Läder nyckelbricka och telefonhållare i ett!Detta instructable visar dig hur man gör själv en läder nyckelbricka som även fungerar som en smartphone stand.

Det är relativt enkelt och nästan alla med en liten bit av kniv skicklighet kommer att kunna göra detta.

Allt du kommer att behöva replikera detta projekt är listade nedan: \

  • Keyring
  • Någon typ av läder markör. Jag använde en permanent spritpenna
  • Din telefon. (eller dina vänner)
  • Vass kniv och sax. Jag använde min schweiziska armékniven
  • Sy alla eller snabb stitch
  • Garn
  • Linjalen/straight edge
  • Och naturligtvis, läder!

Du behöver bara ca 15cm av läder och det bör vara lika tjock som diametern på insidan av din nyckelring.

Utan vidare kan komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anka tape vattenflaska och telefonhållare

Ett sätt att du kan bära din vattenflaska med lätthet!Steg 1: material1. sax2. duck Tape3. vattenflaskaSteg 2: vägbeskrivningTa anka tape och mäta den så dess större än vattenflaskan. Sedan lägga duck tape tillsammans insidan ut.Steg 3:Satt samma sto...

PVC pipe telefonhållare

här är hur man gör en telefonhållare ur ett pvc-rör 4"Steg 1: verktyg och material Verktyg såg och filMATERIAL 4" pvc pipe så länge du vill ha detSteg 2: skär skär röret som du ser i bilden och fil facket ut tills telefonen glider i smidigt för...

Att hitta DORY & Nemo TELEFONHÅLLARE och HÖGTALARFÖRSTÄRKARE från papper handduk rulle

Jag ville ha en anpassad telefonhållare, så jag gjorde detta.Steg 1: Vad du behöverAllt jag använde var:* kräppapper: orange, svart och vitt för NEMO, och mörkt blå, svart och gult för DORY. Och blått papper för havet.* en papper handduk rulle: men o...

Hur man gör en smart telefonhållare för din iPhone, Android och eller Black Berry för småpengar

bygga superenkelt och det kan spara massor av bytet på att få en smart telefonhållare för bilen. Det kostar ören och du behöver bara sissors, och eller en kniv, gummiband och en sharpie......

Universellt monterade telefonhållare. Kan passa in i CD-spelaren slot! och andra ställen...

Detta är en mycket praktisk telefonhållare som kan användas universellt mellan många typer av fordon. Den glider enkelt in på samma plats som du läser in din CD-skivor till. Det kan också passa in i andra lämpliga platser som askfat eller lagring cub...

Arcade machine tema stativ/telefonhållare

I denna enkla instructble kommer jag gå igenom grunderna i att göra en arkad maskin tema telefon innehavaren/stå. Om du är en ivrig mobil gamer då detta kan kika ditt intresse. Jag älskar att spela TV-spel på min telefon speciellt de som gjordes ursp...

5 års jubileum pall trä telefonhållare

Inte mycket pengar? Inga idéer för din make efter 5 år? Begränsad tillgång till verktyget? En make som aldrig kan hitta sin telefon? Henne du gå!Steg 1: 1: få dina saker tillsammans Om du har gjort det i 5 år av äktenskap, bra för dig! Den traditione...

Aktivera lampor och andra apparater med Touch och smällar (under 2$!)

Hej, alla! I detta Instructable visar jag hur du kan styra enheter som lampor och fläktar, med hjälp av smällar och touch! Dessa är bara andra sätt att aktivera hushållsapparater, istället för att använda konventionella växlar. Detta projekt är prakt...

3D tryckta telefonhållare

Okej. Du har ett problem. Det är säkert. Så du söker efter en lösning. Det enklaste sättet att hitta en lösning för ganska mycket varje typ av problem är att ta en titt runt omkring dig. Vad du har till hands? Fick några verktyg? Nu, hitta ett sätt a...

Telefon laddare hållare med ett pappers-täcker

Vänligen rösta mig för levande utan GARDEROBER tävling tack < 3Hej killar, idag jag visar dig hur man gör en telefonhållare för när telefonen laddas och du inte vill lägga den på marken.För denna enkla (mycket mycket enkel, jag vet) projektet behöver...

Enkel telefonhållare för gratis

Telefonhållare är mycket nyttigt!. Titta på filmen, läsa något för mig och höra en musik!Problemet är, telefonhållaren är ganska dyra! inte för dyrt, men du kan göra The telefonhållare själv gratis!Vi behöver bara ett kassett fall, och lätt att göra...

Magnetiska telefonhållare för bil.

jag ville lägga min HTC Hero på min nya bil men jag har inte hittat en telefonhållare som passar med den här telefonen på grund av det har lite böjda där knapparna är. Jag har redan hittat en bra Bilhållare, men lite dyra (19€). Det är en magnetisk h...

Hur man gör telefonhållare från vattenledning Pvc

Från min senaste Instructable på någon kompis askin mig för makin instructable för telefonhållare. så är detta en Instructable hur man gör en telefonhållare från platta pvc vattenledning.Du kan visa för steg eller bara ti den på min video:Steg 1: Ver...

Kartong telefonhållare

jag ska visa dig hur man gör en cool telefonhållare medan dina telefonkostnader.Det är verkligen lätt att göra med endast ett par artiklar.Steg 1: Material som behövs Behöver du:saxlimpistollimstiftPenpapperkartongskumvit färggrå färgträ spettSteg 2:...

Trä Smart telefonhållare

Detta instructable beskrivs av en trä smart telefonhållare som är fullt justerbar och har en magnetisk bas. Inspirationen kom från behöver ett sätt att hålla min smarta telefon för fotografering video i verkstaden. Denna hållare kan fast till verktyg...

Cykel styret telefonhållare

Här är en enkel och elegant cykel telefonhållare som kan fås att passa nästan alla typer av smartphone ute. Ja, det finns redan ett stort antal telefonhållare på marknaden idag, men majoriteten av dem är antingen telefon-specifika, för stor, för dyrt...

3D-printable bil telefonhållare

jag Red i bilen häromdagen jag undrar där jag kunde ställa in min iPod medan det var att spela min musik och jag kunde inte hitta ett bra ställe för det så jag deiced för att göra en och jag är här att ell du hur man gör en.Steg 1: steg ett ladda ner...

Custum passa post telefonhållare, eller hur man kan föra en thermoplast i ny form

Det handlar om hur man gör en individuell phoneholder från grunden som pvc-rör, en vinyl eller någon annan thermoplast för cykeln.Jag gjorde några hittills och kom fram till att gamla pvc-röret är den starkaste råvaran jag, men brukar de inte bära re...

Träd bålen telefonhållare

Detta är en unik men enkel telefonhållare och har utformats med tanken på en stubbe i åtanke.du behöver:-brun färg-svamp-Luften torr lera-kort rulle (70mm i diameter).-coping såg-filen och sand papper-duplex eller kartong-nyheter papper-vävnad-PVASte...