Låg kostnad sätt att ersätta en bil trim.År sedan jag förlorade de inomhus trim till min bil. Nu har jag beslutat att göra en täckande att dölja ledningarna har jag placerat att de gamla trim skulle ha dolt.

Läs vidare för min mycket låg kostnad diy lösning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur för att ersätta skärmen på ett tunnland aspire 5336

Jag skriver detta instructable som ett löfte till en av gemenskapens teammedlemmar. Det har visat sig vara ganska tidskrävande. Det är min första någonsin instructable och där stavningen inte kanske perfekt, lite sorgligt egentligen med tanke på min...

Att ersätta en motorfäste.

Ett par månader sedan jag ersatte alla motorer fästen på min Honda Civic 1999.Under att ersätta min kamrem, åkte huvudsakliga motormonteringen fast när jag dragna muttern på gummi montera bult. Honda handboken kallas för 74Nm men bulten snurrade frit...

Enkelt sätt att ersätta en dragsko - om du har artrit

Jag bär en hel del sweatpants, shorts och hoodies med dragskor. Nyligen, jag har blivit övertygad om att det finns en konspiration på gång att göra dragskor billigare, och därför, lättare att bryta. Det finns många enkla sätt att ersätta en trasig dr...

Xbox en controller - styrspak fix utan att ersätta modulen

Här visar jag dig, Hur fixar en trasiga Xbox sticka en controller module, utan att ersätta modulen.Hoppas du förstår allt, eftersom min engelska isn´t mycket, ja.Efter min tredje controller gick sönder och jag var verkligen trött påSkicka varje månad...

Reparera din elektronik genom att ersätta blåst kondensatorer

kontroll för blåst kondensatorer i din krånglande elektronik är snabb och lätt om vet vad du söker efter. Ersätta en del på ett par dollar en bit är mycket billigare än att ersätta en hel skärm för hundratals dollar! Bildskärmar, digital-omvandlare o...

Perl program att ersätta streck i en fil

Detta är ett program som kommer att importera en fil, och sedan ta flera och ta bort bindestrecken från det. Detta är ett snabbt sätt att ersätta ett tecken i en text arkivera. Programmet är fäst....

Hur man fixar game gear skärm och ljud problem genom att ersätta kondensatorer

detta är en video lära dig vilken kondensatorer att ersätta och hur du hittar dem att reparera de ljud- och problem....

Ersätta en bil Convertible Top

en av de saker vi älskar mest om att leva i San Diego är det tempererat klimat, som kräver en cabriolet. Awesomeness cruising runt med toppen nedåt är ovärderliga, och vi plockade upp en hel del på en ' 98 Cabrio.Som de flesta begagnade bilar, det ha...

LED hack att ersätta halogenlampa lampa

demontera och hacka en Philips platt 100 Watts motsvarande glödlampa att skapa en platt lampa kan ersätta en 100 Watts halogenlampa.Steg 1: Köpa LED-lampa Köpa en platta Philips 100 Watts motsvarande lampa från Home Depot som visas. Min kostar ca $8....

Kodak Easyshare CX7300 kamera ändras för att ersätta trasiga batteriluckan.

Denna kamera är vanligt, och så är problemet med en trasiga eller skadade batteriluckan som misslyckas med att spärren och hålla 2 AA-batterier.Jag förväntar mig människor att hitta detta Instructable genom att söka efter delar till sin kamera Kodak...

Hur att ersätta iPhone 4s skärm

IPhone 4s skärm ersättning.Steg för steg instruktions video, visar hur man byter skärmen/digitizer och hur till sätta den allt ihop igen.IPhone 4s-skärmen är en komplett skärm församling vilket innebär att du inte kan ersätta bara LCD eller digitizer...

Ersätta min bil däck med en lepai förstärkare.

i år har jag använt pionjär däck i min bil. De är bra utrustning men jag går vidare till en bil automation pc som kommer att hantera mina musik behov. Jag beslutade att använda lepai lp-2020 + förstärkare för att köra min bil högtalare.Jag är inte en...

Hur för att ersätta tangentbordet på en acer aspire 5336

Jag gjorde en instructable om hur du ändrar skärmen på en acer aspire 5336 som du hittar här. Vi hittade att tangentbordet var också felaktiga efter ersättande skärmen så här är en video instructable om hur du ändrar tangentbordet lite lättare än all...

Ett billigt tillförlitligt sätt att ersätta en knapp!

precis som titeln säger, i själva verket behöver du inte köpa en ersättare knapp.Dess ett bra sätt att återvinna också, allt du behöver är några tråd, nål och fliken off en läsk kan.titta på videon för att få en bättre uppfattning om hur detta funger...

Hur till stopp den analoga spakens glidande på PSP utan att ersätta det

det enkelt, du inte behöver equiment, bara att gå till steg 1.Steg 1: Fixa det! Rulla analog pinne runt mycket tid tills det gå tillbaka till där det var! Men det kan glida tillbaka igen, så fortsätta göra det tills det tillbaka till där du vill vara...

Att ersätta en motor kylvätska (ECT) temperaturgivare (Honda Civic 1999 D15B).

Även om min ect-givaren fungerar bra, har det varit i drift sedan 1999. Jag bestämde mig för att vara proaktiv och byt givaren. Lyckligtvis år sedan jag köpte två av dessa av misstag och hade dem i lager sedan dess.Läs vidare för min sensor ersättnin...

EVB - ett sätt att ersätta hjärnan av LEGO Mindstorms EV3

LEGO Mindstorms EV3 Gyro pojken är en mycket typisk modell i demonstrationssyfte.Många killar bygga denna robot som deras första EV3 robot. Du kan styra pojken genom olika färg av färgsensor.Men jag fann det svårt att ge ordentliga instruktioner. Så...

Hjälp Sugru för att ersätta kuddar på en hårddisk låda

medan du arbetar på en annan instructable, jag tänkte på den här. Jag hade en hårddisk låda som behövde några nya kuddar.Knåda några Sugru till en platt remsa så tjock som du vill att dina kuddar varaTa ett sugrör och stansa ut små kuddarGälla din in...

Hur tar man bort framsidan av en smart-bil att ersätta strålkastare strålkastare lampor

den enkla uppgiften att ändra en strålkastare lampa i en normal bil har gjorts om till en komplicerad misär för smarta bilägare. För att få till strålkastaren eller strålkastare är det nödvändigt att ta bort hela framsidan av smarta bilen. Ändra en g...