Lådor för olika saker (skruvar, brickor, naglar)Projektet började med behovet av att lagra skruvar, brickor, muttrar och andra element som jag använder i min verkstad.

Här endast rutorna kommer att visa i nästa instructable jag ska visa dig hur jag ska ta alla

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stop motion-animering? Här är några olika saker du kan prova

beslöt jag att skapa en instructable på olika typer av stop motion-animering som du kan göra. De flesta människor känner inte till alla typer av animering så jag kommer att visa dig några och ger dig några snabba tips om var och en!Steg 1: White boar...

Rita olika saker

Steg 1: Spawn Detta är en hjälte från helvetet som är som gift men mer badass först Rita en stark mänsklig kontur nästa kommer du rita ansiktet och alla han vita saker på hans kropp också du nu ska gå över hela kroppen som du ritade med en penna just...

Andra världskriget Era Vintage Retro mikrofon 1930-talet - 1940-talet Prop

Min fru bad om hjälp att hitta en vintage scenen mikrofon att förbättra utseendet på sin 1940-talet vintage trior, The Beverly Belles . Mikrofonen behöver inte fungera, bara används som prop och konversation lappar. Vid jakt intra-, hittade vi dessa...

Betongfundament att hålla saker på plats + misstag och lektionerna lärt sig

Betongfundament kan användas för olika saker som att hålla i spotlights, pumpar, ljus och saker som krävs för en bas att stå på plats. Jag var tvungen att göra konkreta lampor främst för mina lampor och dränkbar pump som de inte skulle hålla den posi...

Ett snabbare, enklare sätt att göra lådor

i min andra instructable att göra lådor, tekniker används för mer dekorativa lådor. Tidsbrist kan förhindra att vissa från att göra dem naturligtvis. Så måste denna instructable visar en enklare metod, som kan användas för "utility" lådor, eller...

Saker du kan göra med gamla telefoner

jag få en massa gamla elektronik från midjan lagerplatsen, allt från mobiltelefoner till datorer och skrivare. Gamla och föråldrade telefoner är en av de gamla elektronik får jag mest och jag använder dem för en mängd olika saker, detta Instructable...

LEGO Semi, Trailer, gaffeltruck och lådor

Jag byggde denna enhet i en timme eller två, och som innehöll prova olika saker att se vad jag tyckte. Jag har flera enheter såhär nu: vit med blå, röd och gul. Jag har bara visat bilder av vitt och blått, men det bör vara enkelt att ändra färgerna t...

Inversion bord, Frank hade från en gammal strykbräda & andra udda saker

detta "vänners kompatibla anges i Redneck tävlingen och Holiday gåvor tävlingen. Om du gillar detta, är din röst, kommentarer och synpunkter välkomna. Tack!Observera: det var inget rationellt eller linjär om detta projekt... som därför ganska mycket...

Lägga till en Formica topp & lådor i din arbetsbänk

Detta Instructable visar hur jag lagt en formica topp och lådor till en transportabel arbete vagn i min verkstad.I en tidigare instructable jag beskrev en bärbar damm samling system vagn som jag gjort för min verkstad. Denna vagn har blivit ett bra t...

5 billigt-som-gratis saker att göra från gamla serier

serier är en bra historia att berätta medium. Jag har samlat serier under många år, och jag har en massa oönskade serier och gamla serier dubblar som inte är värt mycket. Vad gör jag med dem? Om de är i gott skick, ska jag ge dem bort till barn. anna...

En enkel vagn eller dolly för lock plast förvaringslådor

jag har en bunt med lådor som jag hålla sig i rörelse, eftersom de framför några lådor som har nyttiga saker i dem. Jag ville hålla flytta dem alla en efter en. så jag byggde en snug lilla box vagn för den nedre rutan.Funktionen nyckel design av denn...

Gör din 3D-skrivare rita saker

Hej, mitt namn är Luke Rodley och jag är 13 år gammal.I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör skrivaren 3D dra nästan någon bild du vill bara genom att ladda ner några gratis, lätt att använda programvara. När din 3D-skrivare har äntlige...

Trådlös elöverföring (enkla saker krävs för att samlas in från skrot)

Trådlös elektricitet är något nytt och spännande. Medan dess grundläggande principer är ganska lätt att förstå det snabbt kan bli överväldigande för en vanlig människa. Jag stod inför ett liknande problem, jag hittade hela ganska överväldigande att f...

Super billigt och enkel förvaring för Lightweight saker

en quick fix för vissa saker som ständigt föll på golvet i min garderob. Jag hade sparat plastkassar som soppåsar i mitt sovrum och badrum. De höll hamnar på mina fötter i garderoben, så jag använde häftstift för att hålla dem på väggen. Var noga med...

Anpassade montering låda organisation lådor

alla gillar en organiserad låda, men affären arrangörer och korgar inte alltid passar din låda eller passar dina specifika behov.Här är ett enkelt och billigt sätt att göra papper lådor som passar dina saker och din låda perfekt, precis som du vill....

Olika sätt att ansluta till din Mac Mini

ansluter till din mac mini medan hemma eller borta avgörande, särskilt om du inte har ett tangentbord mus och övervaka permanent fästas. En bit av lingo måste vi raka behandlar vilken dator vi pratar om. Jag kommer alltid att använda "localhost"...

Hur man köper olika grejer för otroligt billiga priser! (< 20p)

Detta instructable är hur att köpa olika saker från ebay för otroligt billiga priser, inklusive p & p. Anledningen till detta verk är som följer; för att få det betyg upp mycket snabbt, en del kinesiska företag köpa olika objekt bulk, och sedan sälja...

Floating Arm Trebuchet (F2K)

Ladies and gentlemen, I present to you:FÖRST någonsin (gratis) komplett GUIDE för att skapa din alldeles egna flytande ARM TREBUCHETAv denna storlek, hur som helst. När jag var ute efter en bra uppsättning av planer för en flytande arm trebuchet, kun...

Ryggsäck arbetsbänk

Beräknad tid: 10 timmarBeräknad kostnad: $0 *Om du gillar vad du ser, snälla rösta på mig i bärbara arbetsstationer tävlingen.Hur som helst, kan komma igång.Tanken bakom detta projekt är att skapa en anpassningsbar, fällbara arbetsstation för dina sp...