Lager: Skelett Mask & muskel MakeupHej killar! SooOOooOo en annan Halloween titta!

Detta är lager av en människa, skelettet, musklerna och epidermis allt i en ser ut: O

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Half Skull Mask

Så i år för Halloween min familj bestämde mig att återskapa en gammal familj klä upp foto och jag skulle vara ett skelett. Inte så förtjust bär en tacky köpta skelett mask beslöt jag att göra min egen. Jag trodde inte att jag kunde göra en full skall...

Predator Latex Mask och Bio-hjälm

så att du vill vara rovdjur för Halloween, för en film, eller bara för att. Stor. Inte vi alla? Om att få en bra mask? Massproducerade som ser ut som skit, skräddarsydda de kosta en mindre förmögenhet. Bara gör din egen för billiga. De flesta latex m...

Hur man täcker upp akne, ärr och nedskärningar lätt naturliga Makeup Tutorial | DIY NINJA

Oavsett om du har ett monster gnarly finne i ansiktet, en gammal striden ärr eller om du är en total klumpig som mig och skära upp ditt ansikte av en slump på en ojämn bit trä sticker ut på baksidan av en lastbil, här smink knep kommer att rädda dig...

Draco Malfoy - Dödsätare (barn robe, mask, halsduk och andra Harry Potter grejer)

min 6 år gamla är i Harry Potter. Men han ville ha för Halloween kostym var "Draco Malfoy, som en Dödsätare". Nu är jag ganska säker på att Draco aldrig som en Dödsätare i böckerna, men det är vad han ville!Så, lappar till denna kostym är alla g...

Popup-skelett katapult

jag kommer att visa dig hur man gör ett bungee rep drivs katapult som kommer att kasta en skelett mask ur ett gömställe att skrämma din trick eller treaters.Här är vad du kommer att behöva:-Trä biten (jag använde mindre än 3 fot av trä som var rester...

Karaktär kostym smink - saker att tänka på, Tips Du kan använda!

jag älskar verkligen Halloween (.. .och bär kostymer till cons... och bara klä upp i allmänhet), så jag gå-all-out när jag kan. För att driva de vissa dräkter over-the-top och har du sett din bästa (eller värsta) det finns några underbara lilla ändri...

Fantasy pansar

detta instructable visar hur jag byggt bröstet / magen stycken för min fantasi rustning kostym. Detta kommer att likna min gatlopp instructable (kolla för att se hur man bygger handskar. Rustning i bilder ser ut som det dammiga av vad-ever, det är pr...

DE LIVE alien kostymer

de lever är en epically cheesy 80s John Carpenter film som jag älskar! Här är vad du behöver göra detta enkla men uppmärksamhet högintressant kostym:-Tom kostym mask-skelett eller demon mask-varm limpistol och lim-Akrylfärg-Crayola modell magic-pensl...

SKRÄMMANDE HALLOWEEN naglar med papper

Hi guys i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör halloween naglar med papper. Detta är en enkel instructable och lätt att göra. Huvudbilden innehåller ett skelett mask som inte görs av mig jag köpte den. kan komma att göra.Steg 1: Gör...

Photoshop Tutorial Hur att ändra bakgrunden med en massa hår som ett PRO i 5 enkla steg

Hej till alla Instructables,Jag vill dela med dig en kunskap om hur du ändrar bakgrund i photoshop, faktiskt, det finns en hel del tutorials som hade tacklat detta, men vad jag ser från dem är att de inte fokuserar mycket på detaljer, särskilt på den...

Sticksåg spegel Surround

Detta är ett enkelt projekt särskilt användbart för att använda upp hörnen och Avklipp. Varje avsnitt kan göras individuellt sedan kombineras till en dekorativ surround för en spegel, klocka, runda foto eller etc.De dekorativa mönster är graverade då...

Liemannen Animatronic

några år sedan fick jag till Halloween och bestämde jag ville göra en animatronic figur att dekorera mitt hus med. Jag var inte riktigt bra med elektronik, så jag använde vad mina kunskaper skulle göra animerade figuren. Jag bestämde mig för att min...

Enkla läder Moto E fallet

Detta är en enkel, lätt Skyddsväska för en Motorola Moto E (2nd gen) telefon, men det kan anpassas för att passa andra smartphones. Telefonen glider in och ut från toppen och är en någorlunda tight passform så att det inte kommer att falla. Utstansad...

Hunden håller en ros... Visa mig hur

Jag älskar Rotties och tänkte att en bild av en av min räddning Rottweilers (Rocky) innehar en ros skulle vara perfekt. Detta är hur Rocky och jag själv gjorde bilden.Steg 1: Fotograferar hunden.I syfte attAtt fånga exakt hur en hundens ansikte förän...

Att göra panorama bilder med någon digital kamera

min första instructable ser ut på det bästa sättet att ta ett panorama foto med flera bilder som tagits på någon digital kamera. Enskilda bilder är sys ihop till ett enda panorama foto med bild redigerande mjukvaran på din dator.Steg 1: Panoramor och...

Panorama fotografi med fri programvara och billiga hårdvara

Panorama fotografier används för att göra bilder av scener som är för stor för att passa i en vanlig kameralins eller ens för stor för det mänskliga ögat att se på en gång. Mest välkända panoramor är utomhus landskap skott av geologiska egenskaper el...

Etsning på någon yta billigt och utan att den användning av kemikalier

detta är en annan av mina egna processer att, fram till nu, jag har ganska mycket kvar till mig själv. Jag har använt Paasche air radergummit under många år, och med de flesta kemikalier, har jag vände den i lite av ett litet företag. Jag lägger lite...

CartoonFace

I den här självstudiekursen kan Eelco van den Berg du bakom gardinen att se hur han skapar sin otroliga vektor porträtt genom att göra ett foto till en "vallmo" vektor illustration.Du lär dig snabbt och enkelt Photoshop justeringar som förbereda...