Lägg till bling till din grej. (läder portföljer, telefon fall, bälten)Göra din slätt material ser bra ut!

Saker du behöver:
Köpa "conchos" på läder butiker eller hobby butiker (ca $3-4 varje)
Läder punch verktyget eller en syl.

Se Steg
Relaterade Ämnen

$ DIME ram $ Lägg till bling till din tråkiga bildram.

För detta Instructable kommer jag visa dig hur man anpassa eller lägga till "bling"till din vanliga ole' tråkig bildramen.Steg 1: Krävs material:* bild inrätta (valfri storlek men se till att din dimes passar).* dimes (eller pennies, nickels etc...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Anslut till din pc som helst!!!

Detta är en Instructable om hur du ansluter till din dator från en fjärransluten dator var som helst i världen med internet! Denna metod är rent för Virtual NNetwork Connection (VNC) utbildning och för dem som lider socioekonomiska skillnader och vil...

-= ver 2.0 =-Literally: docka din Iphone itouch ipod till din bil ljudkassett slot

Hej, detta är en uppgraderad version av min annan instructable:Bokstavligen: Docka din Ipod till din bil ljudkassett slotInstruktionerna är inte lika noggranna som min första versionen så om du är förvirrad om vad som händer, bara kolla först. Denna...

Hur man får fler besökare till din blogg med Pinterest

Av Wisestartupblog.comFöretagare över hela världen försöker alltid att växa sin popularitet och affärer med hjälp av sociala medier. Med till synes övernattning explosionen av sociala medier är en vanlig fråga som många folk alltid frågar, "Hur kan j...

Hur till bädda in en fil till din instructable

Så, när du klickar på något som liknar en awesome Instructable duär så besvikna att de har inga instruktioner att följa. Detta kan ändras, inte alla modeller behöver bilder istället de kan ladda upp en fil människor kan sedan ladda ner och använda fö...

Telnet till din Arduino/AVR!

Häromdagen var jag vill kolla på en av min AVR: s men jag var på övervåningen och Gud vet det var för mycket jobbigt att gå ner till där mikrokontroller var. Men det fanns två inaktiv datorer sitter på övervåningen bredvid min lata rumpa, så jag hade...

Få "på Star" - liknande system till din bil, gratis.

Med en billig mobiltelefon och en DTMF (dual tone multi)-avkodare, kan du få ett system att låsa upp bilens dörrar, att stänga av motorn, att utlösa siren eller horn, eller bara om anyting du kan tänka dig med fjärrkontroll (från någon plats kan du r...

Olika sätt att ansluta till din Mac Mini

ansluter till din mac mini medan hemma eller borta avgörande, särskilt om du inte har ett tangentbord mus och övervaka permanent fästas. En bit av lingo måste vi raka behandlar vilken dator vi pratar om. Jag kommer alltid att använda "localhost"...

Lägga till en kylning fläkt till din Rep-Rap (Sanguinololu)

för min första instructable, jag tänkte jag skulle dela hur jag lagt till en fläkt till Prusa Mendel vi byggt på min skola, eftersom jag hade svårt att hitta exakta instruktioner om hur man gör så. Huvudskälet till att montera en fläkt på din X-vagn...

Lägga till en personlig bild (länk) till din e-post!

Hi det!Jag skulle vilja lära dig ett sätt att lägga till en länk till din bild som du kan sätta in din e-post. Varför skulle du vill göra detta? Tja, efter användande Facebook mycket, gillar jag verkligen förmågan att se vem jag läsa eller prata med....

Lägga till dina egna spår i OpenStreetMaps

OpenStreetMaps är gratis kartor som kan användas med Garmin GPS. De kan redigeras av vem som helst med ett konto på openstreetmap.org. Tänk på dem som en karta wiki. Kev_MacD har en bra Instructable om hur du lägger till dem till din Garmin Oregon GP...

Lägga till Sugru stötfångare till din telefon fall

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Lägg till NFC till din bluetooth högtalare!

Vill du att kunna enkelt dela din BT högtalare med dina vänner?Du hatar ansluta telefonen till din BT högtalare så mycket som jag gör?1. gå till inställningar2. aktivera din BT3. Sök efter enheter4. Välj enhet5. Anslut till enhetenBleeehhh! >: PTänk...

Lägg till grepp till din plocka

okej, hur många gånger har du spelat gitarr och din pick glider ur fingrarna? Eller kanske det skiftar och gör det svårt att spela?Många gitarrister, en som jag tror var Dimebag Darrel, lägga till grepp i deras val. Jag ska visa hur man gör detta. De...

Lägga till en tredje LCD till din bärbara skärmen DVD spelare

detta skulle kunna vara 2 instructables: hacka en off-hyllan LCD skärm till ett mindre paket och lägga till en A / V-utgång till din DVD.Utgångspunkten är att jag behövde få mer än 2 skärmar för bil DVD spelare tar vi på bilutflykter.Jag använde en I...

Sync Digital ljud till din 16mm Film projektor

i detta instructable jag ska visa dig hur du ändrar en projektor Elmo 16-CL att mata sync pulser. Dessa pulser övervakas av fri programvara jag gjort ("Film-O-synkronisering) som spelar upp en ljudfil i synk med projektorn.Traditionellt, måste 16mm f...

Få livet tillbaka till din uppstoppning fästen

med alla pengar du spenderar på att få ett djur monterad, du definitivt din mount att hålla en livstid. Fästen kan försämras och spricka med tiden. Dock med lite underhåll med vanliga hushållsprodukter, kan du hålla din mount ser lika bra som den dag...

Lägg till leds till din dator Fans

gillar de fans med ljus i dem? Idag ska jag visa dig hur enkelt det är att lägga till LED-belysning till dina fans. Detta kommer att vara kort eftersom det är ett riktigt enkelt projekt. Ta en titt på din fan. Du kan bli förvånad över att finna att d...