Läkare som böja halsbandJapp jag gillar Doctor Who, är det någon chockad? Min första läkare var Christopher Eccleston och även om han alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta min favorit läkare är Matt Smith. Jag älskade bara hans påhitt och jag gillade verkligen förhållandet mellan honom och Rory och Amy. Därför denna vecka bestämde jag mig att göra ett halsband att hedra min favorit läkare. Som ni ser kunde jag i teorin gör en anständig kön bytte cosplay av honom.

Detta halsband design är mycket enkel att göra och kräver några material. Dessa skäl har jag funnit dem ganska beroendeframkallande, jag gjorde tre i 2 timmar... Och för närvarande på grund av olika band på craft store det är en del av mig som undrar om jag kunde göra en att gå med varje outfit...

Min favorit är en Doctor Who att hedra personligen, men den svarta med silver kedja har en riktigt fin effekt med en fancy blus.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en läkare som fågelskrämma

i den nya serien 3 av Doctor Who, en tvådelad berättelse "Mänskliga naturen" och "familjen av blod införa en ny fiende av läkaren, fågelskrämmor. Animerade fågelskrämmor väcks till liv av familjen av blodet som sin personliga armé. Egentlig...

Läkare som "Något blått" TARDIS skor!

Läkare som "Något blått" TARDIS bröllop skor!Varje bröllop behöver liteNågot gammalt, något nytt,Något lånat och något blått!Detta är ett perfekt komplement för blue för denna speciella dag..... .eller bara totalt läkare som Geekery att bära någ...

Hur till läkare som-inize ditt rum

en hel del människor är whovians och kärlek läkare som jag kommer att förklara hur man-göra en väggmålning av insidan av TARDIS på väggen-gör en läkare som tema penna innehavaren-Hur man gör en Bowie formad kuddeSteg 1: Få lite papper Du kommer att b...

Zombie läkare som

docotor som zombie kostymbehövsgamla tweed jacketvit skjortaslips typ flugahemgjorda blodplast hjärnan & huvudet bandetplast hjärtaSonic skruvmejselSteg 1: först få plastc hjärnan och göra två slitsar i och mata huvudbandet igenom,sedan en gång på hu...

[WIPstructable] Läkare som-inspirerade media möbler

WIPstructable?Jag har försökt att spendera mer tid på Instructables kliniken nyligen att försöka hjälpa (och lära sig!) hur man gör Instructables bättre i allmänhet och även om det verkar fungera projekt postat på kliniken är redan "gjort": till...

Hur man gör en läkare som kuvert

i den läkare som är omöjligt Astronaut episod tecken gavs en mystisk och anonyma kuvert. Så jag tänkte det skulle vara häftigt att lägga ett brev i att ge till en kollega fläkt. Jag ville dock kuvertet att titta så autentiska som möjligt, som tog lån...

Läkare som halsduk

som en läkare som fan du kan vill (behöver) tom bagare halsduk, jag verkligen gjorde. Jag letade online och ville inte betala för den. Jag fann det billigare att köpa förbrukningsartiklar och så det själv och det är lite av en prestation. Njut avSteg...

Läkare som Shadow Box

jag redan gjort rutan skugga efter tänkande belastande upp den här så jag hoppas min riktningar förklara nogMaterial:•Shadow låda•Paint-svart, ljus & mörk blå, lila, rosa, röd, vit och blå tardis•Paint borstar•en liten klocka med kedja (valfritt)färg...

Läkare som dagbok

här är en stor gåva för den läkare som fan i ditt liv, en läkare som Tardis dagbok. Om du har sett de läkare som episoder du är förmodligen bekant med floden låtens dagbok. Det som ges till henne av läkare att hålla koll på deras möten och äventyr ti...

Läkare som tionde Doctor's 3D-glasögon

Hej, alla! För min första instructable, jag gör 3D-glasögon baserat på de som bärs av David Tennant i läkare som serie 2 finalen tvådelat Armén av spöken/Doomsday. Medan Eleven är och kommer alltid att vara min läkare, jag nyligen började åter läsa e...

Läkare som floden låtens TARDIS Journal

detta är inte en fullständig instructable bara några puctures av detta gjorde jag, det är bara några ilustration kartong för större delar och vissa blå skummande för detaljer, jag använde torr pensel teknik för att simulera vittring, "gråtande angel...

Läkare som tid herre/dam huvudbonad

Ett bra tag, jag har velat ha en tid herre/dam huvudbonad. Jag har försökt att hitta mönster eller instruktioner men det finns mycket få. Så jag bestämde mig att göra min egen instructable, mer eller mindre beroende av en tid Herren headress i fjärde...

Läkare som revolverman kostym

Min post för superhjältar och skurk tävling, revolvermannen från läkare somSteg 1: Min revolverman kostymDe saker du behöver att göra denna kostym är ett par ark kartong, en nerf Bullet bälte, om du har en nerf vulcan, det kommer med en, en långärmad...

Hur man gör läkare som är psykiska papper

jag gjorde en sonic skruvmejsel ett tag tillbaka och jag tänkte som läkare som psykiska papper skulle gå bra med det! Så jag trasslat runt ett tag och fick äntligen se rätt till den. Följ dessa steg om hur man gör det själv!Steg 1: Vad du behöver Beh...

Läkare som TARDIS Journal

här är hur man gör en läkare som TARDIS anteckningsbok. Du Will Need: En anteckning bok-alla storleken nog användas att täcka minst en sida av Obs boka lim (PVA fungerar bäst) blå färg (TARDIS blå om du kan få det) svart måla vit färg eller flytande...

Läkare som choklad godis

Jag nyligen gjort över 100 av dessa för presenter med hjälp av Läkare som Ice Cube fack från ThinkGeekJag gjorde dem med 8 olika fyllningar från recept jag hittade på nätet:Brasilianska kokos (Beijinho de kokos)Hallon choklad tryffelMjölkchoklad (och...

Läkare som klockan

jag väntar på säsong 8 och eftersom jag har lite ledig tid jag gjorde denna dw klocka från gamla barbie klocka som jag har hittatJag har egentligen inte tid så detta instructable kommer att vara kortSorg för detSteg 1: Du behöver -Pc eller tablett me...

Mini papper som star bottle halsband/berlock

Detta är en enkel och lätt men bedårande idé. Jag gör detta halsband att ge som en födelsedagspresent.Steg 1: Vad du behöver -Remsa av papper för att göra origami stjärna.-Liten flaska (jag tog min i en lokal butik, var fyllning med små plast inredni...

Läkare som Tardis Costume

The Calgary Comic Expo kom och min son ville gå i kostym i år. Jag hade bara två veckor att arbeta med detta innan mässan så jag hade att komma med något snabbt. När jag frågade honom om han ville gå som Tardis från Dr som fick jag ett stort Ja!Denna...