Laser pekare förstärkarealla vill en laserpekare som kan bränna igenom saker. Problemet är att lasrar som denna är mycket dyra. Min prototyp kanske eller kanske inte att uppnå detta men om du investerat tillräckligt med pengar till det, att uppnå brag-worthy lasrar är definitivt möjligt.
Min laser förstärkare prototypen design kan göra lasrar ljusare och starkare och är verkligen ett roligt projekt att bygga. Ingen kan förneka att utvidga en laser är otroligt coolt. Plus med denna typ av projekt kan du alltid investera mer pengar och tid i det att justera ut buggar att göra det bättre och bättre. Laser projekt är mycket fascinerande och tenderar att väcka nya och bättre laser projektidéer.
Varning: Jag är inte ansvarig för skada som förorsakas av den här enheten. Lasrar kan skada ögon och eventuellt orsaka permanent blindhet så alltid keeep laser från ansikte och bära korrekt ögonskydd.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kokos förstärkare

Jag kan inte ta äran för idén--en snabb webbsökning för "kokos förstärkare" kommer att ta upp ett par matcher. Jag snubblade över idén medan letar efter en cool ukulele förstärkare. Den version som presenteras här bygger på den ärevördiga LM386...

PlayStation 2 gitarrförstärkare

jag gjorde detta för ett par skäl. Detta skulle passa på ett nöjescentrum lättare än en vanlig förstärkare, och den andra anledningen var jag hade delarna och tänkte varför inte. Övergripande önskar jag jag hade en bättre förstärkare att använda men...

LM741 Op förstärkare på en skärbräda

Detta är en LM741 op-förstärkare byggd på en skärbräda. LM741 op-förstärkaren är en 8-pin IC chip, men jag trodde det skulle vara kul att bygga min egen på en skärbräda. Det finns fyra sektioner till chip, det kommer att byggas på fyra Adafruit Perma...

Pocket stereoförstärkare

en medan en gå jag kom över detta instructable: uppladdningsbara pocket sized förstärkareoch älskade idén om en pocket sized audio förstärkare men blev besviken men dess brist på förmåga, nämligen bara använder mono förstärkning och endast med 1 utgå...

Skapa en liten laserskurna förstärkare (kapsling)

behöver en mini förstärkare? Har ett par gamla kabelanslutna högtalare? Detta instructable är för dig!Jag tenderar att föredra kabelanslutna högtalare via bluetooth men har minimalt utrymme för min gamla stora förstärkare. Jag ville ha något liten oc...

PICAXE - musik lyhörda, dimma producerar, LED Light Show och Audio förstärkare i ett

jagn detta instructable jag förklara och utföra processer som skärning och med olika utrustning, genom att imitera någon av processer i detta instructable du göra det på egen risk och följer du någon säkerhetsinformation för all utrustning som använd...

Hur man gör en laser pekare red dot sikte

detta är en instructable om hur man gör en laser pekare red dot sikte för videospel. Detta är ett praktiskt sätt att skjuta ditt vapen accuratly när de angivna sevärdheterna är svåra att sikta, eller inte. Jag använder den här inställningen för att s...

Laserskurna högtalare med förstärkare

om du har tillgång till en laser kan du göra laserskurna egna högtalare av 1/4" plywood.Om inte, kan du använda online laser skärning tjänst som Outfab och skär ut för under hundra spänn.Du kan använda gamla högtalare för komponenter som jag gjorde,...

Göra en gitarr förstärkare chassi av plåt

för den här installationen om min multi del instructable, jag kommer att göra ett chassi av plåt. Jag har en gammal Delco radio som jag ska montera chassit i så jag måste göra en "box inom en låda." Detta kommer att hålla moderkortet, transforme...

Muffsy Phono förförstärkare PP-3

Besök Muffsy hemsida för mer resurser.En Hifi Phono stegMuffsy Phono förförstärkare PP-3 är en hifi förförstärkare för vinyl skivspelare med MM och hög output MC patroner.Med sin no-nonsense, rakt framåt design som fokuserar på både prestanda och kos...

MyPIAmp project - RPI spelare och förstärkare

IntroduktionTråkigt eftersom min 7.1 mottagare sönder och få en reparation erbjudande dyrare än en ny High end-mottagare... min första beslut var att skrota och återvinna den.Men titta på som det fall fullt av elektroniska sopor, titta till en extra...

"SOUNDESK" ett skrivbord med inbyggd subwoofer, förstärkare och högtalare

Hej finns mitt namn KirilJag är en grafisk formgivare och jag lik till har en trevlig arbetsplats. Problemet var att jag inte hade ett skrivbord för alla min hårdvara, så jag hade en idé och...Steg 1: Köpa en gammal skrivbordJag köpte en gammal skriv...

Postapokalyptisk förstärkare

När det gäller en apokalyptisk händelse, och du inte har en förstärkare eftersom Immortan Joe tog alla förstärkare, sedan måste du veta hur du bygga själv en förstärkare!I detta Instructable jag ska guida dig genom processen med att bygga en förstärk...

Alla kan göra detta 10W + 10W förstärkare

När jag kom över den lilla 2,5 x 3 cm "PAM8610 stereo mini klass D digital power förstärkare ombord 2 x15W" - runt USD 5.00 på Ebay, jag var bara tvungen att ha den.Det visar sig att de 2 x15W endast är möjligt med 4 ohms högtalare och en liten...

Bygga en Stereo rörförstärkare

Någonsin velat bygga en livsfarlig, ineffektiva, men awesomely retro bit elektronik? Tja, har jag. Det är ganska mycket vad en rörförstärkare är. Vakuumrör är gamla elektroniska komponenter som fungerar som transistorer, styra mycket av nuvarande med...

DIY HiFi: Klass A Hybrid hörlursförstärkare

fram::: projektet föddes ur ett par saker. En var ett behov av en förstärkare att köra några högre impedans hörlurar jag just hade köpt. (Hörlur Grado SR125i är stor, förresten.) Också, eftersom jag har började mitt första år vid Boston University, o...

Hi Fi 50 Watts rörförstärkare... Med BlueTooth... Varför i detta århundrade?... Verkligen?

En mycket begränsad utgåva av denna STG ClairAudio BluTube Mono amp finns att köpa i ColumbusMakesIT Kickstarter oktober till November 2015 https://www.kickstarter.com/projects/columbusmakesit/makersunited-value-the-craft så om du skulle vilja bidra...

Kloning min förstärkare IR fjärrkontroll (och andra) med ett logiskt analyzer och Arduino

självstudiekursen (första) är här att sammanfatta några arbete som jag gjorde för att klona en IR-fjärrkontroll. Detta är del av ett mer globalt projekt om spara ström genom att stänga av tomgång system (hifi, tv,...) inte under nominell användning.O...

Laser pekare Switch

Detta instructable kommer detalj hur man gör en switch som använder en arduino till exempel ljus. När ljus provet når ett tröskelvärde det kommer att utlösa ett relä som kan användas för att slå på/av en liten apparat (ljus, radio, fläkt, etc...) Del...