Lapptäcke läder topp med kragarnagå dans i anpassade läder för billiga.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett lapptäcke

brukade jag vara rädd för symaskinen. Jag vet inte vad som gjorde mig mer rädd, potential att skada mig själv genom att punktera min hand med en mycket skarp, snabb nål eller förstör något slags fantastiska tyg. Åh, och jag är ganska dålig på matte....

Lapptäcke dusch Curtian

Älskar du Shabby Chic inredning så mycket som jag gör? Om du sy ditt eget lapptäcke, eller göra som jag gjorde och köpa en i en antikaffär, kan du göra en bedårande duschdraperi.Steg 1: leveranser För detta projekt, du behöver en Quilt topp, symaskin...

Ett jätte lapptäcke och knappen mosaik brev

Denna jätte inledande versal har en platt botten så att den kan sitta på en hylla men denna teknik är bara lämpligt att dekorera en stor bokstav. Med hjälp av en jätte bokstav snarare än ett hela namn har du mycket större utrymme för kreativitet!Steg...

Lapptäcke telefon fall

Hej momoluvers det är Momo och i dag jag kommer att visa dig hur man gör detta verkligen cool telefon fall att jag älskar eftersom det är mycket sammelsurium och söt. Detta mångsidiga fall kan fungera som en plånbok eller telefon fall och är bra för...

Återvunna kläder Haklapp med mångsidig mönster

mycket till min mans förtret, jag älskar återvinning. Problemet med det kommer när jag sparar en överskjutande artiklar som bara slutar ta utrymme eftersom de går på min "Someday" att göra-lista, och sitta i behållare i mitt hem och garage.En av...

Utforma och Laser skärning en enkel läder topp

Hej Instructables världen! För vår första Instructables beslutade vi att göra en tutorial på hur man gör skär en egen laser läder topp. Detta är en enkel kåpa draperade grimma stil mocka topp, och ska vi lära dig hur man gör en grundläggande drapera...

Akvarium topp med cellplast

Akvarium topp med hjälp av skumgummi.Material som krävs förSkumgummiSkum blad lim eller fevwick eller något lim som används för att hålla sig plastmaterialFevicol eller papper limKakel textur pappers-täcker någon färg. Jag fick grön färg coz det fann...

Lapptäcke glasunderlägg i en kyckling kan

detta är ett bra projekt att använda några av dessa tyg rester som du har kvar. Leveranser måste: kan från kyckling, 12,5 uns. tvätta den väl och ta bort etiketten. flingpaket, tyg rester, denim scraps, saxar tandning, symaskin, järn, måttband, limpi...

Cashmere lapptäcke täcke

samla några tröjor, cashmere är att föredra för dess långa fibrer, men andra Garner eller fibrer fungerar också. Jag har använt merinoull, lammull, silke, alpacka, etc. Rengör dem (tvättmaskin är bra även för ull, använda kallt vatten och vanlig tvål...

Stashbusting... Lapptäcke påslakan

jag hade en stor stash av tyg och inte mycket utrymme för att lagra den. Min lilla dotter kom upp till en ålder där hon var redo att sova i en riktig säng - en härlig gammal en, vidare genom familjen. Jag kunde inte hitta en påslakan i butikerna som...

Göra ett lapptäcke Scraps blommig kort handledning

I denna demonstration Visa jag dig hur jag har använt scraps från min scrapbox och använder en punch, jag har gjort dem till ett lapptäcke kort.Steg 1: Objekt används för att göra detta kortArtiklar som använts - Jag använde Cosmic Shimmer PVA i Vint...

Lapptäcke filtar

Hej alla,Dessa projekt är hand stickade filtar.Första filt har 60 bitar och 20 olika sticktekniker.Steg 1: Avgöra vilka sticktekniker skulle användasTeknikerna som är vi beslutar; Kaffebönor,Rice StitchBasketweaveVattenfallRätstickningStrumpebandsord...

Grillspettet kyckling bröst topp med brynt smör citron caperkvartetten sås

När det gäller snabb och läckra VARDAGSKVÄLL mat, blir det inte enklare än så här. Plocka upp en grillspettet kyckling på din lokala Costco butik eller annan favorit plats att köpa en på vägen hem från jobbet eller spela och du kommer att njuta av en...

Hur man syr ett Raggedy lapptäcke

Lär dig att sy denna snabba och enkla raggedy lapptäcke.För mer sömnad och pyssel videos besök: http://www.lovetosew.com/learntosewvideos.htmBesök full på http://www.lovetosew.com...

Läder lapptäcke löpare

Detta läder löpare görs med hjälp kontakt lim att hålla sig bitar av läder på denim uppbackning från ett par gamla jeans innan sömnad bitar ner.Detta är ett relativt grundläggande sömnad projekt men jag antar att du vet hur man arbetar en symaskin -...

Målat trä topp med önskedröm ben skrivbord

Detta är relativt enkel och snabb att göra. Det tog mindre än en dag (minus torktid av överlack, men mer om det snart) och jag kunde inte vara mer nöjd med den. Alla, räkna med att betala några bra pengar för rören-gruvan kostnaden omkring $150 total...

Läder armband med sten Cabochon

Detta är ett projekt som är roliga och ser bra ut.Steg 1: Komma med en design runt stenen du köpt eller gjort.Steg 2: Skriv ut ett par kopior av ritningen.Mönstret kommer att vara kraftigare om tryckt på tjockt papper i stället för papper.Steg 3: Någ...

Arduino powered Sutro Tower tree topper med ljus och dimma

För min första någonsin Arduino projekt, beslöt jag att göra en Sutro Tower tree topper för min Xmas tree. Detta är en av mina favorit San Francisco landmärken och var en guide första året jag bodde i staden när jag inte vet var exakt jag var.Se en v...

Uppstoppade djur eller kläder tillverkning med CAD och CNC-

Jag är en high school matematik, vetenskap, konst och Design lärare. Detta var lyckad med en liten klass gymnasieelever de hade redan gjort ett liknande projekt med papper som hjälpte. CNC-maskin var en flaskhals så med större klasser skulle det vara...