Lägga till Bluetooth till en motorcykel hjälmridning min motorcykel för långa perioder utan slag eller radio fick tråkig quick. Jag började att bära min bluetooth hörsnäcka inuti min hjälm, men det var allt annat än bekväm. Så jag bestämde mig att lägga till bluetooth i min hjälm, men hjälm kit var dyra kommer över $100 +. Titta runt på amazon hittade jag ett billigt stereo bluetooth-headset för bara $25 som jag integrerade i min hjälm. Här är hur jag gjorde det.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till Bluetooth-tangentbord till Rpi2 Kali

Hej. Länge sedan gjorde jag "HacKErBox ke" baserat på Raspberry Pi 2. Nu kommer jag visa hur du lägger till en bluetooth dongle och hur man koppla ihop ett bluetooth-tangentbord till Raspberry Pi 2. Kom ihåg att detta instructable är lämplig för...

Lägga till Bluetooth till en EEGEN headset för mind-kontrollerade projekt

Det är awesome att kontrollera saker med din hjärna. EEGEN headset som NeuroSky MyndWave är tyvärr lite för dyr om du bara vill experimentera. Förra året, ville jag se vad jag kunde styra med min hjärna på en student budget.Jag kom över Frontiernerds...

Att lägga till Bluetooth till Bose QC 15 utan lödning

Jag ville lägga till Bluetooth i mina hörlurar nyligen. Från början tog jag till googles att hitta en officiell adapter, tänkte det skulle vara en diskret adapter som ansluts i. Det finns inte. Det finns en instructable på eftermontering dessa hörlur...

Hur man lägga till Bluetooth kontroll till ditt Lightning moln

Vi kommer att lägga Bluetooth Low Energy control till Lightning molnet vi gjort tidigare. Du kan använda denna metod för att lägga till Bluetooth kontroll i alla Arduino projekt, bara utelämna de sista stegen.Steg 1: Samla material 1. Arduino. För de...

Lägga till Bluetooth 4.0 till din Arduino projekt [IoT] - kontrolleras av Smartphone

Vi är grupp av internet saker entusiaster som älskar hacka ihop olika enheter. Kolla in vårt nuvarande projekt på vår hemsida och ta en titt på denna guide i ett annat format på vår blogg.Steg 1: IntroduktionArduino är en cool plattform eftersom du e...

Lägga till Bluetooth-stöd till din bil

Jag har precis köpt en begagnad Toyota Matrix 2011 och har en AUX-port för att koppla in din telefon eller MP3-spelare så det spelar på bilradion. Det är en bra funktion och jag har använt det men audio kabeln är irriterande och är alltid i vägen. Ja...

Lägga till en högtalare till din bluetooth-högtalare.

Hej alla,Idag kommer jag att visa dig hur du lägger till en extern högtalare till din bluetooth-högtalare. Sedan om du vill, kommer du att kunna stänga av din bluetooth högtalare samtidigt som fortfarande använder din auxilary högtalare eller högtala...

Lägga till enkla Bluetooth till Arduino

Ibland när du först startar ett nytt projekt, det finns en hel del felsökning går på, och med en Arduino plattform, med hjälp av serieporten för att spotta ut data kan vara ett mycket användbart verktyg. Tja vad om det finns inget utrymme att ansluta...

Att lägga till internal(ish) Bluetooth till en bärbar dator

fyllning bluetooth i en laptop som inte var riktigt tänkt att ha det utan att någon av den pesky lödning.Steg 1: Idén jag nyligen renoverade min laptop och efter att lägga till interna wi-fi bestämde jag mig för jag ville bluetooth in där också. Efte...

Att lägga till inre A2DP bluetooth för Ipod Mini (2G)

efter att ha läst dokumenterade processen att lägga interna bluetooth till 4G och 5G iPod av Fstedie jag gick om att räkna ut hur man få det att fungera för 2 G Mini. Slutresultatet är en helt oförändrat letar Mini som har A2DP stereo bluetooth. Best...

Lägga till en ljudbok till en iPhone

Det enkla sättet att läsa in en ljudbok på en iPhone är att använda dra-och-släpp ersättning för iTunes, som Kopia Trans, och sedan använda en ljudbok spelare app. från Apple store för att spela upp filerna. Hoppa direkt till steg 11 för dessa lösnin...

Lägga till ljudeffekter med motorcykeln elektriska

lägga till något ljud du vill din elektrisk motorcykel med vissa bärbara högtalare och en MP3-spelare!Steg 1: Ladda ner MP3s Hämta några roliga ljudeffekter från internet, använda en ljudeffekter CD eller gå ut och spela in din egen.Bara få några lju...

Att lägga till trådlös kontroll till Monkey ljus M232

detta instructable leder dig genom att lägga till en trådlös fjärrkontroll till din befintliga Monkey ljus M232 cykel lampor. Jag älskar dessa lampor - 42 rad mönster, massor av olika färger, två Ljusstyrkeinställningar och låg strömförbrukning. Men...

Att lägga till RCAs till en standard bil huvudenhet

om du vill uppgradera ljudsystemet i bilen genom att lägga till en sub woofer eller högtalare drivs av en extra förstärkare utan att behöva få en ny huvudenhet då förhoppningsvis detta bör hjälpa dig :)Jag bestämde mig att hålla min standard huvudenh...

Hacka en USB-hubb för att lägga till interna portar till en Toshiba Satelite (eller andra laptop)

Okej så några av oss är trötta på alla våra minnen och trådlösa donglar hängande utanför vår laptop hela tiden!på de flesta bärbara datorer detta kan enkelt tas om hand vid modding av modet i din bärbara dator - vi kommer att göra det bara med USB så...

Hemautomation - lägga till reläer till Arduino

Hur du väljer reläer – handlar om makt.När du väljer ett relä för anslutning till din Arduino måste du övervägaen) makt (spänning och ström) vad du vill slå på och av ochb) makt (spänning och ström) krävs för att driva reläet (dvs. att vitalisera rel...

Hur till ren motorcykel gastankar

rengöring stål motorcykel gastankar kan vara en mödosam uppgift om du inte vet hur man gör det men i verkligheten är det jättelätt om du tar alla säkerhetsåtgärder. Eftersom detta skulle inkludera både syra och vatten bör du komma ihåg att lägga till...

Att lägga till rörelsekontroll en projektion klocka

mål: lägga till en rörelsesensor som tänder upp klockan på natten när den upptäcker rörelse och göra bakgrundsbelysningens ljusstyrka manuellt justerbara.Varför: Jag har bara några krav på en bra säng-side klocka. Det måste vara väl synlig, men inte...

Lägga till 3D interaktion i din app med OSC

om din app använder öppna ljud kontroll (OSC), det är lätt att få det att fungera med gester. Och fri alltför.Antoine Rennuit, teknisk produkt ägare på SoftKinetic, gjorde denna bro på sin fritid att göra det enkelt för människor som skapar, göra ell...