Laser-assisted takedown blåspistol med bipodHej alla,

I detta instructable, vi kommer att göra en blåspistol med alla tillbehör som jag kunde tänka på. Denna blåspistol är stabil, korrekt och mobil så jag anser mina mål nås. Detta är min senaste veckan slut projekt och jag hoppas du tycker om att läsa om det! Den ursprungliga idén kom från Grant Thompson's Laser assisted blåspistol, men jag gjorde betydande ändringar och tillägg så jag ansåg det värda en hel instructable snarare än bara en "Jag gjorde det" kommentar. Alla poäng för den ursprungliga idén med att sätta en laser på en blåspistol är inte min och är awesome. Precis som att sätta en laser på någonting egentligen.

ANSVARSFRISKRIVNING

Om du syftar till människor och döda dem eller skada dem på något sätt det är inte mitt fel. Detsamma gäller husdjur, elefanter, fåglar, träd, gipsväggar, flickvänner och ekorrar. Om du funderar på syftar till något annat än en inert svanmärkt eller död ved, kontrollera dig själv innan du vrak själv.

/ DISCLAIMER

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Laser Assisted blåspistol

Här är hur man gör en laser guidade blåspistol för under $3. Det är tillräckligt kraftfull för att bryta glas, och även blast dart i betong.I detta projekt gör vi en egen laser siktade blåspistol, som inte bara ser coolt, men tillför en ny dimension...

Laser skär akryl Rose med Etsat Base

Hej alla, jag gjorde en akryl rosa display stycke för en nära anhörig. Jag hade turen att ha tillgång till en Epilog laserskärare på gång. Om jag skulle vinna en Epilog Zing 16 Laser, skulle jag starta ett litet företag att göra skulpturer, smycken o...

Laser skär låda med "inlay" mönster.

Jag älskar att göra lådor med laserskärare. Laserskärare gör skära box delar enkel och exakt. Genom att minska en rad flikar och platser längs kanten, passar bitarna ihop så bra du inte behöver nästan lim för att hålla dem samman.Också, genom att utn...

Laser skär låda med fanér ändlösa Knut inlaga

här är en låda med en inläggning görs helt på en laserskärare. Den programvara som används var öppen källkod Inkscape, med en plugin för att generera flikar rutan.Rutan sig gjordes från 1/4 valnöt plywood inlägget var pappersklädd lönn fanér.Ändlösa...

Laser skär gear clock - med ChronoDot!

i sommar, min hackerspace LVL1 (i Louisville, Ky) fick en awesome laser cutter http://fslaser.com/40w-deluxe-hobby-laser-engraver-and-cutter. LVL1 är en awesome av kreativa folk som gillar att bygga saker. Du kan alltid kolla in vad vi håller på med...

Extremt enkel laser larm circuit - en handledning med hjälp av endast fyra komponenter!

Hej alla!Edit: Vi har nu en laser tripwire kickstarter kampanj! Kolla här:Laser Tripwire Kickstarter kampanj!Tidigare, har jag gjort flera laser- och ljussensor tutorials som var op-amp (operationsförstärkare) baserade. Jag har alltid varit förtjust...

Laser skär inhägnad med levande gångjärn locket

detta instructable visar hur jag gjorde en laserskurna låda med en böjd lock att hysa en trådlös sensor nod. Jag gjorde det på Techshop SF. Noden mäter temperaturen och förmedlar sina mätningar till en central logger så att jag kan rita grafer från d...

Takedown båge med glasfiber lemmar

förra året började jag att göra denna båge. riser gjordes med okända typer av trä. lemmar var gjorda med glasfiber och lönn. Detta är min första takedown båge, kanske jag kommer att göra en annan efter dagar.Steg 1: gör ståndaren Draw it on the paper...

PVC blåspistol med valfria Paracord hantera

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man gör en blåspistol. Blåspistoler har använts sedan de indianska stammarna, såsom Cherokee och många andra. Dessa är dödliga vapen så var försiktig och jag är inte ansvarig för vad händer när du anvä...

Uzi strawz (automatisk airsoft blåspistoler med bb kontroll och klipp)

uzi strawz är "professionella" automatisk airsoft blåspistoler. Jag fick en idé i årskurs 6 och ive varit att förbättra idén under åren på dessa regniga tråkiga dagar. vapnen har konstruktionsegenskaper som håller bbs i när stråna hålls i skjuts...

Glödande laser skär hänge med magnetiska batterihållaren

Efter att ha provat ut olika mönster under de senaste månaderna (kolla in min andra Instructables), kom jag äntligen fram med denna. Inspirerad av instructable ledde örhänget, slutade jag upp med hjälp av magneter att hålla ett mynt-cellsbatteri och...

Hur man gör en Nerf blåspistol med PVC - enkelt och lätt

Titta på VideoDet här är en awesome nerf pistol att göra för alla nerf gun krig. Denna blåsrör kan skjuta längre än de flesta nerf vapen du kan köpa i affären. Det är också lätt att göra och väldigt billigt att köpa delar.Ha kul att spela....

Hur man gör en blåspistol med ett kan av Coca-Cola

fler videor här: https://www.youtube.com/user/TheSurvivorSpanish Fler videor här: https://www.youtube.com/user/TheSurvivorSpanishFler videor här: https://www.youtube.com/user/TheSurvivorSpanishFler videor här: https://www.youtube.com/user/TheSurvivor...

Arbetar med en Laser på tyg

Eftersom en laser kan arbeta med en mycket liten andel av makt, kan du skapa några häftiga effekter på inte bara läder, men tyger av alla slag. Att få en grundläggande förståelse av tekniker för detta har du anpassa kläder och skapa unika bitar på no...

Woodblock utskrift med laser cutter

om, som jag, du tror traditionella grafik är awesome men har inte den manuell skicklighet att mejsla ut fina kanaler i trä, en laser gravör ger en praktiskt genväg. Här är processen.Steg 1: Skapa din fil. Till att börja med, du vill ha en fil som är...

Med Zen Toolworks CNC med Laser gravör

Detta Instructable från Zen Toolworks kommer att omfatta hur du använder din Zen Toolworks CNC-maskin med en laser gravör kit från Jtech Photonics.Utrustning som behövs:Zen Toolworks CNC-maskin. Våra kompletta satser finns på vår hemsidaJtech fotonik...

Med en Jigg för en Laser för att justera graverade objekt

i en tidigare instructable--jag visade hur man gör Laser graverad Trader Joes maränger jag var ett offer för min egen framgång!Min systerdotter ville ha fler av dem och jag var fast vilket gör dem en i taget.Detta var en stor smärta i baken. Jag vill...

Laser resa tråd säkerhetssystem med kombinationslås och episka Siren!

Hej alla! Välkommen till min Instructable!Min laser resa-wire säkerhetssystemet använder en programmerbar kombinationslås som agerar för att beväpna och avväpna systemet, samt för mikroprocessorn ange om någon har gått in i en felaktig kod (manipuler...

Moire LASER effekt med en handgjord laser

här nedan är en fångst av denna effekt, ibland effekten dart på väggen 90degrees från skärmen. Det är mycket imponerande!. Det har inte och kan inte komma tillbaka på mig från medan du tittar på, det är säkert att göra detta även om jag skulle rekomm...