Lägga till en extern antenn till en tydlig Motorola CPEi25150Clearwire erbjuder för närvarande inte de modem som har en extern antenn port. Tillsammans med en riktad WiMax utomhusantenn, kan du förbättra din anslutningskvalitet och hastighet med denna ändring.

Reservdelslista:
- Murata Probe - MXHS83QE3000
-Varmt lim
-Utomhus fått SMA kabel
-WiMax utomhusantenn

För att se högupplösta versioner av bilderna som används i denna tutorial, gå till http://www.flickr.com/photos/harrisonsand/sets/72157624986954231/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till en extern antenn till Arachnio

Arachnio är en Arduino Micro varianten med inbyggt WiFi via en ESP8266. Den medföljande antennen är en tryckt antenn som är bra för många tillämpningar. Vissa program behöver dock något bättre. Detta instructable visar dig hur du ansluter en extern a...

Lägga till en MCX typ antenn uttag i en Dell Inspiron 1501

jag letade efter ett sätt att ansluta en hemmagjord "cantenna" till min laptop internt trådlöst kort. Jag hittade den här instructable: men som du kan se, författaren använder en SMA-kontakt, som projekt från sidan av laptop fall. Jag ville ha e...

Lägga till en trådlös antenn till din eeepc 900a

detta instructable visar hur du installerar en trådlös koppling till din eeepc, lämplig för antenner och sådant.Så låt oss säga att du har en eeepc 900a (eller andra boken av "netto" sorten). Den har en okej trådlösa kort, men inte mycket annat...

Lägga till en extern Trigger Port i din kamera Flash

Hey folks,Så, för människor som är kryddat i fotografi, du förmodligen vet att när använda Speedlite blixtar på konsument-grade kameror, kameran kan bara synkronisera blixten upp till en hastighet runt 1/160 sekund. Detta är ett problem om du vill gö...

Lägga till extern Mic-uttaget för Canon T1i / 500d

Canon T1i / 500d är en bra kamera som kan ta några bra video men det inte kom med en extern mikrofon-uttag. Detta innebär att du måste använda den lilla inbyggda jack eller en extern audio recorder. Efter att titta på några videor på youtube av andra...

Lägga till en antenn till en underpowered Router

jag har en D-Link router av typen 2,4 gHz. Den stöder 802.11b och jag använder det för alla av de bärbara datorer jag reparera och testa. Jag vill ibland driva signalen till andra änden av huset, och jag valde att göra detta, snarare än att köpa en n...

Lägga till en extern strömkälla till en billig USB-hubb

En dag fann jag mig i behov av en USB-hubb med en evig strömkälla men när jag gick till en butik jag kontrollerat de kan vara ganska mycket dyrare än de som inte ha\ve extern strömförsörjning. Ingen big deal, jag ska bara genom en billig en och lägga...

Lägga till en antenn uttag till en USB WiFi-Adapter

jag vet att det finns gott om WiFi Dongle ute med SMA-kontakter (eller mindre) men jag ville ha något kraftigare och vattentät...Steg 1: Hitta en dongel och Box Använde jag ett par gamla Microsoft USB trådlösa nätverkskort. De verkade ha bättre räckv...

Att lägga till extra ingång (för en mp3-spelare) till en gammal AM lastbil Radio

detta är en mycket enkel hacka som gör att din äldre radio att spela från en AUX-ingång.I mitt fall, jag använder radion från min ' 66 Ford lastbil och med indata till lyssna till musik från en mp3-spelare. Radion är ungefär lika enkelt som det kan b...

Lägga till diod-klippning snedvridning till en gitarrförstärkare

här är ett relativt enkelt sätt att lägga till några "bita" i din gamla gitarrförstärkare.Förstärkaren överväxel och snedvridning uppnås vanligen med signal klippning--trycka vinst tills signaltopparna huggs av. "Riktiga" tube overdriv...

Lägga till Radio i en Syma S107 IR-helikopter (eller någon annan IR-enhet)

fjärrstyrda helikoptrar och andra leksaker har blivit otroligt avancerad för ett mycket lågt pris, detta är delvis tack vare den enorma mobila enhet marknaden, vilket har drivit teknik i små hög energi batterier framåt och förhöjd produktion av micro...

Att lägga till Arduino webbaserad OSD knappen fjärrkontroll till kameran SuperCircuits PC165DNR

Super kretsar PC165DNR kameran är en mycket låg ljus färg videokamera som är utmärkt för användning med ett teleskop eller för allsky meteor capture. Den har knappar som gör att användaren kan ställa in olika exponeringstider och het pixel blockering...

Lägga till USB-portar i PCI-kort!

Som inte kunde använda fler USB-portar? På allvar...Använda ett PCI USB-kort och vissa Pin huvuden, var jag kunna lägga två fler portar till min USB-kort, ger mig totalt sju portar!Låt roligt börja!Vänligen Betygsätt & kommentera!Steg 1: delar!!! 1 V...

Lägga till en USB Power Port till en 10/100 Switch

Jag vill starta några projekt med Arduino och IoT, så de första sakerna jag behöver är en Arduino ombord, en Ethernet-shield och en strömbrytare att ansluta den till nätet. Jag behöver också en strömförsörjning för Arduino styrelsen, och jag tror att...

Lägga till Bluetooth till en EEGEN headset för mind-kontrollerade projekt

Det är awesome att kontrollera saker med din hjärna. EEGEN headset som NeuroSky MyndWave är tyvärr lite för dyr om du bara vill experimentera. Förra året, ville jag se vad jag kunde styra med min hjärna på en student budget.Jag kom över Frontiernerds...

Att lägga till extra kylning till ibook g4/macbook

Tja, detta började både med min döda xbox och dremeling det i hälften och när jag nyligen tog min ibook isär att ta av den termiska pad och ersätta det med termisk pasta (roligt, jag trodde det skulle ha termisk pasta redan). Väl misslyckades detta e...

Ett enkelt tips att lägga till en termometer till din digital multimeter

du kan få en digital multimeter för smuts billiga nuförtiden. Idag ska jag tala om att lägga till en termometer funktion till dessa billiga multimetrar med minsta externa komponenter och utan att påverka funktionaliteten i mätaren själv. Nyfiken på h...

Att lägga till ICSP header till din Arduino/AVR styrelse

så du kanske har spelat med Arduino's, eller snarare Hackduino. Om du gjort din egen Hackduino eller liknande projekt, kanske du undrar hur du lägger till i ICSP huvudet. I grund och botten gör med ICSP-huvudet att du kan använda en extern programmer...

Lägga till en iPhone Dock förbinda till en kartong iPod Boombox

jag vet, jag vet vad du tänker... inte en annan ipod högtalare/USB-laddare, rätt? Tja, ville jag dokumentera min ansökan med en iPhone och med dessa ThinkGeek högtalare. Och det råkar vara så att det finns en ThinkGeek tävling pågår!Detta instructabl...