Läder hantverk + belysningHandgjorda läder hantverk + LED lampor!

Det är lätt att göra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en läder hantverk polermaskin / creaser

görs från en skrot 2 x 4 i omkring en halvtimme eller mindreOm du gillar min instructables ska du rösta för dem i tävlingar! och jag gillar kommentarer.Förhoppningsvis var dessa instruktioner lätt att följa. Lycka till!Steg 1: få en bit av skrot. Jag...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

Skärande patroner för hantverk. VARNING! ANVÄND BARA ANVÄNT REDAN SPARKEN SKAL!!!

Varning Använd endast använda skal!!! MED HJÄLP AV LEVANDE SNÄCKOR KAN RESULTERA I PERMANENT SKADA ELLER DÖD!Med hjälp av en rörsågen skära patroner för bearbetning. Jag använder dem främst i läder hantverk men fungerar för varje fartyg som behöver b...

DIY skrot läder projekt

Läder hantverk är en av de coolaste. Jag är ingen expert men jag har verkligen haft alla läder hantverk jag har gjort hittills. Eftersom jag är en nybörjare, efter att ha avslutat varje läder projekt kvar jag alltid med massor av skrot läder. Men så...

Hur till göra hög kvalitet naturliga bivax läder polska och balsam

år sedan, när jag började arbeta med läder skulle jag ofta använder kommersiellt tillgängliga puts på butikshyllorna, eller egenutvecklade blandar hittade på läder hantverk butiker. De slutade att vara ganska dyra, men mer så, de varade inte mycket l...

Läder Halloween pumpa Ögonlapp

Hej allaDetta är min första någonsin Instructable och i dag jag kommer att visa dig hur man gör en läder Halloween pumpa Ögonlapp (det är inte jag på bilden, men är min vän modellering det för mig).Här kommer jag att lista alla material och verktyg s...

Zelda inspirerade vikbar läder och Canvas bälte påse

Oavsett om du är djupt i skogen kämpar för att överleva eller bara i din bakgård plocka bär, finns det tillfällen när du behöver en extra uppsättning händer eller bara en plats att gömma några objekt som du går om din verksamhet. För att lösa problem...

Läder gåva korthållaren

Hej mitt namn är James, jag har arbetat med läder ett tag och tänkte eftersom det inte finns mycket av läder hantverk upp jag tänkte jag skulle lägga till några. Det är här en läder gåva korthållaren jag gjort och kommer att visa dig hur man gör. Det...

Kali's Arm i läder

Nu när Kali vänstra arm (en av dem, ändå) är mönstrade jag kan göra det av läder.Jag gör åter en gammal aluminium walker i Kali, flera väpnade hinduiska gudinnan tid och empowerment. Hennes "hud" som görs av läder scraps. I den här delen bygger...

Läder iPhone Case (spänne)

några år sedan, mitt jobb krävs för mig att krypa runt under skrivbord att köra kablar och ledningar för office bås. Höll jag brukar min telefon i min bakficka, men alltför ofta det skulle glida ur min ficka som jag var "krabba kryper" på min ry...

Läder-och dalbana

Hej mitt namn är James, jag har arbetat med läder ett tag och tänkte eftersom det inte finns mycket av läder hantverk upp jag tänkte jag skulle lägga till några. Det är här en läder-och dalbana jag gjort och kommer att visa dig hur man gör. Detta pro...

Att göra en billig läder hölster

Hej alla, detta är min första Instructable och jag är en novis när det gäller läder så alla tips och tricks korrigeringar eller kritik är mycket välkomna. Jag trodde till slut visade det sig ganska bra för en 2 och en halv timme projekt.Hölstret är f...

Kinesiska lantern

i Holland har vi en tradition av att göra kinesiska lyktor för många tillfällen, Sint Maarten, Halloween och drottningens dag. Vi kallar dem "lampionnen". När det är mörkt gå barn i en procession som visar deras hantverk. När jag var ung bar vi...

DIY mynt och nycklar plånbok

Denna plånbok gjordes av min dotter, hon är nu studera läder hantverk och göra mig ett experiment, jag har ingen aning hur hon design det heller jag har gett rekommendation. Jag posta detta instructable i reverse engineering aspekten, med en enkel pl...

Handgjorda Conchos och Snaps

jag har sett dessa i ett antal kataloger och på internet, men de såg lätt att göra... och ja, de är lätta att göra.Steg 1: Dome ut myntet Detta är ett doming block (från harbor freight verktyg) som är ett av de verktyg som du använder mycket sällan,...

Designa ditt bröllop/förlovningsring

när det var dags för mig att släppa tips till min pojkvän, jag ville verkligen att titta på ringar och se vad jag skulle älska att bära för resten av mitt liv. Jag ville ha min ring vara en. Jag är väldigt kräsen person och om en sak inte är helt rät...

Verktyg Rack / hållare

för detta projekt behöver du:ett bord sågett snitt av sågenen drill pressen handborren slipmaskinstämjärnmåttbandträlimnågra små klämmorHyvel (valfritt)1/8th pluggen1/8th borrForstner bitsOm du gillar min instructable rösta för det i tävlingar!Om du...

Knyt en på! Många användningsområden (Para) ur

Det är inte bara för fallskärmar längre!Jag stötte först "paracord," mer korrekt kallas 550 linje, 1980, när jag bestämde mig att ta upp fallskärmshoppning.Ooh, baby, var har du varit hela mitt liv? Waitaminnit, annan historia. Jag träffade min...

Enkla läderportföljer

alla kan lätt skapa denna enkla läderportföljer.Steg 1: Material och klipp ut mönstret och stansning Material1) läder (skrot av vegetabiliskt garvat läder, tjocklek 2 mm)2) nitar - 4 ~ 5 mm, 12ea3) Punch - 2 mm, 3 mm4) tråd & nålSteg 2: Jämna kanter...