Lägga till en dragkedja i en sticka kåpa...... det kommer att ge det en kant och massor av möjligheter. Du kan även välja att använda en dragkedja med en annan färg!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till en dragkedja till dina Jeans

nyligen, jag har försökt att flytta från skinny jeans till boot cut, men jag egentligen inte vill spendera pengar för att ersätta alla mina jeans. Jag bestämde mig att lägga till en dragkedja i botten, bara för att göra dem lite mer löst. Jag la mig...

Ull cykling Jersey: Lägga till en dragkedja

merinoull är ett utmärkt material för svalt väder utomhus slitage eftersom det är lätt, fukttransporterande och fortfarande innehar dess isolerande egenskaper när de är våta. Till skillnad från andra ull, merinoull är inte "stickigt" på huden oc...

Lägga till Real Guide knappen Homebrew Xbox 360 Arcade Stick

De första arkad pinnar jag gjorde för 360 används trådbundna styrenheter och behövde verkligen inte ge någon feedback om status för anslutningen som controller så min "Guide-knappen" var alltid bara en standard gröna tryckknappen. Men trådbundna...

Lägga till en fläkt till en dator kylare - inga skruvar krävs

problemet: Jag har (hade) ett moderkort på min filserver med en fläktlös kylfläns över vad jag tror är nordbryggan. Enligt sensor programmet (ksensors) hade jag kör i Fedora, höll moderkort temperaturen runt 190F. Min laptop blir inte att heta! Jag v...

Att lägga till djup (och skryt) till IKEAs annars platt sexkantiga Hönefoss speglar

IKEA gör några trevliga och avgjort inte vanligt torget speglar namngivna "Hönefoss." De är sexkantig form och kommer i en låda med 10 för $15 (5 varje i två olika nyanser av brunt). Du kan läsa allt om dem på IKEA "Speglarna ser ganska bra...

Lägga till glam i din tråkiga håraccessoarer med enkel DIYS

Är du uttråkad av plain svart och vitt hårtillbehör? Idag delar jag några lätt DIYs att piffa upp tråkiga hårtillbehör till glamorös och kära. Rhinestone håraccessoarer kan kostar mycket men när du DIY dem är det bara en bråkdel av pengarna. Dessa id...

Lägga till en gitarr rem till tangentbordet

i detta instructable jag kommer att lära dig hur du lägger till en gitarr rem (eller rep) till tangentbordet för användning i vissa spel... och bara för att se cool.Steg 1: Ta den isär. Om du vänder ditt tangentbord, det bör allt från 6 till 15 skruv...

Lägga till funktioner och ladda kameran "Disponibel"

har du någonsin känt skuld när du använder en "engångskamera"? Väl inte mer! Detta Instructable, vi kommer att lägga till funktionalitet till din engångskamera genom att lägga till:1. en förmåga att ta flera exponeringar på en bildruta i filmen,...

Lägga till en extern Trigger Port i din kamera Flash

Hey folks,Så, för människor som är kryddat i fotografi, du förmodligen vet att när använda Speedlite blixtar på konsument-grade kameror, kameran kan bara synkronisera blixten upp till en hastighet runt 1/160 sekund. Detta är ett problem om du vill gö...

Lägga till en Flip knapp till en Quadcopter

Många små quadcopters använda en av de två joysticks för att kontrollera volter (vanligtvis pitch/rulle stick). Att trycka ner på minnet aktiverar flip läge, med riktningen av flip kontrolleras av riktning pinnen sedan flyttas. Detta system fungerar...

Lägga till dubbla priser för en sändare kanal

Att kunna styra den maximala resor eller ändpunkten för en kanal kallas brukar dubbla priser. På ett flygplan, kan det användas för att begränsa resa av en yta att göra flygplan lättare att kontrollera för landning och ta av. De kan sedan utvidgas fö...

Lägga till en spetsad tillbaka till A Dress

jag har en prinsessa svetsande klänning som jag älskar, men som är lite för bred för mig. Jag ville att den passar bättre genom torso, midja och höfter - så jag bestämde mig att lägga till en back snörning att försiktigt dra klänningen till en bättre...

Lägga till ett internt batteri i en elektronisk leksakspiano

Om du har en gammal-skola toy piano kan du stöter på problem som den behöver ett stort antal AA batterier för att fungera. Min Bontempi GT 509 piano krävs 6 AA-celler. Köpa 6 alkaliska AA-batterier verkar * mycket * slöseri för mig och att ta ut så m...

Att lägga till hård driva utrymme till din bärbara dator

jag är säker på att många av din bärbara är full eller nästan full och vill ha ett lätt sätt att lägga till mer utrymme på hårddisken i din dator. Jag brukade hålla en USB-enhet i hemmet för säkerhetskopieringar tills nyligen, när jag var tvungen att...

Lägga till riktiga strängar i en Guitar Hero controller - OpenChord.org

idag vi kommer att visa dig hur ändrar en Ashley Rock Axe eller liknande "guitar hero controller byggd av en riktig gitarr" till en controller som tillåter dig att spela gitarr hjälte/Rock Band med riktiga strängar och band, så att du kan öva ri...

Agregando ruedas a la mesa (lägga till hjul till tabellen)

Mi mesa de trabajo hecha por mí hace unos 10 años es útil, transportabla, plegable, multipropósito. Pero es pesada para moverla yo solo de un lado en otro, y pensé que sería lindo agregarle ruedas. Los requisitos eran: fuertes, colapsables, baratas y...

Lägga till en intern mikrofon till en xbox 360-handkontroll

denna tutorial ska show dig hur man installerar en intern mikrofon till din xbox 360-handkontrollen. Detta kommer att göra med ett headset till det förgångna.VARNING! DENNA MOD KOMMER ATT OGILTIGFÖRKLARA GARANTIN OCH HANDKONTROLLEN KAN SKADAS I PROCE...

Lägga till EL wire till en kappa eller andra plagg

som upplysta kostymdesigner, jag får många frågor från människor som vill veta hur man gör sin egen EL wire dräkter. Jag har inte tid att hjälpa alla individuellt, så jag tänkte jag skulle konsolidera mitt råd till en instructable. Förhoppningsvis hj...

Lägga till en AC-adapter till en batteridriven enhet

med en ny baby, vi förvärva ett häpnadsväckande antal batteridrivna enheter--bouncy säten, gungor, aktivitet byglar, mobiler,...-- och bränna igenom en ännu mer häpnadsväckande antal batterier. Nu vet jag varför Costco säljer de enorma paket av AAs.M...