Långsam bryggt kallt kaffeMedan jag älskar att vara alla techie och sådant, fungerar vissa saker bara också väl inte för att vara enkel. Långsam bryggt kallt kaffe är en av dem.

Här är allt du behöver:

  • en stor container/kanna
  • nymalet kaffe
  • filtrerat vatten
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kallt kaffe drycker utan särskild utrustning

bli trött på att betala $5 en pop för en kallt kaffe drink, jag satt om att lära sig hur jag kan göra min egen. Den enda frågan var, jag hade ingen espressomaskin, jag vill inte heller särskilt en. Gjutning på webben, som bestod av frågar en online-v...

Kallt kaffe med alla återvunnet utrustning. Billigt billigt billigt

Tja, detta är min hemlighet såvitt jag vet. Det avvanda min off Tim Horton's, och räddade mig lite pengar.Kallt kaffe, IMO, är ganska bra men det är svårt att slå en Timmy. Detta kaffe bidragit till att bromsa mig mycket på Timmy.Vad du behöver.Kaffe...

Frofee! (Fryst och kallt kaffe)

Någonsin varit sitter i den heta brännande solen, drömmer om fin kall sommardrink? Tja har du kommit till den rätt instructable! Här kommer jag lära dig hur man gör en Frofee! En Frofee är i grunden bara en fryst kaffe eller kan också kallas kallt ka...

DIY kallt bryggt te med noll bitterhet

Långsam tillagning är varmt dessa dagar! Och om du har någonsin kokat en lax detta sätt, då vet du om slät och "smälter i munnen" konsistens av det. Men har du någonsin hört om långsam och kallt bryggt te med noll bitterhet? Om du inte är det nå...

Kall brygga kaffe gjort lätt

jag reste nyligen i Kina, och när jag var i Shenzhen jag stoppad av en Starbucks att använda wifi och fick något att dricka. Medan jag beställer jag tog en titt till höger och såg en snygg, men onödigt invecklade grej att brygga kaffe, som, naturligt...

Kaffe kloner

Normal0falsefalsefalseEN-SEZ-NONEX-NONE / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qfo...

Kaffe kuber

i detta instructable jag visar dig hur du förenklar din kaffe rutin med kaffe kuber. Vi har alla varit i en hast, fast en kopp kaffe och sedan upplevt våndan av att inte kunna dricka det eftersom det är för varmt. Jag ska visa dig hur du håller ditt...

Allitteration Cookies (choklad karamell kaffe tårta kakor)

vad kan vara bättre än choklad blandat med kaffe och kola? Vad sägs om blanda dem med en låda tårta blanda och göra de fluffigaste kakorna någonsin.Detta recept är super enkelt och riktigt billig. Den bästa delen? Du kan lägga i så många olika saker...

Kaffe eller kanel-Orange Cupcakes med carmel Cream Cheese Frosting

Detta är suuuuuper lätt och läcker!Kaffe Cupcakes1 låda med Jiffy Yellow Cake Mix (det är vad jag använde, kan du använda något slag du vill ha)Substitue mängden vatten på rutan med kallt kaffe1 msk kaffe grunder (jag använde folgers chokladtryffel)O...

Kaffe Mocha vaniljsås Pie

Detta är en två-lagers paj med en kaffe mörbakelse skorpa. Det nedersta lagret är en ljus choklad ganache, och det översta lagret är en kaffe vaniljsås. Fin och ljus, cool och krämig. Nu kör vi!Ingredienser:Skorpa:1/2 kopp smör1/4 kopp farinsocker1 k...

Hur man sparar ditt förnuft med single-servering kaffe kan glass.

Det är en av de långsamma rörliga lördagar. Ditt äldsta barn är att ha en playdate med en av hans bästa kompisar. De har slits genom din sons leksaker i rekordfart, hävdade två gånger som kan "push" och som har befogenhet att utföra en "Jed...

Hemgjorda kaffe Marshmallows

varje semesterperioden jag göra partier av olika färgat och smaksatt marshmallows. Här är definitivt en favorit. De smälter i munnen. De är läckra ensam, i varm choklad, hackade upp och läggs till kola eller brownies, doppad i choklad...Prova olika s...

Fuktiga choklad vinäger kaffe kaka

Denna kaka är en magisk vinäger, olja och bakpulver. Tro det eller ej... det inte smakar vinäger alls. Det producerar en förvånansvärt fuktig och läckra tårta.Det absolut bästa, rikaste och enklaste en-skål chokladkaka receptet någonsin! Vinägern rea...

Göra smaskiga Tiramisu

detta instructable handlar om hur man gör den italienska efterrätten Tiramisu.Också hänvisade till som "pick-me-up kakan" Tiramisu verkar skapa en plötslig positiva humör för de flesta. Jag hoppas du njuter!Steg 1: Vad du behöver spongecake1 kop...

Hur till: överleva en Zombie Apocolypse!

Du vakna en morgon till surrande av din väckarklocka. Sömnigt, tittar du på en gång. Du är sen! Snabbt rusa ur sängen, sätta på din kostym (super hastighet), och ta det kallt kaffe din fru gjorde du bort räknaren. Du rycka upp dina nycklar från tabel...

Iced Coffee - Low cal Version

På sommaren, iskaffe är så läcker, men det kan vara ganska dyra. Jag har kommit med en utsökt iskaffe recept som har endast 40 kalorier och kostar mindre än 50 cent per portion! Detta recept kan göras på några minuter när isbitarna kaffe är frysta.St...

Carmel Macchiato Cupcakes

min absoluta favoritdrink från Starbucks är den Carmel macchiato. Jag är ganska besatt, faktiskt. Så hade jag naturligtvis att försöka göra en caramel macchiato cupcake! Cupcake är en tårta choklad espresso, fylld med en espresso grädde och toppad me...

Vindmätaren på billiga (lindar hastighet mätaren)

Denna hemlagade konstruktion är lättoch billig, nästan gratis.Αll material använde jag hittade i mitt hus.Nästan alla, eftersom allt jag köpte var behållaren för akvareller.Den grundläggande idén är DC-motor som vridning på grund av vinden producerar...

Alla hjärtans dag gåva burk

detta är en bedårande alla hjärtans dag gåva idé för alla vackra damen i ditt liv!Steg 1: Samla alla objekt. För att starta detta projekt du kommer att behöva en burk (jag använde en gammal candle jar jag hade rensat ut), stenar, något slags godis, s...