra datorn ännu mer personlig!Gillar du dina saker unik och personlig? Eliza från ZMorph säker gör, det är därför hon beslöt att konstruera och tillverka en uppsättning unika laptop klistermärken fö...

Hur ta isär och sätt ihop en Leatherman Wave

Detta Instructable kommer att visa en full bryts ner och ihopsättning av en Leatherman Wave verktyg. Fokus är på korrekt placering av delar tillsammans med några tips och tricks för att göra det gå lättare. Vi kommer att använda ett par specialitet v...

Leatherman Wave slida

jag har alltid velat ha en Leatherman wave, det har alla nyttig redskapen jag någonsin kan begära i min ficka. Jag har nyligen köpt en för min födelsedag! Jag har också älskade att titta på youtube-videoklipp från testad, jag är säker många av er är...

Leatherman Wave Spork

för ett tag sedan jag såg lönsam av bestick (fantastiska) Leatherman Wave. Min våg är den nya modellen, beslöt jag att gå med sked och gaffel att göra en spork och lägga till en funktion.--------------------------------------------------------En algu...

Pocket survival kit - Leatherman Wave

jag är alltid på jakt att göra mindre med mig hela tiden. Jag har nycklar, plånbok, en mobiltelefon, ett multiverktyg, en fällkniv, en penna, en ljusare, bärbar spelenhet... Listan är lång. Jag konstaterat att min nödvändigheter är mina nycklar, min...

Hur att byta blad på din Leatherman Wave, avgift eller Surge verktyg

Detta Instructable ger dig steg för steg om hur man byter bladet på din Leatherman Charge, våg, eller Surge verktyg. Bilderna kommer att följa en Leatherman Wave verktyg, men anvisningarna är desamma för alla tre verktyg.Vänligen varnas att mixtra me...

Leatherman wave: dolda snodd bit

Leatherman wave, en av de bästa verktygen som någon kan få. De flesta människor använder det åratal och det misslyckas aldrig. Leatherman säljer en snodd bit som tillbehör, men det finns en sak som många människor inte vet, det finns en dold Logoband...

Läder draken Mask del I - Design och skärning

Hej! I detta Instructable vill jag visa dig stegen för att skapa en hybrid läder/worbla mask. Jag kommer att särskilt visar en stiliserad drake, men de grundläggande stegen kommer att hålla sant för någon design du väljer att göra. Innan jag går in s...

Läder bindande en pocketbok: en ny och förbättrad Guide

Förra året skrev jag en ganska populär guide på läder-bindande pocketböcker. Sedan har jag gjort några fler experimenterar och komma med en metod som jag tycker är lite lättare och visar sig trevligare.Jag ska:Hålla sig till verktyg du har förmodlige...

Hem energihushållning och Automation med Z-Wave

Energibesparing är ett stort ämne, det finns många sätt att spara energi, från stänga av dina lampor när du lämnar ett rum hela vägen till att sätta i gummilister att säkerställa din inte låta ut varm eller kall luft från ditt hem. Dessa är absolut h...

Montering av flera solpaneler med gamla fönster blind rails och hårdvara

bor i Sydafrika har vi 320 + soliga dagar per år men mycket lite upptaget av solvärmeteknik. Detta var främst på grund av att vi hade billig (men inte pålitlig) el från vår enda nationell makt leverantör. Denna situation förändrats drastiskt de senas...

Taligenkänning och syntes med Arduino

I min tidigare Instructable visade jag hur man styr ett par lysdioder med en Arduino ombord och BitVoicer Server. I detta Instructable ska jag göra saker lite mer komplicerat. Jag kommer också att syntetisera tal med Arduino DUEdigital till analog om...

Barbord och skrivbord - med hjälp av IKEA bordsskivor (VIKA AMON)

jag har nyligen köpt två bordsskivor från IKEA, VIKA AMON serien, i högblank vit. Jag bestämde mig för att jag skulle göra baserna för dem med hjälp av tall som jag köpt från Home Depot. Majoriteten av Snickeri kommer att fickan hål, med en pocket ho...

16mm Bluetooth + 6/9 DOF gyroskop Wearable styrelsen tala till telefon och programmering med öppen källa redskapen

Du är förmodligen nog av stor volym Arduino validering prototyp och vill du hoppa till nästa steg--bygga en mini/micro storlek riktiga kläder.Dock bränner verktyg som AD att designa din egen PCB kan vara knepigt och iterationer som pengar och tid, es...

Audio Server och inspelare med Intel Edison

En av de bästa sakerna med Intel Edison är att den kan fungera som en server. Detta innebär att du kan lagra filer och dela dem om du vill. Detta en stor möjlighet för curating spellistor och lagra andra ljudfiler. Detta kan typ av ses en digital ver...

Skulpturala upptäcktsfärder i plywood, betong och glas med 123D Make

Jag är utbildad som målare och skulptör så jag kommer från en analog värld att göra. Medan en AiR på Autodesk började jag forska och prototyping koncept för skulpturala översättningar från 2D till 3D med hjälp av 123D Make "slice" teknik. Testar...

Raspberry Pi Torrent, Samba och DLNA med 3 + hårddiskar

det finns många Raspberry Pi guider där ute som hjälper dig att förvandla din Pi till en server med stöd för dataöverföring torrents och dela filer via Samba och DLNA. Men de alla har en stor brist: stödja endast en hårddisk. I detta instructables hj...

Triple nätaggregat och laddare med Digital skärm

denna idé är baserad på en oreglerad vägg adapter / transformator med DC-spänning av 9V/300mA för reglering tre utgångar av spänning: 5V, 9V och 12V. Oreglerad utdata transformatorn är dock ca 15 Volt för att leverera det till varje ingång av tre til...

Använda SMTP- och SASL med Postfix när din ISP kommer inte att vidarebefordra

bra dag!Jag tillbringade nyligen flera timmar lutad över konfigurationsfiler och telnet-sessioner, försökande till räkna ut varför jag inte kunde skicka mail från min linux-maskin något mera.I år har jag använt postfix mailer för att hantera skicka e...