Låg kostnad, ingen svets 55 gallon drum rökareAtt vara pank som själv vi alla kan fortfarande uppskattar smaken av hem rökt kött. Jag spenderade totalt $66 att göra detta rökare. Över tiden, kan jag lägga till några finesser i den. Men till att börja med, här är hur jag gjorde en låg kostnad, ingen svets 55 gallon drum rökare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

55 Gallon Drum trädgården: vi har trummor, nu vad gör vi?

Om du har tillgång till mat grad plast trummor gör de stora veggie trädgård behållare. Vanligtvis finns de för $10 till $30 per 55 gallon drum online från leverantörer och på Craig's list. Vi var välsignade för att hitta några gratis.När min man fatt...

Propan Tank aluminiumsmältverk (ingen svets).

Länge hade jag titta på YouTube klipp och läsa om människor att göra sina egna aluminium-smältverk och tänkte en dag att jag skulle gå vidare och göra min egen. Tiden gick och det fanns alltid ett annat projekt eller anledningen till varför jag aldri...

Pall / 55 Gallon Drum släde

detta projekt görs av material som kunde hittas vanligen. Det är också ett enkelt projekt ser bra ut och gör en fin slädeSteg 1: Material -snickare square-exacto kniv-sortiment av borrmaskiner-måla skrapa eller spatel-skyddsglasögon-80 och 120 grus s...

Ingen svets bälte spänne

jag personligen inte ett fan av ett spänne och tungan typ spänne och plast lås typ av har en billig känner till det själv.Detta var anledningarna till att jag gjorde mig ett spänne för min egen vardagliga sadelgjord bälte för en tid sedan. Spännet är...

Ingen svets gå kart del 1

ingen svets gå kart byggadel en video länk: http://www.youtube.com/watch?v=Qy8bPTasme8part två video länk: http://www.youtube.com/watch?v=VJaDg45xNWo...

Ingen svets Recumbent - ändringar

detta instructable introducerar vissa ändringar som gjorts till det ursprungliga inlägget för en ingen svets recumbent. Tänk på detta instructable som du skulle den kinesiska versionen av iPhone - ingenting original, bara utsänt av den ursprungliga i...

Mini ful Drum rökare (MUD)

För några år sedan köpte jag en offset rökare som någon var att bli av med. Sedan dess har jag fastnat på röka kött. Alla sorter, revben, axel, kyckling och Turkiet. Jag har sedan dess vuxit ur den gamla trogna offset rökaren och ersatt det med en 55...

Snygg och låg kostnad 55 Gallon Drum Planters

jag ville bygga några enkla, Billiga och attraktiva behållare för några fruktträd som var redo att planteras i min trädgård. Med andra handen 55 gallon mat säker plast fat och några skrot trä som jag rensade upp på hyveln, jag var kunna skapa några m...

55 gallon Drum vertikala vertikalaxlad turbin (VAWT)

detta Instructable gör att du kan bygga en vertikal vertikalaxlad turbin av mestadels återvunna material.Jag blev inspirerad att bygga en Savonius turbin från 55 gallon trummor efter att ha läst en artikel från 1970-talet kopia av Mother Earth News....

Verktyg för användning med propan Tank smältverket (ingen svets)

Under min bygga av en smältverk för smältning av aluminium beslöt jag att göra några verktyg som jag skulle behöva hjälpa mig under smältprocessen. Jag hade några skräp artiklar liggande som jag tänkte skulle vara till nytta och det fanns några som j...

Rörelse aktiverat släppa spindel, låg kostnad, ingen programmering

i detta Intstuctable jag ska visa dig hur man gör en mycket enkel rörelse aktiverat spindel som droppar snabbt och startles alla som går under, sedan dras in. Jag designade detta är en billig och praktisk elektronik projekt som en nybörjare kan göra....

Små propan Tank degeln (ingen svets)

Så jag hade gjort mig en anständig propan tank baserat, kol eldade smältverk för smältning av aluminium för hälla i göt och kastar. Du kan visa detta Instructable här propan Tank aluminiumsmältverk (nr svets) och jag hade också gjort några verktyg at...

Ingen svets cykel släpvagn

detta projekt syftar till att göra cykeln släpvagnen byggnaden lätt och billigt! Cykelkärror är mycket användbara och aktiverar cyklister att bära tunga eller konstiga laddar enkelt.Detta projekt gjordes för under 30 dollar med mestadels upphittade f...

Bygga din egen Texas Grill (55 gallon drum barbeque)

THE innehåll av detta INSTRUCTABLE var skapad av LINCOLN ELECTRIC och kom från LINCONELECTRIC.COM. JAG HELT ENKELT PASSERAR DETTA PROJEKT LÄNGS TILL INSTRUCABLES GEMENSKAPEN.http://www.lincolnelectric.com/Knowledge/articles/Content/BBQ.aspOm du är en...

Ingen svets gå kart evolution från dag ett

titeln säger allt videor inte...

Ingen svets steampunk kniv

detta är enkel och awesome. Jag gjorde ett svärd som ett häftigt steampunk praktiken vapen och nu jag ska göra en kniv.material:Kopparrör (valfri längd, någon bredd)Gorilla limClamptillbehör (aka loppmarknad gratis box skit)kopparrör cutterSteg 1: sk...

Ingen svets cykel Trailer Hitch

detta är en kompletterande instructable att nr Weld Cykelkärra. Detta instructable visar dig en snabb luftslang koppling baserat trailer hitch, som ansluter till att släp.Steg 1: leveranserLeverans listan för denna hitch är väl under 5 dollar, här är...

Ingen svets bakre hjulet enhet recumbent "la Vronimatik"

denna cykel är verkligen lätt att göra, billig, och kräver inte någon svetsning färdigheter.Framhjulet enhet liggcyklar som inte kräver svetsning är populära i instructables:Jag gjorde en själv: /Dessa framhjulet enhet cyklar är lätt att bygga billig...

Ingen svets Truck takräcke

jag har alltid viljat en rack för min pickup köpa inte ville betala det höga priset och trodde jag kunde bygga min egen ut av elektriska conduit. Jag har använt detta material innan för massor av saker och ville ge det en chans. Jag äger inte en svet...