Lägg till en Video bugg eller vattenstämpel med hjälp av endast Windows Movie Maker!Detta Instructable kommer att förklara steg för steg hur du lägger till en bugg eller vattenstämpel med hjälp av endast Windows Movie Maker! Ingen programvara att köpa! Den kabel kanaler använder en bugg eller vattenstämpel till ID deras kanal, men nyligen missbrukar sin makt genom att fylla 20% av skärmen på times - fall inte i fällan!

Du kommer att sluta med en lista i avsnittet lägga till titlar eller krediter i Movie Maker, att du kommer att kunna koppla in när som helst lägga till en vattenstämpel med någon format eller stil till din video klipp eller en film.

Se exemplet nedan, och den faktiska noteringen av nya Video bugg programmet just där i den titeln Annimation med, inom Movie Maker!:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Redigera Video i Windows Movie Maker

Denna guide kommer att omfatta hur man klipp videos, stänga ljudet i klippet, hur lägga till musik, och hur du lägger till skärmen titlar som där din video övergångar och effekter finns och hur man använder dem.Det är särskilt användbart för de som v...

Hur man gör en enkel stop motion video med Windows Movie Maker

detta är, att uttrycka det enkelt, ett fem minuters projekt jag gjorde i skolan att jag kunde sätta ihop en enkel film.Detta är några exempel på stopmotions som en vän och jag arbetade med, även om utgifterna aldrig tillräckligt med tid på dem.Min an...

Hur till redigera Video ramar

jag tänkte på bacon häromdagen och hur det finns inget som bacon att lägga smak till liv, och som fick mig att tänka på Bibeln vers "du är saltet av jorden." Så ville jag göra en video för att illustrera poängen. Jag råkade ha en kort video av e...

Göra en stop-motion video i Movie Maker

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en stop-motion video i Movie Maker. Det är enkelt och tar inte mycket tid. Kommentera om du har några frågor eller vill ha en annan instructable med mer specifika funktioner i Movie Maker.Det f...

Lägga till vattenstämpel till Video: enklaste & gratis sätt

Om du vill lägga till vattenstämpel till videor, oavsett videon är fortfarande i produktion eller laddas upp till Youtube. Denna video hjälper. Vi har introducerat två olika sätt att infoga logotyper till videor, både enkelt och gratis. Kolla upp dem...

Lägga till Text som vattenstämpel till din YouTube-videor med AVS Video Editor 7.1

Lägga till text som vattenstämpel till din YouTube-videor med AVS Video Editor 7.1...

#2 - att lägga till en vattenstämpel bild till en Video

väl jag tillbaka med min andra handledning. Här bygger fortfarande på att Ulead VideoStudio 11 men denna gång jag sjuk Visa dig hur man sätter en vattenstämpel bild ontop av dina videor. Det är en mycket enkel process men i den här videon måste du ko...

Lägg till din egen vattenstämpel & logotyp till dina foton

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du lägger till en vattenstämpel och/eller en personlig logotyp till dina foton med ett gratis fotoredigeringsprogramDet är ett sätt att inte bara skydda dina digitala fotografier online men också ett b...

Hur till återvinna utplånat eller förlorade bilder från Android internminnet

Att förlora dödlig bild från android internt minne skulle orsaka så mycket besvär och sorg. Som bilder kan bära vårda minnet eller viktig information. Således, om du förlorat bilder som lagrats på android internminne, hitta ett sätt att återvinna bil...

Göra kniv slida och förvandla din kökskniv till en camping, fiske eller jaktkniv

I denna tutorial visar jag dig hur till att göra en steath för en kniv, det tar inte mer än 15-20 minuter. Jag tror alla har dessa grundläggande saker på deras hem, saker du måste göra denna kniv steath.Om du inte förstår något bara kommentera och ja...

Konvertera recept till tjugo Minute Meals eller mindre

Denna handbok förklarar hur jag ändrade min rutin för livsmedelsberedningar och matlagning måltider med mina recept, så vidare de dagar jag inte har energin, kan jag göra hemlagad mat i tjugo minuter eller mindre. Den delar även tips för de som köper...

Hur man spara/ladda java-klasser till en ström (eller fil) i XML-format

Det finns många enkla sätt att spara eller ladda en java-klass till en ström eller en fil i XML-format. Till exempel:-Du kan använda java.beans.XMLEncoder och java.beans.XMLDecoder om din klass är en JavaBean-Du kan använda metoderna storeToXML och l...

Hur du lägger till anpassad ikon och långt namn till din CD/DVD eller USB blixt driva

Hej, i denna tutorial ska jag visa dig "Hur att lägga till anpassad ikon och långt namn till din CD/DVD eller USB blixt driva" för absoluta nybörjare.Saker du behöver:-1. en CD/DVD eller USB-2. en fungerande dator med valfri textredigerare (ante...

Lägga till Text som vattenstämpel till din YouTube-videor

Lägga till Text som vattenstämpel till din YouTube-videor...

Draperad klänning (att bära till ett bröllop eller varje dag!)

En hel del klänningar kommer ner banan för våren ' 16 använder chiffong och draperade klänningar - inspirerad av Jane Austin eran att skapa en romantisk/feminin klänning. Jag trodde detta skulle vara ett bra sätt att ha en klänning som du kan bära ut...

Lätt väg till cartop en kanot eller båt

i min Instructable "hur rad kanot" jag visa min stora tunga coleman kanot, efter att ha använt en belastning extender med min pickup i många år, jag var tvungen att räkna ut hur till sätta min kanot på toppen av min nya minibuss utan att repa. J...

Papperskorgen till gården konst eller tänka utanför boxen

mycket till glädje för barn och förtret för mina stackars grannar och zonindelning mannen, jag är en multimedia artist och en av mina favorit medier är upphittade föremål, även om jag vet att min smak inte är allas tycke jag hoppas du njuta av detta...

Smyga sprit till en ungefärlig (eller något Event/Arena)

som de flesta andra folk som lever i en större stad i USA, jag gillar ska basebollmatcher. 40.000 + skrikande fans, umgås med dina vänner, jordnötter och Cracker Jack... Vad är inte för att gilla? Åh, det är rätt. Det extremt uppblåst priset av sprit...

Hur till extraktet en bruten bult eller knacka på med (TIG) svetsare

Jag nyligen borrning/knacka blinda hål i 1/8" aluminiumplåt. Ja jag vet. Jag Knacka för 2-56 skruvar, som är bara en liten bit större än 1/16" i diameter. Jag behövde till ungefär 12 hål och naturligtvis... Jag bröt kranen. På det sista hålet. J...