Lågbudget-länk kostym (The Legend Of Zelda)jag älskar the Legend of Zelda spel, och trodde att detta skulle vara en rolig kostym. Vänder ut det var billigare och enklare än jag väntat. Och den bästa delen - ingen sömnad!

Outfit:
-En ganska stor grön skjorta (jag använde en kvinnors XL t-shirt-$5 på en sparsamhet butik)
-Vit undertröja (redan ägt detta från en tidigare kostym)
-Bruna strumpbyxor ($3)
-Bruna stövlar ($8, sparsamhet butik)

Tillbehör:
Skumgummiplatta för shield ($2, Walmart)
Brun Scarf ($2, sparsamhet butik)
Brunt bälte (redan ägd)
Plast svärd (eller göra din egen med extra skumgummiplatta!)
Blond peruk (om du redan är blond!)
Grönt tyg ($3/ yd - walmart)

Verktyg:
Sax
Silvertejp
Olika färgade lacker
X-acto kniv

Den huvudsakliga kostym är den enklaste delen! Lager grön skjorta över vit skjorta och bälte i midjan. Sätta på bruna strumpbyxor och stövlar. Du är nästan klar redan.

Som för ditt huvud, klippa din peruk eller stil håret till lämpliga längder. För att göra hatten, jag band det gröna tyget runt mitt huvud som en bandana och säkerhet fästs i ryggen. Sedan skär de resterande sidorna så att de bildade en spetsiga änden och häftade dem tillsammans. Det finns nog mer avancerade sätt att göra detta ser mer professionell, men Hej, detta är tänkt för att vara en enkel kostym! :)

För skölden använde jag min x-acto kniv för att skära det ur skumgummiplattan. One piece skumgummiplatta är gott, som ni kan se på bilden använde jag samma för flera andra kostymer. När jag fick önskad form, jag avses en bild av länkens sköld på Google bilder och målade design på. Ursprungligen hade jag kopplad att göra handtag av silvertejp, men senare fann en sparsamhet butik sköld med ett bättre handtag och tejpade bara min sköld över toppen.

Spänn fast det alla tillsammans, och sådär! En lätt dräkt för under $25 (eller mindre, beroende på vad som redan är i garderoben.)

Njut av: D

Relaterade Ämnen

Hur man ska spela The Legend of Zelda: Ocarina of Time på datorn

Välkommen, jag är TheGameBoy, detta är min första tutorial så behaga bli slag :)Detta är hur man spelar TLOZ OOT på din PC, UC?Steg 1: Steg 1 Ok, detta är ganska enkel. Öppna upp din web Browser och gå till GoogleSteg 2: Steg 2Skriv "Doperoms" o...

Fairy från The Legend of Zelda

det tog en stund att göra (hade att låta varje pälsen torr, och den slutliga limning), men jag tror att det visade sig ganska fint :)LED från elementärt ledde, limmas på insidan och fast genom bakre hålenvingarna är tre lager papper som ansluter geno...

Legend of Zelda: Sign

"Helt enkelt gudomlig! Oklanderligt fina! Härlig design! Framför allt snäll!" Tecken-älskare från legenden om ZeldaDetta är en instructable om hur man gör roadsigns från The Legend of Zelda. Jag gjorde är specifika för Ocarina of TIme, men alla...

Legend of Zelda, Hyrule Castle säng.

i vårt hus, vi är stora fans av Legend of Zelda. Mitt barnbarn är inte ett fan av Disney Princess, så när jag designa hennes sovrum bestämde jag mig att bygga den runt Legend of Zelda. Sängen är så coolt att jag har haft vuxna människor ber mig att b...

Legend of Zelda: Link's Hat

TJENA GRABBAR! Så är jag ett stort fan av Legend of Zelda-serien! Och jag gör en serie av hantverk anknyter till det! Någon gång, ska jag göra en spellista med det! Vänligen Visa mig en bild av din hatt!Steg 1: Samla dina leveranserSå du behöver, grö...

Legend of Zelda: Majora's Mask Replica

Majora's Mask har blivit OMGJORD! Köp den här: http://tinyurl.com/pqyjoe5Fler bilder på Mask #2 är också på min Flickr, www.flickr.com/rileyplanalpHej Instructabots!Jag skulle vilja presentera för er en guide för att göra en Majora's Mask Replica frå...

Hur man rita länk från Legend Of Zelda

jag bara börjar ut säger jag vet ingenting om LEGEND OF ZELDA! Jag ville bara försök att rita honom, det är allt.Steg 1: huvud Detta är den mest komplicerade ritning handledning jag någonsin gjort, så jag inte tänker förklara allt. Men de grundläggan...

Att göra rupier från Legend of Zelda

jag nyligen gjort några rekvisita för en lokal teatergrupp som producerar en musikalisk version av "Legend of Zelda: Ocarina tid." En av viktigaste rekvisita från alla Zelda-serien är "rupier", en ädelsten som används främst för att kö...

Legend of Zelda Ceramic Art

Jag arbetar på en stor Legend of Zelda keramik och blandteknik projekt baserat runt ett svärd prop med mer än en liten bit av magiska incorperated in i det, som kan ses i de sista tre bilderna ovan. Det är dock en annan instructable kommer i höst när...

Hur man gör en triforce Legend of Zelda halsband

idag, jag betonar över tänker vad att blogga om idag. Min underbara pojkvän spelade Legend of Zelda och sa, "gör den triforce sak!" Jag hade ingen aning vad han pratade om, så sa han, "Google det!" Så jag gjorde, och var som, "Oh!...

Woodburned Legend of Zelda box

Pojken och jag är stolt ägare till en ostadig Ikea soffbord som vi hittade på sidan av vägen. Det stora problemet med denna tabell är att den har en praktisk-dandy hylla, som gillar att samla in nästan alla små objekt i lägenheten. Det ser illa ut, v...

Batman kostym (The Dark Knight Version)

som den nya filmen kom och dess få närmare halloween har jag beslutat att börja göra en batman kostym, en från The Dark Knight! eftersom detta kommer att ta mig ett tag att göra har jag beslutat att publicera den oavslutade och lägga till det som jag...

Virka Big Kid / vuxen Legend of Zelda länk kostym

Vill du virka en länk kostym för alla större än en baby? (dessa mönster finns över hela internet) Jag gjorde Jo också, och det fanns inga instruktioner, jag hade inte någonstans att starta, så jag bestämde mig för att om jag kunde slutföra projektet,...

Om Nom kostym The Rope

starka gröna papper A1 ark - svart hårband - print och beskära tänder och ögon...

Legend of Zelda: Skyward Sword gudinnan bröstet

Lite bakgrund info:Jag hade hittat en Skyward Sword heart container halsband att ge till en vän (http://www.thepixelsmithy.com/collections/necklaces), men jag ville få fram det mest avancerade som möjligt.Så, för att göra det riktigt spelet, jag gjor...

(Voxel) DIY 3D länk (Legend of Zelda)

Detta instructable är för en Voxelized Rainbow tankstreck kan du göra din egen från perler pärlor, hama pärlor, nabbi pärlor eller någon typ av melty pärlor (helst jag använder Perler märke). Du kan titta på videon och följa med om du vill.(Vänligen...

Legend of Zelda: papper rupier

Jag gjorde detta att säga hur man gör en söta papper rupier. Allt du behöver är kartong, lim, penna, sax, en penna och en bild av en rupier! NJUT!Steg 1: Rita din rupier Vad jag gjorde skars mitt papper på mitten. Sedan drog jag två rupier bitar! Jag...

(Legend of Zelda) Hyrule sköld

i detta projekt behöver du:1). någon form av plywood2). en jigg såg av någon typ3). två såg hästar4). klämmor5). maskeringstejp6). en penna w / sharpie7). spay paint (silver, marinblå, röd och guld)8). mattkniv9). trä lim9). och bild av Hyrule sköldS...

Legend of Zelda sträng Art

Ja är detta min första Instructable så jag hoppas allt är vettigt. Du kan göra vad du ville med dessa riktningar. Min nästa kommer att vara Mario. Kan börja!Steg 1: Samla leveranser (1) Affisch skumgummiplatta(1) Picture Frame (jag använde 8 X 10)(1)...