Lägga till en router till en tabell sågEn router tabell + router kom till försäljning lokalt (liknar detta en), så jag plockade upp men hade inte väntat bara hur mycket utrymme det skulle ta på min arbetsbänk. Dock har min tabell såg en extension som inte verkligen gjorde något annat än att tillåta mig att skära stort lager. Lyckligtvis (eftersom jag inte mäta det i förväg), tabellen router jag köpte var en bra match, och så jag byggde en ram för att hysa den, kastas de ben som kom med i tabellen, och dök det på plats. Det fungerar som smort - det gjorde det verkligen lätt att göra en mallet, t.ex.

Instruktioner om hur man gör hela själv (t.ex. om du redan har en router), kolla in Mathias Wandel version. Egentligen, om du inte har sett hans webbplats innan, gör dig själv en tjänst och ta en titt runt - massor av fantastiska saker där.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till en router tabell med dammsamlare din tabell såg

Detta Instructable visar hur jag ändrade min bärbara tabell såg att ersätta tabellen rätt förlängning med ett gångjärn router bord. Den svängbara tabelldesignen ger enkel åtkomst till ändra routern bitar och justera bitdjup. Avsnittet router är också...

Lägga till en antenn till en underpowered Router

jag har en D-Link router av typen 2,4 gHz. Den stöder 802.11b och jag använder det för alla av de bärbara datorer jag reparera och testa. Jag vill ibland driva signalen till andra änden av huset, och jag valde att göra detta, snarare än att köpa en n...

Att lägga till en låda i ett IKEA kök ön

Räknaren små IKEA representerar ganska mycket hela mot rymden i min lilla lägenhet kök. Den har tjänat mig väl för över ett år men jag gör massor av matlagning och jag verkligen behövde mer lagringsutrymme för husgeråd, etc. Jag har alltid bara använ...

Lägga till ett hänge ljus någonstans... med INSTEON, ju

när jag flyttade in i mitt nuvarande hem, jag ville verkligen lysa platsen upp på natten. Det finns fönster på nästan varje vägg i varje rum vilket gör platsen mycket ljus under dagen, men att ljus bleknar snabbt som solen går ner. Det fanns två infä...

Adaptiv Legal / advokat / Banker / fastigheter dokument - att lägga till initialer och signaturer i Word

i tidigare versioner av Word som du använde för att lätt kunna ändra sidhuvuden och sidfötter att visa olika saker på särskilda sidor. Jag grunda ute den hårda vägen den nyaste versionen av Word inte gör det så lätt. Efter dregging igenom massor av l...

Lägga till en korsett tillbaka till din klänning (VOW förnyelse upplagan!)

Inte älskar du när du är klä shopping och du hitta den perfekta klänningen!? Jag menar, klänningen som ganska mycket har en Gloria hänger på det och ljus fallande från ovan skrek, "Plocka mig!"Sedan prova du det på, bara för att finna att det är...

Lägga till en extern Trigger Port i din kamera Flash

Hey folks,Så, för människor som är kryddat i fotografi, du förmodligen vet att när använda Speedlite blixtar på konsument-grade kameror, kameran kan bara synkronisera blixten upp till en hastighet runt 1/160 sekund. Detta är ett problem om du vill gö...

Lägga till hörlursuttaget i Bop det och växla på/av primära högtalare

min första Bop det inte bara hade den distinkta äran att vara min favorit leksak, en som jag spelade med varje dag i timmar medan pacing runt huset i koncentrerad trance, men även haft äran att vara mina föräldrars minst favorit leksak. Varför skulle...

Lägga till lådorna i din arbetsbänk

Detta Instructable visar hur jag lagt lådor till 2 x 4 arbetsbänk för att bättre utnyttja utrymmet under arbetsbänken.De principer som diskuteras i detta Instructable bör tillämpas på nästan alla arbetsbänk eller andra slutna utrymmen.Innan du gör de...

Lägga till en krets till din bil

Kanske är du också i en situation där du vill att vissa extra funktioner i bilen.Bli det en extra utgång, en central dörr låsa systemet eller en integrerad kaffebryggare.I detta instructable jag vill visa dig hur man korrekt lägger en ny krets till d...

Lägga till en trådlös antenn till din eeepc 900a

detta instructable visar hur du installerar en trådlös koppling till din eeepc, lämplig för antenner och sådant.Så låt oss säga att du har en eeepc 900a (eller andra boken av "netto" sorten). Den har en okej trådlösa kort, men inte mycket annat...

Lägga till en intern enhet i din CD-däck

detta instructable är ett resultat av behovet att ersätta en rack mount CD-spelare i våra kyrkliga gymnasium. Utrymmet används för olika evenemang: möten, program, middagar och vår årliga AWANA karneval.Vi tänkt på att använda en bärbar MP3-spelare,...

Upcycled Parsons tabeller till Lego tabell

min favorit liten pojke har varit sugen ett lego bord ett tag och priset på nya har blitt drivande jag tokig. Jag har tittat på design online och hittade några intressanta sådana men kostnaden kom till samma pris som att köpa en ny. En vän gav mig tv...

Lägga till MIDI-port till tangentbord

Att ha en MIDI-klaviatur kan du styra digital audio arbetsstationer (DAWs) som Pro tools, FL Studio, Ableton Live, etc. Det kommer också, ansluta till en mängd olika MIDI-redskap som tabell top syntar.Denna handledning är användbar för dem som redan...

T.E.E.T.H. - att lägga till IOT i ditt hem med Intel Edison

TÄNDERNA står för Timer uppmuntra alla att hälsa. Den använder Intel Edison styrelsens liten formfaktorn för att uppgradera din Tandborsthållare till en IOT hem apparaten. Denna smarta uppgradering är bra för hälsomedvetna folk, de under dental tills...

Hur man SSH och lägga till anpassade teman i A Jailbroken iPhone/iPod Touch

som anges i titeln, jag ska visa dig hur SSH och lägga till ett anpassat tema i en jailbroken iPhone/iPod touch. Du kommer att behöva ladda ner WinSCP: http://www.megaupload.com/?d=0G93HH2U (det finns inga virus jag lovar.)Steg 1: Jailbreaking din iP...

Lägga till bilder i ett album

efter att göra ditt fotoalbum (du kan köpa ett kit från http://tamijo.com/kit ) kommer du vill lägga till några bilder! Du kan följa detta Instructable för att få en vacker album. Du kan lägga till så mycket eller så lite som du vill ha till ditt alb...

Lägga till ljus till din modelljärnväg / järnväg.

En guide till att lägga till belysning en modelljärnväg, eller faktiskt alla små projekt (men jag fokuserar på modellering för detta instructable). Enkel och snabb, är en trevlig liten extra touch till din layout. Det är också riktigt billigt (att lä...

Arduino och Visuino: Använd PCF8574/PCF8574A I2C GPIO att lägga till fler digitala kanaler till Arduino

Oavsett hur många portar en Arduino styrelsen har, de verkar aldrig att vara tillräckligt för de coola nya projekt du har i åtanke ;-). Lyckligtvis finns det en lösning. Arduinoen har både I2C och SPI stift, och det finns ett antal I2C och SPI GPIO c...