Lägg till interna Bluetooth anlagen till din iPod 4Gom du är som mig, du har ofta frågat dig själv varför Apple inte har lagt till infödda Bluetooth anlagen till sin iPod linje upp. Även iPhone stöder endast mono Bluetooth!

Visst, det finns många adapter som kopplas till iPod dockningskontakt för att ge dig trådlös musik, men de är clunky, de lossnar lätt, kan inte använda dem med ditt fall och du måste ladda dem separat!

Så, här är mitt sätt att lägga till "native" interna Bluetooth stöd till 4G iPod. Samma metod kan användas med andra iPod versioner, jag lämnar det upp till dig.

Du kan också kolla in min nya Bluetooth 5 G iPod Video på iPodHackers.net

Krävs: En stadig hand och anständiga lödning färdigheter.
Åh, och du måste vara villig att leva med möjlighet att du kommer att förstöra din iPod. Jag är inte ansvarig om du skruva upp och bränna upp din iPod!

Obs: jag för närvarande säljer denna iPod på eBay (punkt 290199085046) så om du inte gör din egen, kan du köpa här!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägg till youtube-videor till din ipod gratis!

i princip jag ska lära dig att lägga till: s youtube-video till din ipod i 4 enkla steg.nedladdningar du behöverMediaStore FLV Player (valfritt)http://www.tucows.com/preview/511076Gratis video till ipod converter (Manditory)http://www.tucows.com/prev...

Rippa DVD-skivor till din iPod

någonsin haft din favoritfilm på DVD, och du vill också ha det på din iPod men inte betala $15 dollar på iTunes? Detta lätt att följa guide ger dig en enda film arkivera av dina favorit DVD -skivor. bästa av alla, detta använder alla freeware (ingen...

Att få videor från Internet till din iPod, snabb, lätt och gratis!

Ibland du se en video på YouTube, och du vill ha det på din iPod. Jag gjorde, och kunde inte lista ut det, men sedan jag gjorde, så jag beslutade att dela det med internet. Denna guide gäller bara på YouTube om du använder samma nedladdning programva...

Lägga till mer GB till din iPod Mini

min syster fick den nya Nano för sin födelsedag, jag var kvar med den 2: a gen och hennes gamla mini lögn i hennes rum samla damm!Hon fick en ny iPod eftersom sin Mini handlade upp, inte laddning, och ganska mycket inte fungerar alls. Jag bestämde mi...

Hur får man gratis musik eller videoklipp till din iPod, Zune eller alla mp3-spelare

jag älskar gratis saker! mp3ify ger dig gratis musik!GRADERA MIN INSTRUCTABLE! dess min första och jag vill veta hur jag gjorde. Låt mig veta vad jag kunde göra bättre!Steg 1: gå till webbplatsen! här är platsen! allt du behöver göra är att söka ditt...

Hur du får din ipod touch (eller iphone om du verkligen ställt till det) att sluta krascha av brist på minne

Hi, det, ipod touch och iphone-användare. OK, så im ganska säker på att ni alla har en något grundläggande förståelse för hur apple ipod fungerar, höger? Du öppnar en app. Denna app använder någonstans mellan kanske på en ipod touch 1G, 5-30MB tillgä...

Hur till vända din iPod touch till en telefon med Skype

Skype är en awesome sätt för människor att hålla kontakten och Anslut gratis. Med programmet Skype för iOS kan du aktivera din iPod touch till en telefon och ringa gratis. Allt du behöver du är en iPod touch (2: a generationen och uppåt), ett kompati...

Mod 5G Video iPod med interna Bluetooth

här är den efterlängtade 5G Video versionen av min iPod BT Mod! Om du är trött på hörlurar sladden? Vi har alla sett iPods dör en för tidig död för att någon fick sin sladd trassla in medan på löpbandet eller något och iPod går flyga!Visst kan du köp...

Hur konvertera video till Apple iPod video MP4 format

Lär dig hur du konverterar video till Apple iPod video MP4-format.Allt du behöver för att överföra din hemvideo och videofiler till din iPod är:1. AVS Video Converter http://avs4you.com/AVS-Video-Converter.aspx2. iPod kan video uppspelning med en Dat...

Göra en ficka klocka kedja för din iPod

jag gick i ett varuhus en dag, uttråkad av mig, när jag råkade några pocket watch kedjor och tänkte för mig själv: "fickur är så ålderdomlig, varför skulle någon bära en när de har iPods och iPhones?". Sedan tänkte jag, varför inte göra en ficka...

Automatiskt ta bort oönskade låtar från din iPod

denna tutorial ska show dig hur till använda din iPod för att markera låtar för automatisk borttagning så du slipper komma ihåg att göra det senare. Det är det nästa bästa att ha en "delete"-knappen på din iPod. Och inte worry detta brukar ta bo...

Ljudböcker för din iPod från inköpta böcker på CD

detta instructable är för oss som vill ha fullständig tillgång till vårt förbetalda media genom våra iPods. Jag antar att detta system skulle kunna fungera för andra bärbara enheter som fungerar via iTunes, men jag är inte helt säker.Saker du behöver...

Använd din iPod att fuska på något test!

Vi är i 2015, det finns en hel del smartwatches på marknaden. Men vad händer om du bara kunde använda din iPod nano 6g att fuska på något test? Låt oss ta reda på hur!---Varning: Jag stöder inte fusk av något slag, men eftersom människor är alltför m...

Vad göra när iTunes inte känner igen din iPod.

Så att du fått din nya iPod och du är så uppspelt att använda den. Du ansluter USB-sladden i datorn och Anslut den andra änden till din iPod. Nu stöter du på problem. Av någon anledning iTunes inte upptäcker din iPod. Du kanske tror att detta är ett...

Gratis videor för iTunes (och din iPod)

ett enkelt sätt att få gratis video och lägga till dem du iTines bibliotek. Efter det, du kan lägga till dem till din iPod (om den stöder video)* Min 1st InstructableSteg 1: Google Video Gå till Google och klicka på "mer" i den övre vänstra meny...

Polering din iPod

vi alla känner och älskar glatt, ikoniska utseendet på Apple iPod. Utformningen av deras senaste generationer av produkter är underbart minimalistisk, futuristiska, och låt oss inse det, cool-ser--det är därför (nästan) alla köper en iPod i stället f...

Hur får alla GBC spel (och DOOM) på din iPod med Rockbox!

Någonsin velat spiff upp din iPod? Ville ha svalare funktioner...? Följ detta instructable!Också: Ha tålamod med mig, jag är bara 13 och detta är min första instructable, snälla kommentar om detta hjälpte dig :DSteg 1: Få RockBox Först behöver du någ...

Få ut mesta möjliga av din Ipod - Ipod Tips

Hej alla, detta är min första instructable, och hur du får ut mesta möjliga av din ipod. Jag kommer att ge tips på vad jag har gjort på min Ipod Classic (6G). Hoppas alla gillar det. :)OBS: DETTA INSTRUCTABLE ÄR INTE KOMPATIBEL MED IPOD BLANDAR. OCH...

Hur du Mod din iPod (5/5.5 Gen)

jag ska lära dig hur man sätter rockbox, custom firmware [som den nya ipods], en bootloader och 20 spel till din ipod.Steg 1: Få Custom Firmware Första, vi måste ta reda på om du har en 5: e gen eller 5.5 gen.Obs: det inte fungerar på någon annan ipo...